qsis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 λεω να το βαλω κι εγω τελικα να δω τι λεει , ομως θα ηθελα να ακουσω και καμια γνωμη απο καποιον που εχει παιξει και τα παλιοτερα πηρε κι ο αλλος απο τα μουτρα τη κορινα που λογω ηλικιας μπορει και να τα χε παιξει, ουτε που θα ξαναπατησει
>-Nosakos<- Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Εμένα μ αρέσει το παιχνιδάκι. Τα combos είναι φυσικά και fluid και ο κόσμος του εκπληκτικός. Αν εξαιρέσουμε τον dante και το στυλάκι του.. το υπόλοιπο game είναι πολύ ευχάριστο, αν και λίγο πιο εύκολο σε σχέση με τα προηγούμενα(σε nephelim δυσκολία). 1
Andre85 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 πηρε κι ο αλλος απο τα μουτρα τη κορινα που λογω ηλικιας μπορει και να τα χε παιξει, ουτε που θα ξαναπατησει ;;;;
qsis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 βλακειες γραφω μωρε.. τελικα εχεις παιξει τα παλιοτερα?
OROKUSAKI Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Εγω εχω παιξει και τα παλαιοτερα. Τωρα το εφτασα στην 13 πιστα. Το παιζω στο Nelphin. Το gameplay ειναι ιδιο με τα παλαιοτερα με μονη διαφορα οτι αυτο δεν εχει γριφους και εχει μονο δραση. Σαν παιχνιδι μεχρι στιγμης μπορω να πω οτι ειναι καλυτερο απο τα παλια. Μενουν αλλες 7 πιστες μεχρι να το τερματισω. βλακειες γραφω μωρε.. τελικα εχεις παιξει τα παλιοτερα? Καλα που το καταλαβες οτι γραφεις βλακειες.
nemesiskp Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Καλα που το καταλαβες οτι γραφεις βλακειες. Να δουμε εσυ ποτε θα το καταλαβεις. 1
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Το πιο επικο thread ολων των εποχων...orokusaki παλι σταματησες να παιρνεις τα aloperidin σου;
RedPanda Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Νομίζω πως μπορούμε να αρχίσουμε επίσημα να μιλάμε για αποτυχία. Στην Ιαπωνία πούλησε τα μισά από ότι είχε πουλήσει το 4 στην ίδια χρονική περίοδο και αν νομίζεται πως στην Δύση θα τα πήγαινε καλύτερα στην Αγγλία μόλις το ένα τρίτο αυτών που είχε πουλήσει το 4 πάλι στην ίδια περίοδο. Και μιλάμε για ένα παιχνίδι που μας το έπρηζαν εδώ και δύο χρόνια και όλοι οι "κριτικοί" το "λάτρεψαν". Can we haz DMC 5 naoh ?
Andre85 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 βλακειες γραφω μωρε.. τελικα εχεις παιξει τα παλιοτερα? Προσωπικά έχω παίξει μόνο τα Devil May Cry 3 και 4.. τα 2 πρώτα δεν τα έχω παίξει... και τώρα θα αγοράσω και αυτό...Γι'αυτό και το όλο θέμα με την κάρτα γραφικών μου!
Millennium Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Αποτυχία ακόμα δε βγήκε καλά-καλά...? Τις είδα τις πωλήσεις αλλά νωρίς δεν είναι κάπως?
spocky Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Εχει παρατηρησει κανεις αλλος το προβλημα με το να μην δεχεται τα 60Hz ως τιμη στο refresh rate?Μολις το βαζω και κανω apply μετα γυρναει μονο του στα 29Hz
Stavrakas13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Η σύγκριση γίνεται σε σχέση με όσα είχε πουλήσει το DMC 4 στο ίδιο διάστημα. Συγκριτικά είναι αποτυχία και η σύγκριση γίνεται επειδή η Capcom προσπαθούσε και καλά να προσεγγίσει την νέα γενιά αλλά και κόσμο από την "δύση" με το νέο στυλ παιχνιδιού θεωρώντας πως έτσι θα πουλήσει περισσότερα... Οπότε από αυτήν την άποψη they ate c0ck
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ySY5YMoBp7c
Millennium Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 @Stavrakas13 Μιλάς για εμπορική αποτυχία βάζοντας την υποκειμενικότητα μέσα και το προσωπικό συναίσθημα μάλλον αλλα καλά κάνεις .Βέβαια τα νούμερα από τις πωλήσεις εως τώρα δεν είναι καλά συγκριτικά με τα προηγούμενα αν και είναι νωρίς για να πει κανείς οτι απέτυχε εμπορικά αν και προς τα κει δείχνει.Δεν θα αρέσει σε πολλούς παλιότερους το παιχνίδι και φαινόταν αυτό εξ αρχής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα