Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπέρα μου σε όλο το forum.

Αναζητώ κάποιον που να μπορεί να μου διαμορφώσει το θέμα ενός SMF forum για να μπορώ να βάζω διαφημιστικά banner.

Κατ’ αρχήν το θέμα είναι το βασικό του SMF script και θα το δεις εδώ: http://www.simplemachines.org/community/index.php

Τι θέλω να κάνω τώρα.

Θέλω να βάλω δυο θέσεις banner 468Χ60 στην κορυφή δίπλα δίπλα όπως στο παράδειγμα, το οποία όμως να μπορούν να είναι και rotation αλλά και μόνιμα ανάλογα την συμφωνία που θα κλείνω κάθε φορά, να μπορώ δηλαδή να επιλέγω.

Ακόμα θέλω ένα banner 468Χ60 κάτω δεξιά rotation μόνιμα αυτό αλλά ανεξάρτητο από τα άλλα. Δηλαδή να μην κάνει rotation μαζί με τα επάνω banner.

Επίσης θέλω την δημιουργία δυο sidebar δεξιά και αριστερά που να παίρνει 125Χ125 banner η 125Χ100 η 125Χ όποιου μήκους χωρίς όριο στον αριθμό των banner και να μπορώ να τα βάζω με ένα απλό <p> τον κώδικα του κάθε banner το ένα κάτω από το άλλο.

Ακόμα θέλω την δημιουργία θέσεων ανάμεσα σε κάθε κατηγορία για banner 728Χ90 και αυτά rotation ανά θέση αλλά φυσικά μόνο στην αρχική σελίδα, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα που θα υπάρχουν σε όλες τις σελίδες του forum.

Περιμένω τις ιδέες και τις προτάσεις σας εδώ αλλά τα κοστολόγια με PM.

Ευχαριστώ

Σταύρος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...