johnmak Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Εχω εναν Core2duo [email protected] σε μια ASUS P5QPL-AM αν και ειναι σχετικα καινουρια η mobo(1 χρονο) αξιζει να παω σε αναβαθμιση σε καποια που ''φοραει'' και ddr3 μνημες(και usb3,ssd(δν ξερω αν δεχεται η δικια μου) ωστε να αλλαξω και ram?Η να περιμενω καποτε να παω σε πολυ καλυτερο cpu και να κανω τοτε και αλλαγη μητρικης?Αν υπαρξει καποι προταση μην παμε σε ιδιεταιρα ακριβες λυσεις οσο λιγοτερο γινεται(γι αυτο ρωταω και αν αξιζει!)
gfdimopo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 καλύτερα να πάς σε κάτι καινούργιο. Η διαφορά που θα δείς αν πας σε νέο σύστημα με το να αλλάξεις μόνο μνήμες είναι τεράστια. Βεβαια όλα έχουν και το αντίστοιχο τίμημα τους!
johnmak Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Και ακομα επειδη υπαρχει και η αλλη ενναλακτικη(μιας και παιχνιδια καινουρια ακομα(αυτα που με ενδιαφερουν) παιζω κομπλε) μηπως να παω απλα σε αγορα ενος μικρου SSD?Μπορει να συνδεθει ssd στην μητρικη γτ ενας φιλος μου ελεγε κατι παραξενα..
johnmak Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια καποια αλλη γνωμη γιατι επεσε?
Obsidian Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Το αν θέλεις να αναβαθμίσεις, το αν πρέπει και το αν χρειαζεται να αναβαθμίσεις είναι ξεχωριστές έννοιες. Αν αυτό που έχεις σε καλύπτει γιατί να προχωρήσεις σε κάτι άλλο; Το πιο σημαντικό είναι πάνω σε τι χρησιμοποιείς το PC. Games, παρακολούθηση ταινιών, απλώς browsing; Το USB3 που αναφέρεις επιφέρει μεγάλη διαφορά ταχύτητας μόνο στο ίδιο το USB όχι σ'όλο το σύστημα. Σίγουρα είναι ένα πλεονεκτημα αλλά δεν αξίζει την ολική αναβαθμιση. Με τον SSD σίγουρα θα έβλεπες διαφορά και φυσικά μπορείς να τον συνδέσεις (δεν πιστεύω να έχεις Win XP ε σε SATA2 με ενδεχόμενο να φιμωθεί λίγο. Οπότε πες μας γιατί θέλεις να αναβαθμίσεις, πόσα χρήματα μπορείς να δώσεις και πως/σε τι χρησιμοποιείς το PC.
Greatape Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δεν αξίζει να κάνεις τέτοια αγορά, κράτα τα χρήματα για να αγοράσεις καινούριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα