The_Judas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 βασικα ηθελα την καλυτερη σε μαρκα φτηνοτερη μηχανη λιθιου ε,,αν ειχε κανον θα την επαιρνα,, Βασικά και εγώ σε αυτό το δίλημμα ήμουν όταν έψαχνα για κάμερα. Ακόμη και τώρα δεν ξέρω τι είναι καλύτερο. Το καλό με τις απλές μπαταρίες ΑΑ, είναι ότι ακόμη και αν ξεμείνεις μπορείς να έχεις μαζί σου ένα 2ο ζευγάρι ή και να αγοράσεις οπουδήποτε και αν είσαι. Επίσης με ένα ζευγάρι καλές επαναφορτιζόμενες μπορείς να κάνεις την δουλειά σου. Ενώ με την λιθίου δεν είναι τόσο εύκολο. Στο τελευταίο ταξίδι μου πάντως στο εξωτερικό είχα ξεμείνει 1-2 φορές με την μπαταρία λιθίου της panasonic**. Έβγαζα όμως πάρα πολλές φωτογραφίες. Το θετικό όμως με τις λιθίου είναι ότι κρατάνε το φορτίο για πάρα πολύ καιρό ακόμη και αν έχεις την κάμερα παρατημένη για μήνες. **Θα μπορούσα βέβαια να πάρω μια 2η λιθίου από το ebay για ώρα ανάγκης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agg3los Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Επίσης με ένα ζευγάρι καλές επαναφορτιζόμενες μπορείς να κάνεις την δουλειά σου. οι οποιες εχουν ημερομηνια ληξης,,αφου με καθε φορτιση -που παιρνει ωρες- ολο και μικραινει η μεγιστη φορτιση τους,και μετα δεν ξερεις πια μπαταρια εχει ποση φορτιση ειχα 2700αρες που φθαρηκαν και πηρα αλλες,, αι οταν πας να παρεις τη μηχανη να σου ψοφησει η μπαταρια γιατι ειχε αυτοξεφορτιστει,,και για να μην το παθει πρεπει να την βγαλεις απο τη μηχανη και να τις βαζεις την τελευταια στιγμη πολυυς μπελας και αγχος για το τιποτα Στο τελευταίο ταξίδι μου πάντως στο εξωτερικό είχα ξεμείνει 1-2 φορές με την μπαταρία λιθίου της panasonic**. και σε διακοπες αν εισαι,,η εχεις μια δευτερη λιθιου φορτισμενη ,,ή απλα εχει το φορτιστη και τη φορτιζεις σε μι πριζα,,τι στη ζουγκλα εισαι πριζα δεν θα βρεις.σσε ενα ξενοδοχειο ειναι ολοι? καλα δεν βρηκες μια πριζα να τη φορτισεις? τωρα αν εισαι τοσο ξεχασιαρης που δεν εχεις το φορτιστη κακο του κεφαλιου σου.. ενω καθε μερα φορτιζουμε κινητα με λιθιου,,τι παθαινουν,,και οποτε θελεις αρπαζεις την μηχανη και πεταγεσαι εξω,,χωρις να χολοσκας αν εχει φορτιση αν σου μεινει στο δρομο κλπ φαντασου τα κινητα να επαιρναν μπαταριες ΑΑΑ ,, το μονο που θα ηθελα επιπελον ειναι να φορτιζονται οι καμερες σαν κινητα καταυθειαν,,δεν ξερω γιατι πρεπει να βγαλεις την μπαταρια τη στιγμη που και τα πιο φθηνιαρικα κινητα μπαινουν στην πριζα.. αλλα μερικα φορτιζουν με usb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 και σε διακοπες αν εισαι,,η εχεις μια δευτερη λιθιου φορτισμενη ,,ή απλα εχει το φορτιστη και τη φορτιζεις σε μι πριζα,,τι στη ζουγκλα εισαι πριζα δεν θα βρεις.σσε ενα ξενοδοχειο ειναι ολοι? καλα δεν βρηκες μια πριζα να τη φορτισεις? Μου τέλειωσε η μπαταρία όταν ήμουν εκτός ξενοδοχείου. Ξέχασα να πω ότι στα ταξίδια πάντα βγάζω φωτογραφίες σαν γιαπωνέζος. Γύρισα από ταξίδι στην Ιταλία με 2000 φωτογραφίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα