Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 μια χαρά είναι η κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα, δεν έχουμε καρτέλ!
for4 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 καλά καρτέλ έχουμε σίγουρα, οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας στο πηγάδι κατούρησαν να μην στήσουν ένα καρτέλ; όλοι οι άλλοι κλάδοι έχουν. πάντως σε κάποια πράγματα αλήθεια είναι ότι είναι καλύτερα στην Ελλάδα. Και στην Αγγλία χρεώνεται το μήνυμα 'η κλήση σας προωθείται' κλπ και οι χρεώσεις εκτός κάποιου πακέτου είναι εξωφρενικές και σε sms και ίντερνετ και κλήσεις. Αναφορά παράδοσης δεν έχω δει επίσης. Από την άλλη βέβαια έχουν κάτι πακετάκια που εμείς δεν τα φτάνουμε ειδικά σε θέματα ίντερνετ που στην Ελλάδα μέχρι πέρσι ήταν πολυτέλεια. Στο μαγαζί που εξυπηρετούμαι όταν του ζήτησα αν έχει η Κοσμοτέ κανά καλό πακέτο ίντερνετ με κοίταγε σαν χάνος και μου λέγε τι να το κάνεις για να μπαίνεις στο facebook να πληρώνεις λες και άλλη χρήση δεν μπορεί να έχει το mobile internet. Πλέον βέβαια έχουμε κάτι καλά πακετάκια. στο θέμα μας τώρα...πολύ καλά κάνει η ευρωπαική ένωση. δεν γίνεται να πας ταξίδι και να φοβάσαι να μιλήσεις ή να στείλεις μήνυμα...
light elf Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 θυμάμαι κάποτε να είχα διαβάσει ότι σκεφτόντουσαν να "ελευθερώσουν" την ευρωπαϊκή αγορά και να μπορείς πχ από Ελλάδα να γίνεσαι συνδρομητής σε εταιρίες κινητής της Αγγλίας, όνειρα θερινής νυκτός... Πάλι όμως σε τοπικό base station θα πρέπει να συνδέεσαι με roaming, λίγο αδύνατο όλοι οι operators της ευρώπης να καλύψουν την ελλάδα με δικά τους base stations. πες ότι παίρνεις κάρτα από operator της Αγγλίας, πάλι σε base station της wind/vodafone θα συνδεθείς στην ελλάδα με roaming => υψηλότερο κόστος απ' ότι να είχες αγοράσει κατ' ευθείαν κάρτα της wind/vodafone.
dekaneas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 η κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα παραμένει ακόμη πανάκριβο σπορ,πολυ περισσοτερο οι χρεωσεις περιαγωγης που τα πέρνουν και οι δυο (ελληνικος και ξένος πάροχος).Οσο για το 3G και προκειμένου να σε αναγκάσουν να τα σκάσεις,ειναι ληστρικο αν δεν εχεις πακετο με πολλάααα GB ή απλά απεριοριστο (που δεν ειναι πραγματικά απεριοριστο).Συνεπως θελει λογική,σύνεση και ψυχραιμία διότι το πολύ το πληρωνεις κιολας. Ειμαστε πισω ακόμη σε πακέτα κυριως ιντερνετ και καλο θα ήταν να ριξουμε και μια ματια και στις ξένες χωρες (πχ Αγγλια,ΗΠΑ) που εχουν τρελά προγράμματα με ολα μεσα και πραγματικα απεριοριστο ιντερνετ χωρις να σου κλεισουνε το σπιτι. Και ας χαλαρωσουνε κάποιοι με τα IPHONE/Android γιατι αν θες να κανεις μοστρα πρέπει να μπορεις να την υποστηρίξεις κιολας οταν σου'ρχετε το μπογιουρντι στο σπιτι να πληρωσεις.Και να μην ακουσω "δεν ήξερα τις χρεωσεις" ή "δε με ενημερωσε το καταστημα".Ειμαστε ενηλικοι και ειμαστε υποχρεωμενοι να γνωριζουμε τις χρεωσεις πριν αγορασουμε κατι.Ιδιως για συσκευες που "by default" μπαινουν στο ιντερνετ.
johnny21a Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Τι χαίρεστε... Και να μειωθούν οι τιμές θα πάνε να κοτσάρουν οι δικοί μας οι απατεώνες ένα "ελάχιστη χρέωση 60 δευτερόλεπτα" και πάλι θα μας τα παίρνουν κανονικά. Έχει παραγίνει το κακό...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 στα 60 δευτερόλεπτα είναι ήδη η ελάχιστη χρέωση...
Vasileios-gr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 επιτέλους , με την Βελγική κάρτα μου , θα μιλάω με 0,15 στην Ελλάδα! Ζήτω η περιαγωγή.
Haldol Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Τι χαίρεστε... Και να μειωθούν οι τιμές θα πάνε να κοτσάρουν οι δικοί μας οι απατεώνες ένα "ελάχιστη χρέωση 60 δευτερόλεπτα" και πάλι θα μας τα παίρνουν κανονικά. Έχει παραγίνει το κακό... Έχεις μείνει πίσω... Πάντως η λογική λέει ότι θα κάνουν αυτό που λες. Θα αυξήσουν τις ελάχιστες χρεώσεις για τις κλήσεις σε περιαγωγή σε 2 ή 3 λεπτά ώστε να βγάλουν τα σπασμένα και με το παραπάνω.
GIORGARAS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Πάντως στην Γαλλία βγήκε μια νέα εταιρεία που μέχρι τώρα έδινε μόνο dsl και έβγαλε πρόγραμμα με τα εξής: Απεριόριστες κλήσεις (σταθερά και κινητά), sms/mms μέσα στην Γαλλία. Επίσης δωρεάν κλήσεις σε κινητά στην Αμερική, Καναδά, Αλάσκα και Χαβάη. Απεριόριστα τηλέφωνα σε σταθερά σε 40 χώρες μαζί με την Ελλάδα Νομίζω 19 λεπτά για να στείλω sms από Γαλλία στην Ελλάδα 3GB mobile internet Δεν θυμάμαι τι άλλο έχει αλλά επειδή έχω dsl από αυτούς το πάγιο μου είανι 16 ευρώ και για όποιον δεν έχει dsl, είναι 20 ευρώ. Το δεύτερο πρόγραμμά τους είναι: 60 λεπτά κλήσεις 60 sms Αν είσαι πελάτης dsl 0 ευρώ πάγιο αν δεν είσαι 2 ευρώ πάγιο. Οι τιμές που αναφέρω χωρίς συσκευή, μόνο κάρτα sim και χωρίς δέσμευση συμβολαίου, όποτε θες ξεκινάς όποτε θες το κόβεις.
fragment_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Πάντως στην Γαλλία βγήκε μια νέα εταιρεία που μέχρι τώρα έδινε μόνο dsl και έβγαλε πρόγραμμα με τα εξής: Απεριόριστες κλήσεις (σταθερά και κινητά), sms/mms μέσα στην Γαλλία. Επίσης δωρεάν κλήσεις σε κινητά στην Αμερική, Καναδά, Αλάσκα και Χαβάη. Απεριόριστα τηλέφωνα σε σταθερά σε 40 χώρες μαζί με την Ελλάδα Νομίζω 19 λεπτά για να στείλω sms από Γαλλία στην Ελλάδα 3GB mobile internet Δεν θυμάμαι τι άλλο έχει αλλά επειδή έχω dsl από αυτούς το πάγιο μου είανι 16 ευρώ και για όποιον δεν έχει dsl, είναι 20 ευρώ. Το δεύτερο πρόγραμμά τους είναι: 60 λεπτά κλήσεις 60 sms Αν είσαι πελάτης dsl 0 ευρώ πάγιο αν δεν είσαι 2 ευρώ πάγιο. Οι τιμές που αναφέρω χωρίς συσκευή, μόνο κάρτα sim και χωρίς δέσμευση συμβολαίου, όποτε θες ξεκινάς όποτε θες το κόβεις. συγνώμη ρε φίλε αυτό που λες είναι κουλό δλδ τσάμπα όλα. τεσπα, αυτά δε γινονται εδω, σε μια μπουκίτσα κράτος κ ουτε ειναι υποχρεωτικό να γίνει ετσι. Όσον αφορά το 3G που ανέφερα ο φίλος πριν έχει δίκιο, σ οτι αφορα ιντερνετ και 3g ειδικά στην καρτοκινητή δεν ειναι κ οτι καλυτερο σε χρεωσεις και προγραμματα
GIORGARAS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 συγνώμη ρε φίλε αυτό που λες είναι κουλό δλδ τσάμπα όλα. τεσπα, αυτά δε γινονται εδω, σε μια μπουκίτσα κράτος κ ουτε ειναι υποχρεωτικό να γίνει ετσι. Όσον αφορά το 3G που ανέφερα ο φίλος πριν έχει δίκιο, σ οτι αφορα ιντερνετ και 3g ειδικά στην καρτοκινητή δεν ειναι κ οτι καλυτερο σε χρεωσεις και προγραμματα Να και το site: Free
GIORGARAS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ναι δεν ειναι θέμα απλά όταν ρώταγα τους Γάλλους πως βγήκε αυτή η εταιρεία μου είπαν ότι δεν είναι φθηνά αλλά οι άλλοι είναι ακριβοί. Η εταιρεία μου είπαν ότι ανακοίνωσε πως από το πάγιο των 2 ευρώ έχει κέρδος 1 ευρώ. Για να βλέπουμε πόσο μας κλέβουν γενικά...
fragment_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ναι δεν ειναι θέμα απλά όταν ρώταγα τους Γάλλους πως βγήκε αυτή η εταιρεία μου είπαν ότι δεν είναι φθηνά αλλά οι άλλοι είναι ακριβοί. Η εταιρεία μου είπαν ότι ανακοίνωσε πως από το πάγιο των 2 ευρώ έχει κέρδος 1 ευρώ. Για να βλέπουμε πόσο μας κλέβουν γενικά... Οι εταιρίες κινητής έχουν κάνει απόσβεση χρόνια τώρα, η κινητή τηλεφωνία δε πεθαίνει. Αν εξεραισεις το παραγοντα εργατης, κεραια, ρευμα κ.τ.λ. τι αλλα εξοδα εχουν; με τόσα έσοδα.......... ενα ευρω μονο απ το παγιο με τοσους συνδρομητες παγκοσμιος τα υπολοιπα ειναι για ν βαθαίνουν οι τσεπες, ετσι πάει. Αναρωτιεμαι γτ μερικες εταιριες κ.τ εξαγοραζονται, αν υπαρχει καποιος να μας δωσει α φωτα του να τον ακουσουμε. Οσον αφορα αυτη την εταιρια αν ειναι καινουρια πιθανο να ναικιαζει και κεραιες αλλης εταιριας, εχουμε δει τετοιες περιπτώσεις και εδω στην ελλαδα, η ποιοτητα πιθανο να μην ειναι κ η καλυτερη αλλα μπρος την οικονομια σημερα αυτα ειναι βερεσε
thanocaster Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Αγγλία τώρα δίνω 10 λίρες το μήνα καρτοκινητό (~13 ευρώ) και έχω απεριόριστο Ίντερνετ, 250 λεπτά σε όλα τα αγγλικά νούμερα (κινητά και σταθερά πλην των αντίστοιχων 090) και 250 μηνύματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα