Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω εδώ κ 2 μήνες ένα iphone 4s white κ πριν 15 μέρες που έβαλα πρώτη φορά τα ακουστικά για να ακούσω μουσική, μόλις το καλώδιο τους κουνιέται χάνεται ο ήχος κ ακούω τσαχαλιτα μέχρι να επανέλθει! Ρώτησα την cosmote κ μου είπε να τους το πάω για να γίνει αντικατάσταση με καινούργιο αλλα το καινούργιο δεν θα σταλεί με κουτιά κ κτλ παρά μόνο του λέει και θα με πάρουν τηλ να πάω να το πάρω! Πως θα ξέρω εγω ότι παίρνω καινούργιο κινητο κ όχι ανακατασκευασμενο άσχετα με την εξωτερική του εμφάνιση;;;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καλημέρα. Έτσι είχα πρόβλημα με το ipad εγώ. Το πήγα, το άφησα και μου ήρθε ένα νέο σε ζελατίνες. Τώρα δε ξέρω τι ήταν, πάντως φαίνεται του κουτιού και δουλευεί άψογα. Πιο καινούργιο δε γίνεται!

Δημοσ.

Φίλε μου, καλημέρα. Άν πας Settings --> General --> About μέσω του μενού, θα δείς μία σειρά απο αριθμούς. Ο ποιό σημαντικός είναι ο αριθμός IMEI. Τον σημειώνεις (για καλό και για κακό σημείωσε και τους άλλους αριθμούς). Ο IMEI είναι αυτός ο μοναδικός κωδικός που έχει η κάθε συσκευή, είναι κάτι σαν ηλεκτρονικό αποτύπωμα.

Λογικά, όταν σου δώσουν την καινούργια συσκευή, όταν θα πας να δείς το ΙΜΕΙ της, θα πρέπει να είναι καινούργιο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και καινούργια η συσκευή.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, ζούμε σε μια χώρα που λέγεται Ελλάδα, οπότε κανείς δεν σου λέει ότι είναι απο ανακατασκευή..!

Δηλαδή, μπορεί να ήταν κάποιου άλλου με άλλο πρόβλημα που διορθώθηκε και το δίνουν σε σένα. Με την ίδια λογική, μπορούν να φτιάξουν αυτό που θα τους πάς και θα το δώσουν ώς καινούργιο, σε άλλον.

Η στρατηγική της Apple πανευρωπαϊκά είναι άμεση αντικατάσταση της συσκευής.

Αν ήσουν στην Αγγλία, πχ, μάλλον θα σου έδιναν συσκευασμένο σε κουτί, αφού επέστρεφαν αυτό που είχες, πλήρες.

Δημοσ.

Αυτά που λες τα ξέρω όλα και έχω μιλήσει με apple hellas στο 08000...! Μου είπαν τα ίδια που μου λες, αλλά ,με διαβεβαίωσαν ότι το μηχανάκι που θα πάρω θα είναι τζιτζι και εγώ είμουν δύσπιστος, όπως και σένα. Ενώ δεν είχε τπτ σοβαρό το ipad είμουν σε δίλλημα. Τελικά όλα οκ...Μην αγχόνεσαι...θα δεις θα σου έρθει ολοκαίνουργιο!

Δημοσ.

ανακατασκευασμενο θα σου δωσουν, βρες ενα αλλο ζευγαρι ακουστικα συνδεσε τα να δεις το κανει και σε αυτα;

Δημοσ.

Τώρα μου έκανες την ψυχολογία χάλια!! Έβαλα 4 διαφορετικά ακουστικά κ το κάνει το ίδιο!! Στο Γερμανό λένε ότι σου δίνουν καινούργια κ το κάνει μόνο αυτός! Αν το πάρεις δηλαδή απο VODAFONE απλά σου φτιάχνουν το δικό σου κ στο στέλνουν!! Δεν ξέρω τι να πω κ τι να κάνω πια!!!!!!

Δημοσ.

Το κινητό που θα σου δώσουν είναι καινούργιο. Σου το λέω με σιγουριά επείδη εργάζομαι στην εταιρία και το γνωρίζω. Επίσης σε πρόβλημα του δικού μου, που μου έγινε αντικατάσταση,ανάλογης με αυτή που σου είπαν, έκανα αναζήτηση από την βάση δεδομένων της εταιρίας με το ΙΜΕΙ του και δεν είχε χρησιμοποιηθεί ποτέ. Επομένως μην σε αγχώνει.

Δημοσ.

Το ιδιο εχει γινει με iphone4 -vodafone και ipad2 - systemgraph.

Και στις 2 περιπτώσεις καινουργιο (ειπαν) σε bulk συσκευασία.

Η εγγύηση ομως δεν ενημερώνεται για ενα χρονο αλλα συνεχίζει οσο ειχε απο πριν. Δλδ θα εχεις ακομα 10 μηνες. Κατι διαφορετικό ισχυει οταν εισαι οριακά πριν το τελος της εγγύησης

Δημοσ.

Εγω έδωσα μονο τη συσκευη στη Vodafone πήγε έπειτα arvato Hellas & μου έστειλαν καινούριο με ζελατινες (χωρίς κουτι κ´ παρελκομενα).

Δημοσ.

Εγω έδωσα μονο τη συσκευη στη Vodafone πήγε έπειτα arvato Hellas & μου έστειλαν καινούριο με ζελατινες (χωρίς κουτι κ´ παρελκομενα).

αρα ανακατασκευασμενο, το οποιο ειναι στην πενα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...