Προς το περιεχόμενο

hp pavilion dv6-6b19ev ή Dell XPS 15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημέρα σε όλους.

Ενδιαφέρομαι για το hp pavilion dv6-6b19ev

CPU Intel Core i7 - 2670QM (2.20GHz - Turbo Boost 3.10GHz, 6MB Cache, 5 GT/s DMI)

RAM 8192MB (2x4096MB) DDR3, up to 8192MB maximum memory

HDD 1TB (5400rpm)

VGA AMD Radeon HD 6770M 2GB dedicated, up to 6.22GB maximum memory

Monitor 15.6" WXGA BrightView LED HD (1366x768)

Optical Blu-Ray RW με BD-R/-RE/-ROM/ DVD±R/RW DL Drive (reader/writer)

Λειτουργικό Microsoft Windows 7 Home Premium 64bit GR/EN

Extras 2x Usb 3.0, 2x Usb 2.0, LAN 10/100/1000, WiFi with WiDi Technology, Bluetooth, Multi-Format Digital Media Card Reader, VGA port. HDMI port, 2x έξοδοι ακουστικών, 1x είσοδος μικροφώνου, Beats sound system, TrueVision HD Webcam with Integrated Digital Microphone, Integrated finger print reader, Battery 6 Cell Li-Ion, Weight: 2.91Kg

Η εναλλακτική του είναι το Dell XPS 15, για το οποίοι έχει γίνει αναλυτική παρουσίαση (http://www.insomnia.gr/topic/430950-dell-xps-15-l502x-review/).

Το ερώτημα έχει ξανατεθεί από καποιον άλλο φίλο στο φορουμ αλλά δεν υπήρχε καμία απάντηση για το hp. Μάλιστα εαν δεν κανω λαθος ο φίλος πηρε τελικά το xps 17, το οποίο και για μένα είναι value for money καθώς έχει +οθόνη, +κάρτα γραφικών +κενή θέση δίσκου για προσθήκη ssd (ώστε να ξεφύγει τελείως σε ταχύτητα και ενέργεια).

Τελικά από ότι βλέπω είμαι ανάμεσα σε τρία (όχι δύο). Το μονο που με προβληματίζει στο xps 17 είναι ότι θα το χρειαζομαι και ως φορητό και δεν ξερω αν το 17αρι εξακολουθεί να είναι φορητο (δεν με νοιάζει το βαρος αλλά ο όγκος του και η μπαταρία του). Αν κάποιος φίλος το έχει να μας πει διάρκεια για τη μπαταρία του (9 κελιά) για ταινία (όχι FHD εννοείται) και για δουλειά με office.

Τώρα το xps 15 με την 525m θα με καλύπτει πιστεύω για casual gaming αν και δεν θα με χαλούσε κάτι καλυτερο σε καρτα. Και ως casual gaming εννοώ ότι το πρωτο καιρό θα παίξω μερικά παιχνίδια (ότι μαζέψω από φίλους) και μετά άντε που και που αν πέφτει στα χέρια μου κατι καλό.

τώρα το παραπάνω hp νομίζω ότι υπερτερεί σε όλα του xps 15 (ως χαρακτηριστικά) ενώ επειδή τα είδα και τα δύο από κοντά φαίνεται έχει κορυφαίο design και πολύ καλό σασί (όπως άλλωστε και το xps 15) και με έψησε η αλήθεια.

Αλήθεια η AMD Radeon HD 6770M έχει κατι αντίστοιχο με το Optimus της nvidia (φαντάζομαι πως ναι)?

Περιμένω παρατηρήσεις/απόψεις/γνώμες από όποιον έχει χρόνο να ασχοληθεί!

Δημοσ.

Kαλημέρα σε όλους.

Ενδιαφέρομαι για το hp pavilion dv6-6b19ev

CPU Intel Core i7 - 2670QM (2.20GHz - Turbo Boost 3.10GHz, 6MB Cache, 5 GT/s DMI)

RAM 8192MB (2x4096MB) DDR3, up to 8192MB maximum memory

HDD 1TB (5400rpm)

VGA AMD Radeon HD 6770M 2GB dedicated, up to 6.22GB maximum memory

Monitor 15.6" WXGA BrightView LED HD (1366x768)

Optical Blu-Ray RW με BD-R/-RE/-ROM/ DVD±R/RW DL Drive (reader/writer)

Λειτουργικό Microsoft Windows 7 Home Premium 64bit GR/EN

Extras 2x Usb 3.0, 2x Usb 2.0, LAN 10/100/1000, WiFi with WiDi Technology, Bluetooth, Multi-Format Digital Media Card Reader, VGA port. HDMI port, 2x έξοδοι ακουστικών, 1x είσοδος μικροφώνου, Beats sound system, TrueVision HD Webcam with Integrated Digital Microphone, Integrated finger print reader, Battery 6 Cell Li-Ion, Weight: 2.91Kg

Η εναλλακτική του είναι το Dell XPS 15, για το οποίοι έχει γίνει αναλυτική παρουσίαση (http://www.insomnia.gr/topic/430950-dell-xps-15-l502x-review/).

Το ερώτημα έχει ξανατεθεί από καποιον άλλο φίλο στο φορουμ αλλά δεν υπήρχε καμία απάντηση για το hp. Μάλιστα εαν δεν κανω λαθος ο φίλος πηρε τελικά το xps 17, το οποίο και για μένα είναι value for money καθώς έχει +οθόνη, +κάρτα γραφικών +κενή θέση δίσκου για προσθήκη ssd (ώστε να ξεφύγει τελείως σε ταχύτητα και ενέργεια).

Τελικά από ότι βλέπω είμαι ανάμεσα σε τρία (όχι δύο). Το μονο που με προβληματίζει στο xps 17 είναι ότι θα το χρειαζομαι και ως φορητό και δεν ξερω αν το 17αρι εξακολουθεί να είναι φορητο (δεν με νοιάζει το βαρος αλλά ο όγκος του και η μπαταρία του). Αν κάποιος φίλος το έχει να μας πει διάρκεια για τη μπαταρία του (9 κελιά) για ταινία (όχι FHD εννοείται) και για δουλειά με office.

Τώρα το xps 15 με την 525m θα με καλύπτει πιστεύω για casual gaming αν και δεν θα με χαλούσε κάτι καλυτερο σε καρτα. Και ως casual gaming εννοώ ότι το πρωτο καιρό θα παίξω μερικά παιχνίδια (ότι μαζέψω από φίλους) και μετά άντε που και που αν πέφτει στα χέρια μου κατι καλό.

τώρα το παραπάνω hp νομίζω ότι υπερτερεί σε όλα του xps 15 (ως χαρακτηριστικά) ενώ επειδή τα είδα και τα δύο από κοντά φαίνεται έχει κορυφαίο design και πολύ καλό σασί (όπως άλλωστε και το xps 15) και με έψησε η αλήθεια.

Αλήθεια η AMD Radeon HD 6770M έχει κατι αντίστοιχο με το Optimus της nvidia (φαντάζομαι πως ναι)?

Περιμένω παρατηρήσεις/απόψεις/γνώμες από όποιον έχει χρόνο να ασχοληθεί!

Το HP έχει καλύτερη κάρτα γραφικών αλλά επειδή είσαι casual gamer με την 525m της Nvidia μπορείς άνετα να καλύψεις τις ανάγκες σου. Βέβαια μετά από 1-1,5 χρόνο η 525m δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει στα δεδομένα εκείνης της εποχής σε αντίθεση με την 6770m της ATI.

H ATI χρησιμοποιεί το Catalyst Control Management αντίστοιχο του Optimus της Nvidia και μπορείς να αλλάξεις την κάρτα γραφικών που χρησιμοποιεί το Laptop σου.

Όσον αφορά τα δύο λάπτοπ, και τα δύο έχουν κορυφαία ποιότηα συναρμογής αλλά και οθόνη. Η Dell σου παρέχει καλύτερη υποστήριξη και 2 χρόνια εγγύηση άρα αν θές το δυνατότερο HP θα χρειαστείς και μία επέκταση εγγύησης. Το HP πάντως είναι πιο δυνατό και πιο "future proof" laptop σε σχέση με το Dell.

Στο 17άρι όπως και να το κάνεις χάνεις σημαντικό μέρος την φορητότητας.

It's your choice! B)

Δημοσ.

Σε 1 με 1,5 χρόνο λες? τόσο γρήγορα εε..ήλπιζα για κανά 2-3χρονια με low χαρακτηριστικά.

