chaos686 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα,θέλω να εγκαταστήσω arch linux στο eeepc 1000h αλλά δεν ξέρω πως μετά τη βασική εγκατάσταση θα συνδεθώ στο internet ασύρματα για να κατεβάσω πακέτα μέσω pacman(πχ. gnome κτλ.). Με λίγα λόγια πως θα συνδεθώ στο wifi απ το terminal; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1lj4z1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Εγώ την εγκατάσταση την έκανα χρησιμοποιώντας Ethernet και αυτό σου προτείνω, μετά θα βρείς λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaos686 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ την εγκατάσταση την έκανα χρησιμοποιώντας Ethernet και αυτό σου προτείνω, μετά θα βρείς λύση. Δηλαδής;;Δεν ξέρω τι παίζει με το ethernet.Έχεις κανα link; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Βασικά συνδεσε το καλώδιο κ πιστεύω ότι θα είσαι έτοιμος. Δοκίμασε να κάνεις κ ένα ping για να σιγουρευτείς ότι συνδέθηκες. >ping -c 3 www.google.com Αν δεν σου συνδέθηκε δώσε ένα >/etc/rc.d/network restart για να επανεκιννήσει το network κ ξαναπροσπάθησε. Ακολούθησες τον οδηγό στο ArchWiki για να κάνεις την εγκατάσταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaos686 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Βασικά συνδεσε το καλώδιο κ πιστεύω ότι θα είσαι έτοιμος. Δοκίμασε να κάνεις κ ένα ping για να σιγουρευτείς ότι συνδέθηκες. >ping -c 3 www.google.com Αν δεν σου συνδέθηκε δώσε ένα >/etc/rc.d/network restart για να επανεκιννήσει το network κ ξαναπροσπάθησε. Ακολούθησες τον οδηγό στο ArchWiki για να κάνεις την εγκατάσταση; Βασικά ακολούθησα διάσπαρτα 2-3 οδηγούς.Το έχω εγκαταστήσει σε virtual box αλλά τώρα στο netbook δυσκολεύτηκα γιατί πήγα να παίξω wireless.Θα δοκιμάσω αύριο αυτά που λες και θα σου πω τι έγινε. Thnx man! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaos686 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Εντάξει τα κατάφερα με το καλώδιο. Ευχαριστώ παίδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα