sir_platanight Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Καλημερα,επειδη ζηλεψα(με την καλη εννοια) απο εναν συμφορουμιτη που το εχει κανει κουκλα ψηθηκα κι εγω να το αγορασω...το θεμα ειναι τα χωραει τα πραγματα της υπογραφης μου συν μια 5850 ακομα?και εκτος του οτι μου αρεσει παρα πολυ δεν αντεχω αλλο βαρος..μου εχει φυγει η μεση με αυτο το cosmos!!πολυ βαρος...και κατι αλλο που με νοιαζει ειναι αν απο το cosmos θα μπορεσω να παρω κανενα 50€...γιατι του εχω ανοιξει κανα 4αρι τρυπες επειδη ηθελα να φτιαξω λιγο τα καλωδια!
PETERANOS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα χώρου, χωράει και δεύτερη κάρτα γραφικών το έχω δοκιμάσει. Δεν ξέρω πόσο βάρη είναι το cosmos αλλά και το 600Τ δεν είναι ελαφρύ. Καλά που το κουβαλάς συνέχεια και σου έχει φύγει η μέση? Βάλε μια αγγελία για το cosmos και βλέπεις.
sir_platanight Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 ναι το ειδα οτι ειναι 15 κιλα και το κοσμος 18 αλλα φορτωμενο πιανει τα 25 για πλακα!!τεσπα...το εχω 4 χρονια το κοσμος και το εχω βαρεθει και μου αρεσει πολυ και για τα λεφτα του το corsair!!και εχει και cable management...ενω το κοσμος δεν εχει...τι να λεμε τεχνολογικα ειναι πολυ μπροστα το κουτι σε σχεση με το δικο μου...αρα να το χτυπησω εε?α το κουβαλαω που πηγαινω σε φιλους και παιζουμε προ!...αλλα εχει να γινει καιρο αυτο!
Doc1355 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Παναγιώτη καλύτερα βάλε μία αγγελία το cosmos και άλλη μία ζήτησης για το 600t μήπως πετύχεις κάτι καλό και δεν δώσεις 180 για νέο! Δεν έχεις να χάσεις κάτι αν περιμένεις λιγάκι
sir_platanight Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 σωστο ρε συ αλλα τρελαθηκα με το δικο σου..αν και δεν νομιζω να μπορεσω να το φτιαξω σαν το δικο σου!!190 κανει αλλα και ενα παλικαρι που το πουλαει απο δω το δινει 120..και 1ον δεν μου αρεσει σε μαυρο..και 2ον για να ερθει απο θεσ/νικη τριπολη θελει αρκετα λεφτα!!οποτε ειναι σχεδον μια η αλλη!!το κοσμος ποσο πιστευετε οτι μπορω να το δωσω?
Doc1355 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 σωστο ρε συ αλλα τρελαθηκα με το δικο σου..αν και δεν νομιζω να μπορεσω να το φτιαξω σαν το δικο σου!!190 κανει αλλα και ενα παλικαρι που το πουλαει απο δω το δινει 120..και 1ον δεν μου αρεσει σε μαυρο..και 2ον για να ερθει απο θεσ/νικη τριπολη θελει αρκετα λεφτα!!οποτε ειναι σχεδον μια η αλλη!!το κοσμος ποσο πιστευετε οτι μπορω να το δωσω? Εννοώ να βάλεις ζήτηση για το λευκό ρε συ όχι το μαύρο! Το Cosmos έχει εγγύηση,κούτα κτλ;
sir_platanight Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 απλα το κοστος με μεταφορικα θα ειναι 10-20€ πανω κατω ιδιο!!!οποτε καλυτερα καινουριο...η δικια σου περιπτωση ηταν καλη!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 απίστευτο κουτί, πολύ προσεγμένο, αλλά αξίζει όταν το Obsidian 650D είναι τόσο κοντά?
D4rkst3EL Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 πολύ καλά κουτιά, προσεγμένα αλλά αξίζουν όταν το silverstone fortress είναι τόσο κοντά edit: καλά το άσπρο είναι σκέτο $ex αν και δεν είμαι αντικειμενικός μιας και έχω αδυναμία στο άσπρο
Doc1355 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 απίστευτο κουτί, πολύ προσεγμένο, αλλά αξίζει όταν το Obsidian 650D είναι τόσο κοντά? Aνάλογα τα γούστα ρε συ,εμένα ας πούμε δεν μου αρέσει που είναι ένα τετράγωνο πράγμα το Obsidian.. πολύ καλά κουτιά, προσεγμένα αλλά αξίζουν όταν το silverstone fortress είναι τόσο κοντά Αυτή η αναποδιά που έχουν με χαλάει
D4rkst3EL Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Αυτή η αναποδιά που έχουν με χαλάει Γούστα. Εμένα πάντως με βολεύει πιο πολύ απο τα συμβατικά κουτιά. Ανώτερο airflow και δε στραβώνουν και οι καινούριες γομαρο-κάρτες μιας και μπαίνουν κάθετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα