Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γιατι να μην παρεις μεταχειρισμενες μνημες απο το φορουμ εδω μεσα 2Χ2 ειδα με 30 eurow να πουλιουνται Kingston.εχουν και Lifetime εγγυηση,μια χαρα.εαν δουλευουν οκ ε τοτε θα συνεχιχουν να δουλευουν οκ

Edit:εδω το λινκ

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Overclock σε αυτόν τον επεξεργαστή δεν χρειάζεται να κάνεις. Γενικά το overclock περισσότερα προβλήματα θα σου φέρει.

Όπως είπαν και οι συμφορουμίτες θέλεις RAM. Με 1gb και 64μπιτα Windows δεν πας πουθενά.

Κανονικά θες 4gb. Αλλά βλέποντας ότι φοράς DDR2 δεν σου συνιστώ αγορά μνήμης λόγω του ότι η DDR2 είναι ακριβή (έχει βγεί DDR3).

Επίσης σημαντική βελτίωση στην απόκριση και στην ταχύτητα θα δεις αν βάλεις έναν SSD (solid state δίσκο). Ακόμα και ένας μικρός (40-60gb) και φτηνός θα ανεβάσει πολύ το σύστημα σου.

Εν κατακλείδι, βάλε άλλο 1gb RAM τουλάχιστον και αν σε παίρνει πάρε και έναν SSD.

εχω μια μνημη Kingston... μπορώ να βάλω άλλη μια αλλά που να μην είναι ίδια (πχ να βάλω μια corsair)

Δημοσ.

Τελευταία ερώτηση... αν βάλω τώρα τα ΧΡ και μετά αποφασίσω να βάλω ξανα τα 7 δε πιστευω να πάθει τπτ ο σκληρός απο τις αλλαγες;;;

Όχι ο δίσκος δεν παθαίνει τίποτα. Αλλά μην βάλεις XP είναι πολύ παλιά πλέον κατά τη γνώμη μου.

Δημοσ.

Τελευταία ερώτηση... αν βάλω τώρα τα ΧΡ και μετά αποφασίσω να βάλω ξανα τα 7 δε πιστευω να πάθει τπτ ο σκληρός απο τις αλλαγες;;;

Δεν παθαινει τιποτα, εσυ μαλλον θα παθεις κατι απο τα πολλα format και τα στησιματα του PC απο την αρχη. Απλα βαλε 4GB RAM και θα ναι σα να εχεις αλλο PC

Δημοσ.

Σχετικά με τον δίσκο, όχι δεν θα πάθει τίποτα. Σχετικά με τις μνήμες, ναι, 90% δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά καλύτερα να πας στην λύση που λέει ο θάνος. 2 χ 2 μεταχειρισμένα.

Όχι ο δίσκος δεν παθαίνει τίποτα. Αλλά μην βάλεις XP είναι πολύ παλιά πλέον κατά τη γνώμη μου.

Όσο μένει με 1gb δεν εχει άλλη επιλογή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...