Προς το περιεχόμενο

DmC: Devil May Cry [2013]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλαμε τωρα οτι αυτες τις πωλησεις τις εκανε εν ετη 2013 που η καθε κονσολα εχει 60+ μυρια χρηστες. Το DMC 4 οταν βγηκε με το ζορι η καθε κονσολα ειχε γυρω στα 10 μυρια (και μπορει να δινω και πολυ απλοχερα αυτο το νουμερο). Εμενα μου το εφερε ο θειος το παιχνιδι και ως τωρα δηλωνω απογοητευμενος. Δεν ειναι epic fail αλλα σαν ονομα που φερει Devil May Cry ειναι. Δεν μπορεις να το δεις σαν αλλο παιχνιδι, ακομα και σαν reboot. Το οτι ενα Χ παιχνιδι κανει reboot δεν σημαινει οτι θα γινει και χειροτερο απο αποψη gameplay. Απλα επρεπε να το περιμενουμε, η NT δεν ειναι καλη εταιρια για να μας δωσει gameplay. Ειναι εξαιρετικη εταιρια για να μας δωσει storytelling και γραφικα (πραγματικα εδωσαν ρεστα με την UE3 μηχανη) αλλα μεχρι εκει.

Απο αποψη gameplay δυστυχως δεν φτανει ουτε καν το God of War. Τα combos ειναι παιδιαστικα χωρις κανενα βαθος, το δηθεν combo streak ειναι της πλακας και παιρνεις με σχετικη ανεση SSS βαθμολογιες, τα οπλα ειναι αδυναμα και η χρηση τους γινεται με πολυ στημενο τροπο (μπλε οπλα για τους μπλε εχθρους, κοκκινα για τους κοκκινους) και γινεται ενα συνοθηλευμα χωρις καμια σκεψη και στρατηγικη απο μερος του παικτη.

Δημοσ.

ενταξει δεν ειχαν και καποιο ιδιαιτερο βαθος στο gameplay  τα παλιοτερα dmc 

εμενα μονο το πρωτο με ειχε πραγματικα ενθουσιασει γιατι ηταν κατι που δεν ειχα ξαναδει εως τοτε, απο το 2ο εχασα ηδη τον ενθουσιασμο μου αλλα δεν ειχα ποτε θεμα 

εχοντας παντως να παιξω απο το 3 περιμενω να πιασω το καινουριο στα χερια μου να δω τι εκαναν και ετσι οπως το βλεπω εως τωρα δε νομιζω να απογοητευτω 

Δημοσ.

Πως δεν ειχαν ιδιαιτερο βαθος? Ακομα και σημερα βλεπεις master play απο διαφορα τζιμανια εκει εξω που βρισκουν νεους τροπους αντιμετωπισης των διαφορων βελζεβουλαραιων. Ειδικα στο 3 το οποιο εχει και το καλυτερο συστημα μαχης απο ολα τα DMC και το μονο παιχνιδι γενικα που το ξεπερναει ειναι το Bayonetta.

Δημοσ.

και στο pacman μπορει να δεις θεους , αυτο ομως δε σημαινει οτι εχει gameplay με βαθος 

τεσπα , θα το δω πρωτα και θα επανελθω 

σε αυτο το genre ομως (για να χρησιμοποιησω και μια χιπστεραδικη λεξη :P )  ομολογω οτι περιμενω περισσοτερα απο το revengeance

αλλα καλυτερα να μην υποθετω και να περιμενω να παιξω

οσο για το dmc , θελω να πιστευω οτι η αρνητικη προδιαθεση παιζει ρολο

την ιδια αρνητικη προδιαθεση για παραδειγμα εχω εγω για τα resident των τελευταιων ετων και ειδικα για το 6 χωρις καν να το εχω παιξει ακομα..

καποιες φορες καποια πραγματα σε χαλανε και δε θες να τα πειραζουν , εγω προσπαθω να ειμαι οσο μπορω ανοικτομυαλος 

• Like 1
Δημοσ.

