Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 αύριο, μεθαύριο, πρέπει να κατέβω κέντρο γμτ...
moxalis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μ' αρέσει που πριν βγει η έκδοση για PC περίμεναν όλοι τα specs στο ταβάνι.. και τελικά είδα την 7970Μ να χτυπάει 140άρια με ultra σε fhd και έμεινα. Απ' ότι βλέπω οι επίσημες απαιτήσεις είναι way down πλέον. Αν και δε συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με τον original, ομολογώ πως μέσα σε μία ώρα που πρόλαβα να ασχοληθώ δε μου φάνηκε τόσο αντιπαθής όσο τον περίμενα ο new Dante. Παλεύεται η κατάσταση και με το αξιόλογο gameplay προβλέπω μια χαρά decent παιχνιδάκι. PS (αν και κινδυνεύω να ρίξω λάδι στη φωτιά..): Στο DMC 4 που το επαιξα και αυτο με ολα φουλ 1280χ1024+16 CQ AA επιανα πανω απο 200 fps. Ομως οπως βλεπουμε απο αυτο το benchmark η gtx 560 ti twin fronz 2 oc 2gb ξεπερναει το 100 fps σε 19201080 ολα φουλ. Σε 1280χ1024 σιγουρα θα φτασει τα 300 fps. Καλύτερα δε θα ήταν με ένα Full HD monitor και λιγότερα frames; Είναι τελείως άλλη φάση σε 1080p. Κι εγώ στο φτύσιμο το είχα μέχρι που είδα τη διαφορά από κοντά. 1
OROKUSAKI Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 παντως δεν περιμενα να το παιζει στο ultra σε 1680χ1050 η nvidia 560 ti που εχω θα βαλω fraps να δω fps εγω το παιζω σε 1280χ1024 στο ultra με την 560ti . Μπορει να το παιξει και σε 1920χ1080. Μ' αρέσει που πριν βγει η έκδοση για PC περίμεναν όλοι τα specs στο ταβάνι.. και τελικά είδα την 7970Μ να χτυπάει 140άρια με ultra σε fhd και έμεινα. Απ' ότι βλέπω οι επίσημες απαιτήσεις είναι way down πλέον. Αν και δε συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με τον original, ομολογώ πως μέσα σε μία ώρα που πρόλαβα να ασχοληθώ δε μου φάνηκε τόσο αντιπαθής όσο τον περίμενα ο new Dante. Παλεύεται η κατάσταση και με το αξιόλογο gameplay προβλέπω μια χαρά decent παιχνιδάκι. PS (αν και κινδυνεύω να ρίξω λάδι στη φωτιά..): Καλύτερα δε θα ήταν με ένα Full HD monitor και λιγότερα frames; Είναι τελείως άλλη φάση σε 1080p. Κι εγώ στο φτύσιμο το είχα μέχρι που είδα τη διαφορά από κοντά. Κανεις απο οσους εχουν παιξει τα SSF4 AE SFXTK & RECORC δεν περιμενε τα specs να ειναι στο ταβανι.
nemesiskp Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Το "αγορασα" και εγω.Ενταξει ο dante ειναι λιγο σπαστικος με το υφακι,αλλα την παλευω.Για να ριχνεις ξυλο και να περναει η ωρα καλο ειναι.Μεχρι στιγμης παντως δεν συγκρινεται με τα παλαιοτερα.Σε 1920χ1080 με ολα full εχω πανω απο 100fps με την μια 5870.Οποτε οσοι εχετε χαμηλοτερα συστηματα το τραβατε πολυ ανετα.Με καλυτερα δεν το σηζηταμε καν.
qsis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 παντως λιγο που το επαιξα μου φανηκε αξιοπρεπεστατο παιχνιδακι , θα το τερματισω παρολο που δεν ειναι απαιτητικο ειναι πολυ ομορφο παιχνιδι
OROKUSAKI Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 γιατι? σιγα τα γραφικα και τις απαιτησεις που εχουν και αυτα παντως λιγο που το επαιξα μου φανηκε αξιοπρεπεστατο παιχνιδακι , θα το τερματισω Γιατι οι pc εκδοσεις και των 3 αυων παιχνιδιων φτιαχτηκαν απο την QLOC την ιδια εταιρια που εφτιαξε και την pc εκδοση του dmc.
qsis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 εκανα edit, γιατι διαβασα λαθος (ή μαλλον ετσι νομιζω) τεσπα, το θεμα ειναι οτι δεν περιμενα να εχει τρομερες απαιτησεις το συγκεκριμενο οπως και δεν ειχε ειναι φουλ κονσολοπαιχνιδο , πραγμα που σημαινει οτι δεν εχει τα τρελα εφφε (παρολο που οπως ειπα ειναι αρκετα ομορφο) και ειναι και πολυ καλο port γιατι δε δημιουργει προβληματα χωρις λογο αρα μια χαρα απο αποψη τεχνικου τομεα το χειριστηριο δουλευει τελεια , οποτε και απο κει ειμαστε 100% καλυμμενοι το μονο "ενοχλητικο" που λογικα θα φτιαξει με κανα patch ειναι οτι φαινεται να μην παιρνει τα 60 Hz στις ρυθμισεις (καθε φορα που ξαναμπαινεις στα graphic settings ειναι παλι στα 30) , αλλα στη πραξη δε βλεπω 30 , θα βαλω και κανα fraps να δω edit ναι εχω δικιο παιζει καρφωμενο στα 60 (με vsync εννοειται)
>-Nosakos<- Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Είναι bug του παιχνιδιού καθώς το .ini λέει 60 ενώ μέσα στο game είναι 29.. Και το τσέκαρα και με fraps και όντως είναι 60.Άρα αμα το .ini είναι οκ , δεν έχεις θέμα. Επίσης κάτι καινούργιο που γίνεται εκνευριστικό, είναι πως δεν έχει στόχο( ειδικά όταν υπάρχουν τα δαιμόνια με τις βόμβες στο αέρα) και φαίνεται να έιναι καθαρά σχεδιαστική επιλογή την οποία όμως δεν καταλαβαίνω.
Stavrakas13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Ε προφανώς δεν έχει lock, μόνο που βλέπεις πως έχουν αλλάξει το combat system π.χ πως κάνεις πλέον το stinger φαίνεται. Είναι λίγο ότι να'ναι
qsis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Επίσης κάτι καινούργιο που γίνεται εκνευριστικό, είναι πως δεν έχει στόχο( ειδικά όταν υπάρχουν τα δαιμόνια με τις βόμβες στο αέρα) και φαίνεται να έιναι καθαρά σχεδιαστική επιλογή την οποία όμως δεν καταλαβαίνω. ναι εχουν βαλει autolock που γενικα δουλευει καλα, ομως καποιες φορες εκνευριζει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 καλά το ending έκανε μπαμ...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 καλά το ending έκανε μπαμ... Κόβει τις φλέβες του ο Dante;
zeniath Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Καλά άμα ξαναπάρω από e-shop εμένα να με χε....τε. Από τις 23 περιμένω και σύμφωνα με αυτούς έχουν περάσει 4 μέρες και να περιμένω άλλες 3... Αλλά εγώ φταίω, παραγγελία 850 ευρώ έκανε 26 μέρες να έρθει ενώ ήθελε (σύμφωνα με την περίοδο παραλλαβής) 7-11, και πήγα και έκανα πάλι παραγγελία... Το θέμα είναι ακυρώνω την παραγγελία και πάω να πάρω από το σιχαμερό Πλαίσιο (από μαγαζί όχι online) ή να περιμένω... Δίκοπο μαχαίρι γμτ... Μέχρι τότε περιμένουμε για το DmC...
qsis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 εγω παντως κατι μπαταριες που τους ειχα ζητησει προσφατα μου τις εφεραν αμεσως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα