Alex_Diamond Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 καλησπερα.Εχω προβλημα με το συγκεκριμενο κινητο..Στην αρχικη οθονη (ειναι 5) ενω σε καποια σημεια ειχα εφαρμογες εδω και 2 μερες εχουν φυγει κ δεν μπορω να παω καποια αλλη...παω δηλαδη μια την μετακινω και σε εκεινο το σημειο ειναι γκρι (δηλαδη δεν μπορω..πρεπει να ειναι πρασινη)... υπαρχει καμια λυση;
tsourakis13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 αν μπορείς ανέβασε κανένα screenshot για να καταλάβουμε...εκτός αν κάποιοι γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται...
Alex_Diamond Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Κοιταξε...Στην αρχικη οθονη ειχα καποια εικονιδια (εφαρμογες-φακελοι) ..Ξαφνικα μια μερα μερικα εικονιδια χαθηκαν και απο τοτε οτι παω να μετακινησω εκει δεν μου το αφηνει... υπαρχει λυση;
alexzzz Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ήταν τίποτα προγράμματά ή widgets εγκατεστημένα στην κάρτα μνήμης την οποία αφαίρεσες πριν τα απεγκαταστήσεις;
arxaggelos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ξέρω αν έχει κάνει κάτι η SE στις αρχικές οθόνες, αλλά δεν μπορείς απλάνα σβήνεις μια-μια τις προβληματικές οθόνες και να τις αντικαθιστάς με νέες «καθαρές»;
Alex_Diamond Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Ήταν τίποτα προγράμματά ή widgets εγκατεστημένα στην κάρτα μνήμης την οποία αφαίρεσες πριν τα απεγκαταστήσεις; ηταν ναι... Δεν ξέρω αν έχει κάνει κάτι η SE στις αρχικές οθόνες, αλλά δεν μπορείς απλάνα σβήνεις μια-μια τις προβληματικές οθόνες και να τις αντικαθιστάς με νέες «καθαρές»; πως?
Alex_Diamond Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 ετοιμο...εψαξα και το βρηκα..πηγα στην διαχειριση εφαρμογων>αρχ.οθονη sony ericcson>καταργηση εγκαταστασης & εκαθθαριση δεδομενων...εγινε οπως το πρωτοπηρα κ την εφτιαξα.. ας κλειδωσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα