Προς το περιεχόμενο

DmC: Devil May Cry [2013]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι με τις ώρες τους, την ψύκτρα μου την έφεραν και εμένα αμέσως, πρέπει να παραγγέλνεις μάλλον από το e-shop μόνο πράγματα που είναι άμεσα διαθέσιμα γιατί αν λέει 3+ μέρες σημαίνει κανά διβδόμαδο πλέον

• Απαντ. 234
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλα περιμενα πριν καιρο εναν λειζερ εκτυπωτη κανα μηνα :P

πλεον μονο μικροπραγματα που δε τα εχω αμεση αναγκη παιρνω απο αυτους (ειναι και σχεδον διπλα μου ρε γαμωτο και με βολευαν) 

Δημοσ.

Όλε μετά τα καντήλια τελικά φαίνεται να πήραν μπρος στο e-shop και πλέον είναι στην "Τιμολόγηση παραγγελίας"... Άντε να δουμε, τα ηχειάκια μου και το F510 να έρθουνεεεε. (ο καθένας με την τρέλα του i know i know)

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπόν το έπαιξα, it sucks. 

Αυτά από εμένα.

Edit: Α ναι, για να μην νομίζετε ότι είμαι hater, το game είχε καλό level design(εκτός από τις πίστες που σε βάζουν να τρέχεις και καλά να βιαστείς ενώ και περπατώντας να πας δεν παθαίνεις τίποτα) και μερικά tracks ήταν ωραία. 

Αυτά. 

• Like 2
Δημοσ.

το ειρωνικό είναι πως έχουμε ένα ακόμα ninja gaiden 3 με μόνη διαφορά στην σχεδίαση και οι κριτικοί του έδωσαν βαθμολογίες ! 

Δημοσ.

Το τελείωσα και εγώ. Πολύ εύκολο ρε αδερφάκι μου.

Δε θα κάτσω να πω τα στραβά του, όλοι τα ξέρουμε, θα πω μόνο όσα μου άρεσαν.

Το mission με την γκόμενα του Mundus δε ξέρω μου άρεσε πολύ, μουσικούλα σουρεάλ κλπ ήταν ωραίο, όπως και γενικά τα platformes που έκανες τα ακροβατικά.

Σαν στόρυ... ναι.. χμμμμ... μάλιστα.... εεε.... ντάξει....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...