Ακομα και αν αποτυχει σε πωλησεις δεν νομιζω να την νοιαζει την capcom. Ειναι τεραστια εταιρια και φετος ηδη εχει βγαλει πολλα χρηματα απο τις πωλησεις του re 6 που ξεπερασαν τα 3 εκατομυρια. Το οτι σε Αγγλια και Ιαπωνια την πρωτη εβδομαδα πουλησε λιγοτερο απο το 4 δεν σημαινει οτι οι συνολικες πωλησεις του παιχνιδιου παγκοσμιως ηταν λιγοτερες απο οτι του 4. Θα πρεπει να ξερουμε συνολικα ποσο πουλησε σε καθε χωρα για να δουμε αν οντως πουλησε λιγοτερο απο οτι ειχε πουλησει το dmc 4 σε μια εβδομαδα η αν πουλησε περισσοτερο.

Δημοσ.

και στο pacman μπορει να δεις θεους , αυτο ομως δε σημαινει οτι εχει gameplay με βαθος 

Ακριβως πανω στην ωρα λεμε. Σκεφτομουν να γραψω κατεβατο για το ποσο αδικο εχεις αλλα τελικα αυτος εδω ο τυπος τα γραφει καλυτερα απο εμενα.

http://www.eurogamer.net/articles/2013-01-27-devil-may-cry-3-retrospective

Δημοσ.

Ακομα και αν αποτυχει σε πωλησεις δεν νομιζω να την νοιαζει την capcom. Ειναι τεραστια εταιρια και φετος ηδη εχει βγαλει πολλα χρηματα απο τις πωλησεις του re 6 που ξεπερασαν τα 3 εκατομυρια. Το οτι σε Αγγλια και Ιαπωνια την πρωτη εβδομαδα πουλησε λιγοτερο απο το 4 δεν σημαινει οτι οι συνολικες πωλησεις του παιχνιδιου παγκοσμιως ηταν λιγοτερες απο οτι του 4. Θα πρεπει να ξερουμε συνολικα ποσο πουλησε σε καθε χωρα για να δουμε αν οντως πουλησε λιγοτερο απο οτι ειχε πουλησει το dmc 4 σε μια εβδομαδα η αν πουλησε περισσοτερο.

Και οι μεγάλοι πέφτουν. To Resident Evil 6 δεν τα πάει καθόλου καλά. Είναι στα 3.6 εκ που όμως οι προβλέψεις της Capcom το ήθελαν πάνω από τα 6 εκ. Τι πουλάει μόνο του δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να βγάλει κέρδος σε σχέση με το κόστος παραγωγής και το RE 6 είναι τεράστια παραγωγή που αυτή την στιγμή θεωρείται απογοητευτικό σε πωλήσεις.

Δεύτερον, η Αγγλία έχει τεράστια σημασία μιας και το στούντιο που έφτιαξε το DmC είναι βρετανικό και η Ιαπωνία έχει σημασία μιας και μιλάμε για "ιαπωνικό" τίτλο. Μην ξεχνάμε πως στην αρχή η Capcom είχε προβλέψει πωλήσεις για το DmC πάνω από το DMC 4 ! Επίσης η Ninja Theory έχει ήδη μια αποτυχία με το enslaved.

Στην ουσία δηλαδή αυτή την στιγμή είμαστε ανάμεσα σε αποτυχία και θρυλική αποτυχία. To Devil May Cry HD Collection είναι στα 0.75 εκ αυτή την στιγμή. Καμία αποτυχία φυσικά δεν θα είναι αρκετά μεγάλη για μια εταιρία που έφτυσε τους gamers κατάμουτρα αλλά...

Δημοσ.

εγώ περιμένω το f510 να έρθει (α ρε e-shop με μουλάρια το φέρνεις από την άπω ανατολή;) για να το ξεκινήσω.

Έκανα βέβαια την πρώτη αποστολή, δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα πάντως για την ώρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...