Η αλήθεια είναι ότι η διαφορά στις καρτες είναι πολύ μεγάλη για να την αγνοήσεις έτσι απλά χωρίς να το ψαξεις τουλ.

Σίγουρα θα έκανα αναβάθμιση σε εγγύηση (και στα 2 μάλλον) ούτως ή άλλως θα την πήγαινα στα 3-4 έτη.

Συμφωνώ με σένα για το HP αλλά έχω 2 κενά σημεία ακόμα:

1)Μία παράμετρος που μετράει για μενα είναι και η μπαταρία. Το dell δίνει 4-5 ώρες με την 6 κελιών ενώ με αναβάθμιση σε 9 κελιών (αν δεν μου φτάνει η 6αρα) πάω σε 6+ ώρες που μου είναι υπεραρκετό.

Για το hp δεν έχω βρει πουθενά κανένα να σχολιάζει τη διαρκεια της μπαταρίας του. Μήπως γνωρίζεις κατι?

Επίσης δεν νομίζω να παίρνει μεγαλύτερη μπαταρία.

Η λειτουργία ως φορητός θα είναι για ταξίδι να δω καμιά ταινία και να επεξεργαστώ κειμενο και excel.

2)Τέλος για την HP αυτό που διάβασα είναι ότι βγαζει σειρές κορυφαίες και σειρές όπου συνδυάζει πολύ δυνατά χαρακτηριστικά με χαμηλής ποιότητας υλικά. Ότι δηλ. δεν κραταει σωστή ισορροπία στην ποιότητα των υλικών (για να ρίξει την τιμή) με αποτέλεσμα να βγάζει σειρές που είναι όλο στο service.

Τώρα το συγκεκριμένο ανήκει σε αυτη την κατηγορία?

Κάτι τέτοιο δεν έχω διαβάσει για την dell.

YΓ. Ως casual gamer εννοώ ότι θα παίξω ότι μπορέσω στην αρχή όπου θα είναι καινούργιο το μηχανημα και μετά απο λίγο αυτό θα φθήνει με γεωμετρική πρόοδο! Αυτό που ήθελα είναι αν σε κανα 2-3 χρόνια βγει κανα παιχνιδάκι που θα μ αρέσει να μπορώ να το παίξω έστω και με παραχωρήσεις σε χαρακτηριστικά.

Το μονο στανταρακι που αγοράζω καθε χρόνο (σχεδόν) είναι το PES αλλά αυτό δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις ανα δεν κανω λάθος. Νομίζεις ότι δεν θα την παλέψω με την 525m στην επόμενη 3τια?

Δημοσ.

φιλε μου το συγκεκριμενο dell θελω να το παρω εδω και κανα μηνα αλλα λογω μεγαλου φορτου εργασιων για το μεταπτυχιακο δεν το πηρα ακομα.

Παντως το χω ψαξει τρελα ή ποιοτητα κατασκευης τοτ ειναι αρκετα καλυτερη αποτι του hp η 525 για pro ειναι μια χαρα θα παιζεις με φουλ γραφικα και πιστευω και το pro 2015 θα παιζει.

μπορεις επισης με λιγο overclock να πας την 525 σε επιπεδα 540 καθως εχουν το ιδιο chip απλα με διαφορετικα ρολογια.

ο μονος λογος να πας στο hp για μενα ειναι η καρτα γραφικων του ναι ειναι πολυ καλυτερη απο την 525.

to xps το εχει φιλος μου αλλα μετ την απλη οθονη οχι την fhd οποτε οτι θες ρωτα.

Δημοσ.

Σε 1 με 1,5 χρόνο λες? τόσο γρήγορα εε..ήλπιζα για κανά 2-3χρονια με low χαρακτηριστικά.

Η αλήθεια είναι ότι η διαφορά στις καρτες είναι πολύ μεγάλη για να την αγνοήσεις έτσι απλά χωρίς να το ψαξεις τουλ.

Σίγουρα θα έκανα αναβάθμιση σε εγγύηση (και στα 2 μάλλον) ούτως ή άλλως θα την πήγαινα στα 3-4 έτη.

Συμφωνώ με σένα για το HP αλλά έχω 2 κενά σημεία ακόμα:

1)Μία παράμετρος που μετράει για μενα είναι και η μπαταρία. Το dell δίνει 4-5 ώρες με την 6 κελιών ενώ με αναβάθμιση σε 9 κελιών (αν δεν μου φτάνει η 6αρα) πάω σε 6+ ώρες που μου είναι υπεραρκετό.

Για το hp δεν έχω βρει πουθενά κανένα να σχολιάζει τη διαρκεια της μπαταρίας του. Μήπως γνωρίζεις κατι?

Επίσης δεν νομίζω να παίρνει μεγαλύτερη μπαταρία.

Η λειτουργία ως φορητός θα είναι για ταξίδι να δω καμιά ταινία και να επεξεργαστώ κειμενο και excel.

2)Τέλος για την HP αυτό που διάβασα είναι ότι βγαζει σειρές κορυφαίες και σειρές όπου συνδυάζει πολύ δυνατά χαρακτηριστικά με χαμηλής ποιότητας υλικά. Ότι δηλ. δεν κραταει σωστή ισορροπία στην ποιότητα των υλικών (για να ρίξει την τιμή) με αποτέλεσμα να βγάζει σειρές που είναι όλο στο service.

Τώρα το συγκεκριμένο ανήκει σε αυτη την κατηγορία?

Κάτι τέτοιο δεν έχω διαβάσει για την dell.

YΓ. Ως casual gamer εννοώ ότι θα παίξω ότι μπορέσω στην αρχή όπου θα είναι καινούργιο το μηχανημα και μετά απο λίγο αυτό θα φθήνει με γεωμετρική πρόοδο! Αυτό που ήθελα είναι αν σε κανα 2-3 χρόνια βγει κανα παιχνιδάκι που θα μ αρέσει να μπορώ να το παίξω έστω και με παραχωρήσεις σε χαρακτηριστικά.

Το μονο στανταρακι που αγοράζω καθε χρόνο (σχεδόν) είναι το PES αλλά αυτό δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις ανα δεν κανω λάθος. Νομίζεις ότι δεν θα την παλέψω με την 525m στην επόμενη 3τια?

Για τα παιχνίδια που ζητάς η 525m σου είναι υπέραρκετη αλλά για κάτι πιο απαιτητικό πρέπει να πάς σε μία καλύτερη π.χ. 540m που θα παίζει άνετα πιο καινούρια παιχνίδια.

Η κατασκευή δεν έχει μεγάλες διαφορές, εννοώ ότι και τα δύο έχουν αλουμινένιο σώμα απλώς το Dell κερδίζει σε ποιότητα συναρμογής και όχι υλικών. Αφού σχεδιάζεις να αγοράσεις και μία επέκταση δεν πιστέυω να έχεις πρόβλημα με κανένα από τα δύο.

Εγώ με την HD 3000 ενεργοποιημένη με i5-2410 σε HP Pavilion πίανω άνετα 3-3,5 ώρες παίζοντας 720p ταινίες και έχοντας ανοιχτό browser σε full φωτεινότητα οθόνης. Από όσα σου λέει ο κατασκευαστής πάντα να αφαιρείς 1-2 ώρες από την αυτονομία.

Δημοσ.

φιλε μου το συγκεκριμενο dell θελω να το παρω εδω και κανα μηνα αλλα λογω μεγαλου φορτου εργασιων για το μεταπτυχιακο δεν το πηρα ακομα.

Παντως το χω ψαξει τρελα ή ποιοτητα κατασκευης τοτ ειναι αρκετα καλυτερη αποτι του hp η 525 για pro ειναι μια χαρα θα παιζεις με φουλ γραφικα και πιστευω και το pro 2015 θα παιζει.

μπορεις επισης με λιγο overclock να πας την 525 σε επιπεδα 540 καθως εχουν το ιδιο chip απλα με διαφορετικα ρολογια.

ο μονος λογος να πας στο hp για μενα ειναι η καρτα γραφικων του ναι ειναι πολυ καλυτερη απο την 525.

to xps το εχει φιλος μου αλλα μετ την απλη οθονη οχι την fhd οποτε οτι θες ρωτα.

Φαντάζομαι θα είναι ευχαριστημένος!

Η μπαταρία των 6 κελιών βγαζει όντως τις 4 ωρίτσες?

Την πάτησα γιατί προχθές πηγα να δω το δω από κοντά με σκοπό να το παραγγείλω αλλά είδα και το HP που το είχαν και πραγματικα κόλλησα! που λένε. Είχε πολύ καλή οθόνη και από κατασκευή και design ξεχώριζε! από τα υπόλοιπα (όπως άλλωστε και το xps 15).

Για τα παιχνίδια που ζητάς η 525m σου είναι υπέραρκετη αλλά για κάτι πιο απαιτητικό πρέπει να πάς σε μία καλύτερη π.χ. 540m που θα παίζει άνετα πιο καινούρια παιχνίδια.

Καιγω θα το προτιμούσα αλλά δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή με την 540m και FHD, αν και δεν έχουν μεγάλη διαφορά αυτές οι δύο από ότι έχω καταλάβει-το γράφει άλλωστε και ο φίλος.

Η διαφορά είναι με την 6770m του hp.

Εγώ με την HD 3000 ενεργοποιημένη με i5-2410 σε HP Pavilion πίανω άνετα 3-3,5 ώρες παίζοντας 720p ταινίες και έχοντας ανοιχτό browser σε full φωτεινότητα οθόνης. Από όσα σου λέει ο κατασκευαστής πάντα να αφαιρείς 1-2 ώρες από την αυτονομία.

αν έχω και εγώ με i7 τέτοια αυτονομία που είναι (οριακά) αρκετή για αυτό που θέλω. Λιγότερη θα μου είναι πρόβλημα.

Δημοσ.

μπαταρια βγαζει 3μιση ωρες σερφαρισμα με wifi με φωτεινοτητα στο 60% αν κλεισεις το wifi φτανει 4μιση ωρες περιπου.

η οθονη του ειναι παρα πολυ καλη και αρκετα καλυτερη απο του hp αν μπορεις να τα δεις διπλα διπλα θα καταλαβεις.

για pro και περιστασιακο gaming χωρις απαιτησεις η 525 ειναι μια χαρα, εν θες να παιζεις ολα τα παιχνιδια με φουλ γραφικα πηγαινε στο hp και την 6770

Δημοσ.

μπαταρια βγαζει 3μιση ωρες σερφαρισμα με wifi με φωτεινοτητα στο 60% αν κλεισεις το wifi φτανει 4μιση ωρες περιπου.

η οθονη του ειναι παρα πολυ καλη και αρκετα καλυτερη απο του hp αν μπορεις να τα δεις διπλα διπλα θα καταλαβεις.

για pro και περιστασιακο gaming χωρις απαιτησεις η 525 ειναι μια χαρα, εν θες να παιζεις ολα τα παιχνιδια με φουλ γραφικα πηγαινε στο hp και την 6770

Η HD που έχει ο φίλος σου ή η FHD είναι πιο καλή από του HP?

Βασικά θα έπαιρνα την απλή οθόνη με GT540m (με σκοπό να έχω καλύτερη καρτα) αλλά παντού διάβασα ότι η οθόνη του δεν λεει και όλοι προτείνουν την FHD. Τώρα να σου πω δεν τις έχω δει και τις δύο για να δω διαφορές.

Εσύ τι προτείνεις μιας και το έχεις ψαξει?

Πάντως αν δεν εχεις δει το HP από κοντά δες το πριν αποφασίσεις (ή αν έχεις αποφασίσει αστο μην μπερδευτείς μετά-συνήθως έτσι την πατάς μεχρι να το παρεις βλέπεις κατι αλλο->μεχρι να το ψαξεις βγαίνει κατι άλλο και στο τέλος δεν παίρνεις τπτ και ησυχαζεις ή παίρνεις το πρωτο που είχες δει-στο οποίο έχει πεσει η τιμή!)

Δημοσ.

Η HD που έχει ο φίλος σου ή η FHD είναι πιο καλή από του HP?

Βασικά θα έπαιρνα την απλή οθόνη με GT540m (με σκοπό να έχω καλύτερη καρτα) αλλά παντού διάβασα ότι η οθόνη του δεν λεει και όλοι προτείνουν την FHD. Τώρα να σου πω δεν τις έχω δει και τις δύο για να δω διαφορές.

Εσύ τι προτείνεις μιας και το έχεις ψαξει?

Πάντως αν δεν εχεις δει το HP από κοντά δες το πριν αποφασίσεις (ή αν έχεις αποφασίσει αστο μην μπερδευτείς μετά-συνήθως έτσι την πατάς μεχρι να το παρεις βλέπεις κατι αλλο->μεχρι να το ψαξεις βγαίνει κατι άλλο και στο τέλος δεν παίρνεις τπτ και ησυχαζεις ή παίρνεις το πρωτο που είχες δει-στο οποίο έχει πεσει η τιμή!)

ο φιλος μου εχει με την απλη οθονη.

ειχα παει αγγλια μες τα χριστουγεννα και ειδα απο κοντα διπλα διπλα το hp και to dell με την fhd οθονη ή οθονη του dell ειναι ολα τα λεφτα δεν αξιζει να παρεις αυτο με την απλη.Οπως σου ειπα μια 525 ευκολα φτανει την 540 εχουν το ιδιο chip (GF108) απλα η 540 εχει Core Speed 672 ενω η 525 600 αυτο ευκολα αλλαζει.

επειδη θα τροω πολλες ορες στο λαπτοπ λογο μεταπτυχιακου θα παρω το ντελ με την fhd.

αν εχεις ορεξη για διαβασμα δες εδω

http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-XPS-15-Notebook-i5-2410M-GT-540M.51186.0.html

http://forum.notebookreview.com/dell-xps-studio-xps/

Δημοσ.

Με 15αρι FHD πραγματικά θα σας βγούν τα μάτια! Η FHD αξίζει μόνο για 17άρια λάπτοπ... :whistle:

δεν ειναι μονο θεμα αναλυσης αλλα ποιοτητας χρωματικης αποδοσης φωτεινότητας αντίθεσης κτλ

το οτι θα παρεις fhd δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα τρέχεις σε 1920 x 1080 υπαρχουν και μικρότερες αναλύσεις

Δημοσ.

Υψηλή ανάλυση μπορεί να είναι και 1440x900 αλλά και πάλι είναι κουραστικό για τα μάτια σου ειδικά αν είσαι για πολύ ώρα. Δοκίμασε με μια απλή HD οθόνη ανάλυσης 1366x768 για πολλή ώρα και μετά με μία FHD οθόνη. Η κούραση θα είναι πολύ μεγαλύτερη, πίστεψε με.

Δημοσ.

μολις το παρω θα δοκιμασω ποια αναλυση με βολεύει και θα σου πω .παντως στο sony 16.4 ιντσων του πατερα μου μια χαρα ειναι η 1920 x 1080.

Mην κολας μονο σε αναλυση , η ποιοτητα θεασης ειναι αυτη που μετραει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όντως το FHD σου βγάζει λίγο τα ματια! (έχει δίκιο ο kostas_tech) αλλά το απλό panel στο xps15 είναι κατώτερο του ανταγωνισμού. Αυτό τουλ. εχω δει σε όλα τα reviews (διάβασα αρκετά στα link! vaggospat13-ευχαριστώ!) του και αυτό ειδα και από κοντά (είχε διαφορα με το HP που φαινόταν στο ματι).

Προφανώς η dell αποφάσισε να προοωθήσει το FHD γι αυτό και έκανε την "απλή" οθόνη HD λιγότερο ποιοτική άλλο λόγο δεν μπορώ να σκεφτώ. Βέβαια, έχεις την επιλογή του να πας την ανάλυση σε 1366x768 αμα δεν βολεύει.

Στην 17αρα δεν το έχω δει για να πω αλλά λογικά θα ταιριάζει καλύτερα.

Εαν δεν ήθελα να το μεταφέρω συχνά θα έπαιρνα σίγουρα το xps 17 που προσφέρει πολλές περισσότερες επιλογές όπως κενή θεση ssd εύκολα προσβάσιμη, καλύτερη GPU και μπαταρία 9κελιών.

Και οι δύο μάρκες (HP & Dell) είναι εκτός της εμπειρίας μου.

Το γενικό σκεπτικό μου είναι ότι αγοράζω ότι καλύτερο παίρνω με τα χρήματα που δίνω και του βαζω και μια 3-4 εγγύηση.

Δηλαδή στην προκειμένη το HP λόγω GPU.

Αλλά με το HP σε όποιον γνωστό μου έχω απευθυνθεί (που είχε HP στο παρελθόν) μου έχει πει μακριά και αγαπημένοι.

Επεξ/σία από aer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...