Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Εχω μια ταινιοθηκη με αρκετα αυθεντικα blu rays.

Επειδη τα εχω σε χωρο home cinema, θα ηθελα να κανω ενα backup ολων των ταινιων και να κρατησω τα backup στο σαλονι μου. Θελω ομως να τα φτιαξω με θηκες blu ray, covers και ολα σαν τα αυθεντικα.

1)Μπορω καπου να βρω τα covers των ταινιων?

2)Υπαρχει καποιο προγραμμα που να μου εκτυπωνει τα covers των bluray cases σε σωστες διαστασεις;

3)αφου τα εκτυπωσω πως "κολλανε" πανω στο blu ray case?

Δημοσ.

Αυτά είναι επικίνδυνα πράματα! Δεν ξέρουμε αν θες να μας εκμεταλλευτείς για να αποκτήσεις τεχνογνωσία και στη συνέχεια να παρανομήσεις και να βρεθούμε μπλεγμένοι! Φτου κακά και μακρυα από μας.

Δημοσ.

Εφ´ όσον έχεις ήδη τις ταινίες original,μιά έγχρωμη φωτοτυπία είναι το εξώφυλο.

Για το δισκάκι,πρέπει να αγοράσεις είτε να μπορεί να μπει σε εκτυπωτή και να συγκρατεί τα μελάνια είτε άλλο με μια τεχνολογία που το λέϊζερ μπορεί να χαράξει (τρόπον τινα) πάνω στην επιφάνεια.

Παράτα τα,δεν έχεις τόσο χρόνο ούτε τόσα λ7,σοβαρά μιλάω,θα σε γονατίσει αυτό το άθλημα.

Εναλλακτική λύση,βρες sites να κατεβάζεις τα δικά σου η και άλλα,σε mkv 1080 η έστω 720...

Δημοσ.

Επειδη εχω προτζεκτορα πανακριβο και μεγαλο πανι,με ενδιαφερει η ποιοτητα εικοανς και ηχου αρα δεν θελω ριπαρισμενα. Θελω αντιγραφη των αυθεντικων δισκων μου σε blu ray disks.

οποτε παραμενει το ερωτημα μου για το αν υπαρχει προγραμμα ωστε να εκτυπωνει ακριβως στο μ,εγεθος του δισκου το στρογγυλο εξωφυλο ωστε να το κολλησω μετα απνω στο δισκακι.

Δημοσ.

Επειδη εχω προτζεκτορα πανακριβο και μεγαλο πανι,με ενδιαφερει η ποιοτητα εικοανς και ηχου αρα δεν θελω ριπαρισμενα. Θελω αντιγραφη των αυθεντικων δισκων μου σε blu ray disks.

οποτε παραμενει το ερωτημα μου για το αν υπαρχει προγραμμα ωστε να εκτυπωνει ακριβως στο μ,εγεθος του δισκου το στρογγυλο εξωφυλο ωστε να το κολλησω μετα απνω στο δισκακι.

Το Nero από πλευράς software έχει την δυνατότητα εκτύπωσης δίσκων. Το θέμα είναι να έχεις και τον ανάλογο εκτυπωτή και τα ανάλογα δισκάκια.

-----ενημέρωση-----

Συγκεκριμένα το Nero Cover Designer, έχει αυτή την δυνατότητα που θες, δεν είναι το Nero αυτό καθεαυτό, αλλά είναι ένα από τα πολλά προγράμματα της σουίτας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...