Προς το περιεχόμενο

DmC: Devil May Cry [2013]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.Καλα μου φαινεται οτι δεν ξερεις τιποτα απο pc gaming!

2.Λοιπον... Δειχνει το ονομα της καρτας και διπλα στην καθε καρτα δειχνει 2 νουμερα. Τα νουμερα αυτα σημαινουν το ποσα fps πιανει η καρτα στο παιχνιδι. Για να παιζει ενα παιχνιδι χωρις να σερνεται θα πρεπει τα fps να ειναι απο 30 και πανω. Καταλαβες? Στο εξηγω οσο πιο αναλυτικα γινεται. Η 6850 δεν υπαρχει στη λιστα γιατι δεν την τεσταραν στο συγκεκριμενο παιχνιδι. Ομως εχει την 6950 η οποια ειναι λιγο καλυτερη απο την 6850 και οπως βλειπεις ξεπερναει τα 30 fps ανετα.

3.Αρα λοιπον αφου εχεις την 6850 θα μπορεσεις να το παιξεις και εσυ με ολα στο φουλ σε 1920χ1080 η και χαμηλοτερη αναλυση χωρις να κολλαει πουθενα! Ποσο πιο απλα να στο πω?

1. :fear:  :(  :cry:

2.Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτά γι'αυτό και δεν καταλαβαίνω τι δείχνουν!!Σε ευχαριστώ για την επεξήγηση αυτή!!Με έκανες να τα καταλάβω!

3.Αυτό με ενδιέφερε περισσότερο!!Επιτέλους,θα παίξω άνετα και αυτό το παιχνίδι! -Ευχαριστώ πολύ!!  :-)  :-)  :-)  :-) -

Υγ: Και συγνώμη για την ταλαιπωρία OROKUSAKI

Δημοσ.

2.Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτά γι'αυτό και δεν καταλαβαίνω τι δείχνουν!!Σε ευχαριστώ για την επεξήγηση αυτή!!Με έκανες να τα καταλάβω!

3.Αυτό με ενδιέφερε περισσότερο!!Επιτέλους,θα παίξω άνετα και αυτό το παιχνίδι! -Ευχαριστώ πολύ!!  :-)  :-)  :-)  :-) -

Ποια ταλαιπωρια? Ευχαρισηση μου ηταν να βοηθησω! :-)

Δημοσ.

Τωρα περασα την πρωτη πιστα! Το ξεκινησα στο Nelphin. Οσοι ανοητοι δαιμονες τολμησαν να τα βαλουν μαζι μου τωρα ειναι νεκροι! Εχει αρκετες ρυθμισεις στα γραφικα και τρεχει σταθερα στα 60 fps με vsync on και ξεπερναει τα 100 αμα χωρις vsync με ολα φουλ 1280χ1024!

Δημοσ.

Καλα μου φαινεται οτι δεν ξερεις τιποτα απο pc gaming! Λοιπον... Δειχνει το ονομα της καρτας και διπλα στην καθε καρτα δειχνει 2 νουμερα. Τα νουμερα αυτα σημαινουν το ποσα fps πιανει η καρτα στο παιχνιδι. Για να παιζει ενα παιχνιδι χωρις να σερνεται θα πρεπει τα fps να ειναι απο 30 και πανω. Καταλαβες? Στο εξηγω οσο πιο αναλυτικα γινεται. Η 6850 δεν υπαρχει στη λιστα γιατι δεν την τεσταραν στο συγκεκριμενο παιχνιδι. Ομως εχει την 6950 η οποια ειναι λιγο καλυτερη απο την 6850 και οπως βλειπεις ξεπερναει τα 30 fps ανετα. Αρα λοιπον αφου εχεις την 6850 θα μπορεσεις να το παιξεις και εσυ με ολα στο φουλ σε 1920χ1080 η και χαμηλοτερη αναλυση χωρις να κολλαει πουθενα! Ποσο πιο απλα να στο πω?

Βρε OROKUSAKI σου εχω πει ξανα πως εφοσον δεν το εχεις με τις gpu και το ολο σκηνικο μην λες οτι σου κατεβει στο κεφαλι...και οχι μονο αυτο αλλα προσβαλεις και τον αλλο..ελεος δηλαδη..

Μην δινεις σημασια στον απο πανω..ειναι ολιγον τι ασχετος..μια χαρα θα το σηκωνει η 6850 σε 1920*1080 με ολα τερμα κιολας..

Δημοσ.

Τωρα περασα την πρωτη πιστα! Το ξεκινησα στο Nelphin. Οσοι ανοητοι δαιμονες τολμησαν να τα βαλουν μαζι μου τωρα ειναι νεκροι! Εχει αρκετες ρυθμισεις στα γραφικα και τρεχει σταθερα στα 60 fps με vsync on και ξεπερναει τα 100 αμα χωρις vsync με ολα φουλ 1280χ1024!

Γιατί ρίχνεις την ανάλυση της οθόνης σου?  :fear:  Δεν έχεις θολούρα όταν την ρίχνεις? Επίσης πως σου δίνει επολογή για 1280 χ 1024? Αυτή η ανάλυση ήταν για τις τετράγωνες.

Δημοσ.

Γιατί ρίχνεις την ανάλυση της οθόνης σου?  :fear:  Δεν έχεις θολούρα όταν την ρίχνεις? Επίσης πως σου δίνει επολογή για 1280 χ 1024? Αυτή η ανάλυση ήταν για τις τετράγωνες.

You must be new here...

Η οθονη του ORO μαξαρει σε αυτη την αναλυση.Του την εκανε δωρο ο παππους του λιγο πριν το πολεμο.Εχει κοτσαρει και μια GTX 560ti TWIN FROZR και παει σφαιρα το εργαλειο.Δεν κολλαει πουθενα.ΟΛΑ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι δεν υποστηριζει μεγαλυτερη αναλυση απο αυτην. Και οχι δεν εχει θολουρα. Δεν ειναι τετραγωνη ειναι lcd 19''

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...