dub Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 θα ειδατε πως ειχα ανοίξει θέμα για tablet. Είπα να τα βάλω κάτω ψύχραιμα και να δω και τη περίπτωση netbook. Τα χάζευα σήμερα στο Πλαισιο και είναι πραγματικά μικρά. Η φορητότητα ειναι πολύ βασικό για μένα οπότε μένουμε αποκλειστικά μέχρι στις 10.1 ιντσες. Οικονομικά υπάρχουν διαθεσιμα μεχρι 400 (για κάτι σπεσιαλ ανεβαίνω και παραπάνω!!!) Μπορώ να δώσω τοσα λεφτά γιατί το μηχανάκι ειναι εργαλείο για να βγάζω το μεροκαματο μου με το στοιχημα!!! Η χρήση αφορά βασικά internet (Live scores, betfair,live-streaming αγώνωνκτλ) οπότε η ποιότητα του wifi και η απροβληματιστη γενική λειτουργία του ειναι βασικά ζητούμενα. Γενικά θα πληρωνα παραπάνω λεφτά για να εχω μια απόδοση οσο το δυνατόν πιο κοντά στο λαπτοπ που εχω. Παιχνιδια δεν παίζω καθόλου. ευχαριστώ πολυ
basilis5 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 αδερφε επειδη εμενα το στοιχημα ειναι η δουλεια μου θα σου πω εκ πειρας πως η 10ρα οθονη (με την τοσο χαμηλη αναλυση) δεν θα σε βγαλει πουθενα. δεν μπορεις να χωρεσεις την πληροφορια που θες. συμπαιρενω πως για να θες bf και να κανεις λογο και για μεροκαματο ασχολεισαι με trading οποτε οποιαδηποτε λογικη tablet-netbook ειναι ημιμετρο.
dub Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Οχι το netbook δεν το θέλω για το trading μου. Αυτό το κάνω αυτοματοποιημένα στον επιτραπεζιο υπολογιστή μου οπου εκείνη την ώρα δεν τρέχει τίποτα άλλο εκτός απο το σχετικό προγραμμα το οποίο το βάζω και τρεχει ολη μέρα χωρις εγώ να είμαι σπιτι Το netbook πιο πολύ το θέλω για να παρακολουθώ τα Live scores, καμμιά πληροφορία κτλ. Καμμιά φορά θα βάζω απο εκεί στοιχηματα. Απλά ήθελα κάτι μικρό για να το κουβαλάω μαζί μου. Γενικά δεν εχω φορητο υπολογιστή και έλεγα να πάρω ένα.
GoldenEye Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 δες αυτο που ειναι σοβαρο μηχανημα απο επιδοσεις και με πολυ καλη τιμη και αριστη φορητοτητα http://www.mgmanager.gr/lenovo_thinkpad_edge_11_i80um4gb20gb116intel_hdw7hp_nvykgm/el/pid/5303/ ή αυτο http://www.mgmanager.gr/sony_vaio_vpcyb2m1es/el/pid/1416/ η αυτο http://www.mgmanager.gr/asus_eee_pc_lamborghini_vx6wih077m_white/el/pid/4894/ επισης αν θες κατι πιο ξεκουραστο για τα ματια και πιο μεγαλο με μεγαλη μπαταρια και περισσοτερα χαρακτηριστικα δες και αυτο σε καλη τιμη αν και Acer http://www.msystems.gr/index.php?category=1136&product=13484 http://www.youtube.com/watch?v=BjmDFGuBDqU&feature=fvwrel http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-ThinkPad-Edge-11-Notebook.40611.0.html
ss13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Καλό το πρώτο του GoldenEye , αλλά πρέπει να πας σε 14 ίντσες καλύτερα γιατί θα βγάλεις τα μάτια σου !!
dub Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 παιδιά να'στε καλά! κι οτι πήγαινα να γραψω απο ένα καλό ψαξιμο που έκανα. Πήγα εδώ στη Λαρισα σε ολα τα μαγαζιά (multirama,plaisio,kotsovolos,media markt) να τα δω απο κοντά γιατί ειμαι παντελώς άσχεετος απο netbook. Εχετε απολυτο δικηο!! Πρέπει να ανεβώ σε ιντσες. Ολα τα 10.1 ιντσες που ειδα ήταν τα ιδια:ιδιος επεξεργαστής (atom κάτι δεν θυμάμαι), 1GB μνήμη, και win 7 starter. Απο λιγο άσχημα ως πολυ άσχημα, κακής ποιότητας πλαστικά κτλ. Λιγο που τα πασπατεψα σερνοντουσαν απελπιστικά.Η τιμή τους ήταν απο 300 μέχρι 330 ευρώ. Κάποια στιγμή ειδα το lenovo 11.6 και το αντιστοιχο της sony που μου πριν λιγο προτείνατε.(το Asus δεν το ειδα πουθενα) Α εδώ τα πράγματα ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικά. Να πω πως η τιμή τους ειναι 500 ευρώ. Μπολικα λεφτά για 11.6 ιντσες. Ομως δεν εχουν καμμιά σχεση με τα 10 αρια. Κατ'αρχήν ειναι ποιοτικά πολυ ανώτερα.Καμμια σχεση με τα 10αρια που ήταν σαν ψευτικα ολα. Τα 11.6 αρια μου φάνηκαν σαν κανονικα λαπτοπ με μικρή οθόνη χωρις dvd drive. Οι επεξεργαστες πολυ ανώτεροι,(i3 το Lenovo, E350 το sony) η μνήμη τους 4GB, oi οθόνες τους πολυ καλύτερες , μέρα με τη νύχατα με τα 10αρια, 1366Χ768, (LED ειδα στο Lenovo, δεν θυμάμαι στο Sony), εξοδο HDMI, το Sony ειχε vga (το lenovo δεν θυμάμαι) και win 7 κανονικά (το lenovo μου ειπε ο πωλητής εχεις 64 μπιτα, το οποίο δεν ξέρω τι σημαινει!!!)/ Παιζοντας μ'αυτά ειδα πως δεν ειχαν καμμια μα καμμια σχεση με τα 10αρια. Εμένα μου φάνηκαν "κανονικά" μηχανάκια μόνο που εχουν μικρή οθόνη. Να προσθέσω πως ενώ η οθόνη ειναι μεγαλύτερη 1,5 ιντσες οι εξωτερικές διαστάσεις είναι σχεδον ιδιες. Αρα το κριτηριο της φορητότητας παραμένει. Πιο πανω σε ιντσες δεν ανεβαινω. Εντάξει ξεπερνάει λιγο το μπατζετ μου αλλά γενικά νομίζω πως αξίζουν τα 170 ευρώ παραπάνω Δεν εχω δει το Asus. Στα ηλεκτρονικά καταστηματα βλέπω εχουν ιδια τιμη 450 ευρω. Υπάρχει καμμιά προτίμηση? Η γενικά ειναι ίδια και απλά να διαλέξω αυτο που μου "γεμισε" το μάτi? Bλέπω ομως πως το Lenovo εχει 1 χρονο εγγύηση ενώ το Sony 2 χρονια. Εμενα μου άρεσε πιο πολυ απλα παιζοντας το Lenovo. Το εψαξα και πιο πολυ επειδη δεν ειχε κοσμο. Μεχρι Live streaming ποδοσφαιρο ειδα και πήγαινε "κανονικά". Ποιο απ'τα δύο ειναι πιο "δυνατό"? Ευχαριστώ πολύ πάντως για τη βοήθεια. Γενικά κατάλαβα τι παίζεται. Θα πάρω ένα 11.6 αρι , απλά μικρολεπτομέρειες μένει να ψάξω και να καταλήξω γιατι ειναι "πολλά τα λεφτά Αρη!!!". Α ναι και μια άλλη ερώτηση. Στα ηλεκτρονικά καταστηματα τα εχουν 453 με 457 ευρώ. Στα "κανονικά" καταστηματα τα εχουν 499 (!!!) . Αξιζουν τα 40 ευρώ διαφορά η ειναι καλλίτερα να εχω μια , ας πουμε, προσωπική επαφη, ειδικά σε περίπτωση προβλήματος?
scoreri Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Οχι το netbook δεν το θέλω για το trading μου. Αυτό το κάνω αυτοματοποιημένα στον επιτραπεζιο υπολογιστή μου οπου εκείνη την ώρα δεν τρέχει τίποτα άλλο εκτός απο το σχετικό προγραμμα το οποίο το βάζω και τρεχει ολη μέρα χωρις εγώ να είμαι σπιτι Το netbook πιο πολύ το θέλω για να παρακολουθώ τα Live scores, καμμιά πληροφορία κτλ. Καμμιά φορά θα βάζω απο εκεί στοιχηματα. Απλά ήθελα κάτι μικρό για να το κουβαλάω μαζί μου. Γενικά δεν εχω φορητο υπολογιστή και έλεγα να πάρω ένα. φιλε τι προγραμμα τρεχεις αυτοματοποιημενα για trading?? 1
Voodooman Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Εχθές ένας συνάδελφος παρέλαβε αυτό. Το είχα δίπλα-δίπλα με το δικό μου lenovo S205 και μπορούσα να κάνω εύκολα συγκρίσεις, αν και έχουν αρκετά διαφορετικό hardware. Το lenovo είχε πολύ καλύτερα πλαστικά και γενικά ποιότητα κατασκευής, το acer είχε πολύ καλύτερη οθόνη, ίσως την καλύτερη που έχω δει ως τώρα σε netbook. Από απόδοση δεν είναι και άσχημα, είναι αρκετά σβέλτα και τα δύο και δεν είχαν φανερές διαφορές. Μπορεί να ακούγονται διάφορα για τα acer, αλλά σε αυτήν την τιμή είναι υπολογίσιμο. Προσοχή, δεν φοράει windows, οπότε κανόνισε την πορεία σου. Πάντως τα Win 7 ultimate 64bit τα τρέχει απροβλημάτιστα.
morrison100 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Γενικα θα σου μιλησω για τα 11.6...ειναι μερα με την νυχτα με τα 10αρια, εχω ενα eee ASUS και ειμαι ευχαριστημενος με την αναλυση του, 1366Χ768...Εχει ενα θεμα βεβαια με τον επεξεργαστη του, ειναι Ατομ 1.33, αλλα με μια διανομη linux παει μια χαρα...Επειπλεον, εχω και το 11.6 της compaq, που εχει και ΙΟΝ καρτα γραφικων και πραγματικα πεταει με τα εφταρια. Αρα για την δουλεια που θες, πας σε ενα αντιστοιχο με καλο επεξεργαστη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα