Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας θα ήθελα να μάθω καταρχάς η cisco τι εταιρία ειναι δηλαδη τι εθνικότητας αμερικάνικη;;;;;Επίσεις άκουσα πως στην θεσαλονίκη υπάρχει ένα ισπανικό κολέγιο το οποίο δίνει πιστοποιήσεις cisco και όταν λέω δίνει δεν της χαριζει πληρώνερεις και διαβάζεις.Απλά δεν ξερω αν είναι αλήθεια η ράδιο αρβύλα.επίσεις δεν ξέρω εαν εκτός απο τεχνικός υπολογιστών και δικτύων δινει και καμία άλλη πιστοποίηση.Από ότι καταλάβατε θέλω πληροφορίες για το πού μπορω να αποκτήσω ενα πτυχίο απο την cisco και αν έχει στην θεσαλονίκη σε μία η παραπάνω σχολές γιατι δεν ξέρω απου να απευθυνθώ.Με λίγα λόγια πληροφορίες για να δω αν αξίζει και αν μπορω να κάνω ένα τέτοιο βημα.........

Δημοσ.

Αμερικανικη. Θεσσαλονικη έχει ινφολαμπ, ελληνοαμερικανικη και νομιζω master-d? Η cisco ως εταιρία δικτυων δίνει πιστοποιησεις για δικτυα. Α

Αν κανεις ενα search στο forum θα βρεις παρα πολλές πληροφορίες.

Δημοσ.

συγνωμη που ξαναρωταω απλα θα σου πω τι καταλαβα απο αυτα που εγραψες για να μου πεις αν κατάλαβα καλα....εγω καταλαβα συμφωνα με αυτά που έγραψες ότι η cisco είναι αμερικάνικη εταιρία και ότι στη θεσαλονίκη το κολέγιο που ρωτησα δεν ειναι ισπανικό αλλα ελληνοαμερικάνικο και ονομάζεται master-d.σωστά κατάλαβα;;;;;

και κάτι άλλο κάπου στη μέση έγραψες ινφολαμπ,τι είναι αυτο γιατί το εγραψα στο google και δεν έβγαλα άκρη.

Δημοσ.

Πιστοποιήσεις cisco διδάσκονται στην Ινφολαμπ (νομιζω κάπου στη παπαφη ειναι), στην Ελληνοαμερικανικη που ειναι στη Φραγκων και στη master-d (που δεν ξερω που ειναι και αν όντως διδασκει ακομα). Τα αλλα σωστα τα καταλαβες. Κανε search στο φορουμ (πανω δεξια) με λεξεις κλειδια όπως CCNA ή CISCO και θα σου βγαλει αρκετα θέματα.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου να είσαι καλα.σου έκανα όλες αυτες της ερωτήσεις γιατί εχω τελειώσει σε μια σχολή τεχνικός υπολογιστών και δικτύων αλλά αυτό που πήρα είναι κάτι σαν βεβαίωση από την σχολή και θα ήθελα κάτι ποιο έγκυρο για αυτο.φυσικά ή cisco η comptia θα προσπαθήσω να πάρω απλά το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξερω καθόλου αγγλικά και από ότι φαίνεται κλείνω προς την comptia που υπάρχει και στην ελληνική γλώσσα.Σε ευχάριστω πολύ και πάλι καλή σου μέρα.

Δημοσ.

παντως φιλε blackm76 θα σου προτεινα να το κοιταξεις αυτο με τη γλωσσα. το περισσοτερο documentation που μπορει να βρεις, η οποιοδηποτε certification θες να κανεις ειναι πιθανοτατα στα αγγλικα. καλως η κακως ασχολεισαι με την πληροφορικη οχι με τη λογιστικη η τη δικηγορια η τα φοροτεχνικα. πολλα πραγματα θα ειναι στα αγγλικα.. κοιταξε το.

Δημοσ.

Οντως θέλοντας και μη οταν χρειαστεί να εμβαθύνεις κάπου τα βιβλία ή το υλικό στο ιντερνετ θα ειναι στα αγγλικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...