Προς το περιεχόμενο

να κάνω overclocking ;

nikotheract11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε καμία περίπτωση vista. XP θα βάλεις.

Με σειρά οι προτάσεις μου:

1) Η αναβάθμιση που σου είπα. Κόστος 160 ευρώ. Άλλο pc θα έχεις, μένεις με τα win 7 64bit.

2) Προσθήκη μνήμης. Βγάζεις αυτά που έχεις και βάζεις 2 χ 1gb. Κόστος 46 ευρώ. Μπορείς να μείνεις και με τα 7 64 bit αλλά θα πρότεινα τα 32 bit.

3) Δεν κάνεις τίποτα, βάζεις τα xp και το pc θα πηγαίνει πολύ καλύτερα.

ΥΓ. Και στην 2η και στην 3η περίπτωση απέκλεισε το overclocking.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Για να δείς το bios θέλεις κάποιο προγραμματάκι όπως το AIDA... Αλλά όπως είπε και ο Δεινόσαυρος αν δεν βάλεις μνήμη δέν θα δείς καμία αύξηση στις επιδόσεις. Εγώ πάντως απόσα είδα στην Gigabyte σου προτείνω

1. Corsair XMS2 2GB DDR2 800MHz Αν θές να κάνεις και overclock ;)

2. Apacer 2048MB DDR2 800MHz PC6400 Αν θές απλή αύξηση επιδόσεων.

3. Transcend-2GB-DDR2-800-Ram-Dimm Αυτές τις είχα και εγώ και είναι ΠΟΛΥ καλές και έμπιστες

4. ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΘΕΣ ΚΑΤΙ EXTREME ΠΑΣ ΕΔΩ: 1) Kingston HyperX KHX8500AD2/2G - 2 GB ή 2) GEIL GB22GB6400C4DC DDR2 2GB ή 3) KINGSTON KHX6400D2B1/2G 2GB HYPERX BLU

Απλά με την 4.2 δέν θα μπορέσεις να βάλεις 4 GB αργότερα...

2) Προσθήκη μνήμης. Βγάζεις αυτά που έχεις και βάζεις 2 χ 1gb. Κόστος 46 ευρώ. Μπορείς να μείνεις και με τα 7 64 bit αλλά θα πρότεινα τα 32 bit.

Μαλλον 2 X 2GB εννοεις

Παιδιά ευχαριστώ πολύ... θα πάρω τον phenom ii x4 και μνημη ραμ.. με 2gb είμαι καλά ή να πάρω 4;

Αν μπορείς να βρεις 4 σε καλή τιμή, πάρε 4. Με τα 2gb σε win7 64 bit οριακά θα είσαι. Αλλά θα πρέπει να είναι 2 χ 2.

Γνωμη μου ειναι οτι δεν χρειαζεσαι ακομα επεξεργαστη, δες πως θα πηγαινει με 4GB μην κανεις format γιατι ειναι μπελας και αν δεν εισαι ευχαριστημενος αλλαζεις επεξεργαστη. Αν δε λυπασαι τοι εξοδο αλλαξε τον ομως

έγινε... ευχαριστώ πολύ... το πιο πιθανό είναι να κάνω αυτό που είπα πριν.. νεος επεξεργαστής + μνήμη.. με τον phenom θα μπορώ να κάνω καλό overclock?

έγινε... ευχαριστώ πολύ... το πιο πιθανό είναι να κάνω αυτό που είπα πριν.. νεος επεξεργαστής + μνήμη.. με τον phenom θα μπορώ να κάνω καλό overclock?

Δεν το χρειαζεσαι και ουτε αξιζει και σιγουρα δε χρειαζεται να παρεις το ρισκο μιας και εισαι αρχαριος οπως λες

Εγω πιστεύω κάνεις λάθος, σε ddr2 πλατφόρμα να ρίξεις τόσα λεφτά ; Είναι σαν να πληρώνεις να δείς συναυλία του Michael Jackson... :confused:

αυτο κι αν αξιζει να δωσεις χρηματα για να το δεις. Εκτος αν εννοεις σε βιντεο.

Overclock σε αυτόν τον επεξεργαστή δεν χρειάζεται να κάνεις. Γενικά το overclock περισσότερα προβλήματα θα σου φέρει.

Όπως είπαν και οι συμφορουμίτες θέλεις RAM. Με 1gb και 64μπιτα Windows δεν πας πουθενά.

Κανονικά θες 4gb. Αλλά βλέποντας ότι φοράς DDR2 δεν σου συνιστώ αγορά μνήμης λόγω του ότι η DDR2 είναι ακριβή (έχει βγεί DDR3).

Επίσης σημαντική βελτίωση στην απόκριση και στην ταχύτητα θα δεις αν βάλεις έναν SSD (solid state δίσκο). Ακόμα και ένας μικρός (40-60gb) και φτηνός θα ανεβάσει πολύ το σύστημα σου.

Εν κατακλείδι, βάλε άλλο 1gb RAM τουλάχιστον και αν σε παίρνει πάρε και έναν SSD.

Τελευταία ερώτηση... αν βάλω τώρα τα ΧΡ και μετά αποφασίσω να βάλω ξανα τα 7 δε πιστευω να πάθει τπτ ο σκληρός απο τις αλλαγες;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...