Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον...Οταν εκανα φορματ στο Η/Υ εσπασα τον σκληρο σε δυο τμηματα...Ενα για το λογισμικο και ενα για διαφορα αλλα π κατεβαζω...Οπως εχω παρατηρησει οτι το κομματι του σκληρου π εχω το λογισμικο..γεμιζειι με διαφορα προγραμματακια που κατεβαζω...Στην συνεχεια ακολουθουν καποιες φοτο..θα ηθελα να μου πειτε πως και ποιους φακελους μπορω να μεταφερω στο αλλο κομματι που ειναι σχεδον αδεια..Ευχαριστω για τον χρονο σας.!!!

post-230049-0-57146300-1328080531_thumb.png

post-230049-0-43097800-1328080544_thumb.png

Δημοσ.

Μπορείς να σβήσεις εντελώς τον φάκελο Nvidia κρατάει την πλήρη εγκατάσταση για το ενδεχόμενο που θα ξανά χρειαστεί.

Κατά τα άλλα είναι λίγο επικίνδυνα να σου πούμε τι να σβήσεις αφού μπορεί να επηρεαστεί κάτι.

Αυτό που πρέπει να μάθεις να κάνεις είναι σε κάθε εγκατάσταση που κάνεις να πατάς το CUSTOM INSTALL για να σου δίνει επιλογή για το που να γίνει η εγκατάσταση,για να την κάνεις στο δεύτερο κομμάτι.

Δημοσ.

AAαα δλδ ας τα αφησω τωρα ως και απο δω κ περα να κανω αυτο π μ ειπες με τν εγκατασταση???Ωραιααα...Και κτ αλλοοο....Επειδη το dvd π ειχα γραψει τα windows χαλασε...Υπαρχει τροπος να κανω φορματ κρατωντας το windows αυτααα???Ελπιζω να γινομαι αντιληπτος σε αυτο π ζηταω..!!

Δημοσ.

AAαα δλδ ας τα αφησω τωρα ως και απο δω κ περα να κανω αυτο π μ ειπες με τν εγκατασταση???

Ναι.

Ωραιααα...Και κτ αλλοοο....Επειδη το dvd π ειχα γραψει τα windows χαλασε...Υπαρχει τροπος να κανω φορματ κρατωντας το windows αυτααα???Ελπιζω να γινομαι αντιληπτος σε αυτο π ζηταω..!!

Θα καρά μπερδευτείς,δεν είναι εύκολο και δεν θα είναι καθαρή εγκατάσταση,μπορείς να κρατήσεις ένα πιστό αντίγραφο όπως το έχεις τώρα(100GB) και να το επαναφέρεις σε ώρα ανάγκης,αυτό γίνεται με το acronis disk image.

Ποιο καθαρός τρόπος είναι να κατεβάσεις ένα δισκάκι Windows από εδώ(προσοχή να κατεβάσεις την έκδοση που έχεις) που είναι νόμιμο,είναι δοκιμαστικές εκδόσεις, http://easytopia.de/windows-7-direkt-download-links/ και να περάσεις το δικό σου κλειδί για να είσαι 100% νόμιμος και με καθαρό σύστημα, απλά από της ενημερώσεις(windows update) θα τα κάνεις ελληνικά.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου για τις αμεσες και αψογες απαντησεις σου...Εαν εχω καποιο προβλημαα θα επιστρεψωω.....Ευχαριστω και παλι.. :D

Δημοσ.

Μάλλον θα έχεις πολλά στον φάκελο Λήψεις.

Μπορείς να τα μεταφέρεις στον D όλα.

Αν εκεί κατεβάζει και το utorrent θα πρέπει να του πεις ότι είναι εκεί τα αρχεία. Αυτά που έχεις προς κατέβασμα και δεν έχουν τελειώσει ακόμα καλά είναι να τα αφήσεις και όταν τελειώσουν τα μεταφέρεις. Επίσης το ut, αν πας στις ρυθμίσεις του και στην κατηγορία Directories μπορείς να αλλάξεις τον φάκελο λήψεων και να επιλέξεις που να μετακινεί τις ολοκληρωμένες λήψεις.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

επίσης δοκιμασε να κανεις ενα καθαρισμα απο τα temp.με την συχνη χρηση του internet γεμιζει ο δισκος,επίσης οταν κανεις 'ανοιγμα' αντι 'αποθηκευση ως..' στα download σου,τοτε αυτο αποθηκευεται κανονικοτατα χωρις να το ξερεις.κατευασε το revo unistaller και θα σου καθαρισει τα παντα.αα κανει καλη δουλεια και με τα unistall γιατι καθαριζει και registry αλλα και τυχον αρχεια εχει ξεχασει το απλο unistall ! :)

Δημοσ.

Καθαρισμα temp, και μπες στον φάκελο "Χρήστης" εκεί που έχεις Έγγραφα, Βίντεο, Εικόνες, Λήψεις. Τις βιβλιοθήκες δηλαδή.

Ε λογικά απο εκεί γέμισες. Μετέφερε πολυμέσα και κατεβασμένα πράγματα γενικά στον D.

Μετά είναι τα προγράμματα, αλλά δε μπορεί να έχεις 100GB προγραμματα και να μη το ξέρεις.

Κατέβασε το revo uninstaller και σβήσεο όσα δε χρησιμοποιείς.

Δημοσ.

Επίσης κάνε disable το hibernate αν δε το χρησιμοποιείς.

Άνοιξε ένα cmd με δικαιώματα διαχειριστή και γράψε " powercfg -h off " (χωρίς τα " ").

Αυτό θα σου αδειάσει 2-3 gb από τον σκληρό.

Αν θες πάλι να το ενεργοποιήσεις κάνεις το ίδιο απλά γράφεις " powercfg -h on "

Δημοσ.

Και το ccleaner έχει επιλογή για καθαρισμό temporary αρχείων (εμένα πχ θέλει να μου αδειάσει 1GB αρχεία). Αν και δεν βλέπω να έχεις ακόμα πρόβλημα με τον χώρο, δεν νομίζω να μην σου φτάνουν 87GB.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...