thanos89010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Είχα πρόβλημα με το ρελαντί ανέβαινε ανοίγω το καπό και βλέπω την πεταλούδα μου μαύρη..την πηγαίνω στο συνεργείο για καθαρισμό και ρύθμιση και μετά από λίγο μου λένε ότι επειδή έχω κάνει αρκετά χιλιόμετρα και η πεταλούδα δεν είχε ρύθμιση δεν μπορούν να την ξανά ρυθμίσουν και μου λέει η καινούργια η να μου bali αυτός μεταχειρισμένη (150 "ευρουλακια" ) βάζω τι μεταχειρισμένη και μετά όπως το ψάχνω στο ιντερνετ πως βλέπω ότι αυτό που με είπε ότι δεν ρυθμίζεται δεν στέκι πηγαίνω στο συνεργείο και του λέω δείξε μου την παλιά μου πεταλούδα και μου δείχνει μια σε χαλια κατάσταση σκουριασμένη ενώ εγώ πριν το παο την είχα di την δίκια μου και δεν ήταν έτσι...υποψιάζομαι ότι δεν μου άλλαξε πεταλούδα απλός μου έκανε την ρύθμιση και καθαρισμό και για να μου πάρει τα 150 με είπε ότι δεν μπορουσε να ρυθμηστη και να βαλει μεταχειρισμένη...υπάρχει τίποτα κάνας συριακός αριθμός η κάτι παρόμοιο πάνω στην πεταλούδα για να μπορέσω να elenkso αν έχω την δίκια μου η αν όντως την άλλαξε...η έχετε καμια ιδέα τίποτα για το τι μπορώ να κάνω για να δω αν την έχει αλλάξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Και πες ότι υπάρχει τέτοιος...εκ των υστέρων πια που θα ξέρεις αν είναι η δική σου η όχι; Αποστολή από το HTC Desire με τη χρήση Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 βρες τον κωδικο απο την εταιρια σου.serial Number και ρωτα τον την αφεντικη μου εβαλες η ιμιτασιον. αμα σου πει ιμιτασιον και εχεις το μαμα πανω θα το καταλαβεις αν σου εκανε πουστια. καλα γτ δεν εκανες μονος καθαρισμο πεταλουδας.. πολυ ευκολο ειναι αρκει να μην πειραξεις τπτ αλλο. και το ρελαντι παλι το φτιαχνεις αν θες. ποιο αυτοκινητο ειναι? καλα οταν στην αλλαζε δεν ησουν εκει να το δεις? πανω απο μιση ωρα δουλεια δεν ειναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα