Ynwa Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Εγκατέστησα σημερα το L.A. Noire και είπα να το δοκιμάσω. Βλέπωντας τις θερμοκρασίες των core του CPU παρατηρησα οτι ήταν πολύ υψηλές. Παρατηρώντας το MSIab φένεται οτι το GPU usage είναι λίγο χαμηλό και σκέφτομαι μήπως το σύστημα χρησιμοποιεί το GPU του i5 2500k με αποτέλεσμα να ανεβαίνουν και οι θερμοκρασίες καθώς δε τις έχω ξαναδεί τόσο υψηλές. ΥΓ: To PC είναι 6 ημερών και μέχρι στιγμής όλα στο BIOS ειναι στο default εκτός των μνημών που τις πήγα στα 1600Hz. Ψύχτρα ακόμα είμαι με τη stock. Witcher 2, Skyrim και WoW δε ζόρισαν τόσο πολύ τις θερμοκρασίες για αυτό μου έκανε και εντύπωση. Το pc είναι αυτό της υπογραφής. Edit: Ακόμα και με το Turbo Boost κλειστό έχω 1-2 C περισσότερα. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2012 από Ynwa
MINDER Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Βαλε το GPU-Z και τσεκαρε εαν χρησιμοποιει την hd7970 η αυτη του επεξεργαστη. Απο τα λεγομενα σου να υποθεσω οτι εχεις εγκαταστησει το Lucid Logic Virtu. Απο κει δεν μπορεις να ορισεις να χρησιμοποιησει την 7970 ; Αμα δεν μπορεις να το κουμανταρεις απεγκατεστησε πρωτα το Lucid Logic Virtu και μετα τους drivers της ιντελ για την καρτα γραφικων του επεξεργαστη και δες εαν πανε οι θερμοκρασιες στο νορμαλ. Α και μια επιλογη πρεπει να εχει στο bios που πρεπει να απενεργοποιησεις για το Lucid Logic Virtu αλλα δεν την θυμαμε αυτη την στιγμη. Εαν το εχεις κανει εγκατασταση πρεπει πρωτα να την ενεργοποιησες αρα πρεπει να ξερεις πια λεω.
pavlos0160 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα. Εγκατέστησα σημερα το L.A. Noire και είπα να το δοκιμάσω. Βλέπωντας τις θερμοκρασίες των core του CPU παρατηρησα οτι ήταν πολύ υψηλές. Παρατηρώντας το MSIab φένεται οτι το GPU usage είναι λίγο χαμηλό και σκέφτομαι μήπως το σύστημα χρησιμοποιεί το GPU του i5 2500k με αποτέλεσμα να ανεβαίνουν και οι θερμοκρασίες καθώς δε τις έχω ξαναδεί τόσο υψηλές. ΥΓ: To PC είναι 6 ημερών και μέχρι στιγμής όλα στο BIOS ειναι στο default εκτός των μνημών που τις πήγα στα 1600Hz. Ψύχτρα ακόμα είμαι με τη stock. Witcher 2, Skyrim και WoW δε ζόρισαν τόσο πολύ τις θερμοκρασίες για αυτό μου έκανε και εντύπωση. Το pc είναι αυτό τις υπογραφής. Edit: Ακόμα και με το Turbo Boost κλειστό έχω 1-2 C περισσότερα. να σε πω ρε φιλε... στο wow τι settings εχεις και ποσα fps βγαζεις σε 25αρι LFR??(αν εχεις παει)...
Ynwa Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δυστυχώς και με τον Integrated του 2500k disabled η θερμοκρασία έπεσε αλλά 2-3 βαθμούς. Τι να πω. Μπορέι να είναι κατά μεγάλο βαθμό CPU based το game. να σε πω ρε φιλε... στο wow τι settings εχεις και ποσα fps βγαζεις σε 25αρι LFR??(αν εχεις παει)... Ολα στο ultra τα έχω και στα φίλτρα το μέγιστο δυνατό. Τα FPS κυμαίνονται μεταξύ 50-60 που είναι το μέγιστο.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Σαν (κακό) port από κονσόλα, ναι, βασίζεται κυρίως στη cpu. Όχι στην μονάδα γραφικών της, στον καθεαυτό επεξεργαστή. Aλλά και πάλι οι θερμοκρασίες σου δεν είναι καλές. Τα καλώδια στο κουτί σου πώς είναι? Στρωμένα ή μακαρονάδα?
Ynwa Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Σαν (κακό) port από κονσόλα, ναι, βασίζεται κυρίως στη cpu. Όχι στην μονάδα γραφικών της, στον καθεαυτό επεξεργαστή. Aλλά και πάλι οι θερμοκρασίες σου δεν είναι καλές. Τα καλώδια στο κουτί σου πώς είναι? Στρωμένα ή μακαρονάδα? Οχι, μια χαρά είναι τα καλώδια. Να και μια photo για να πάρεις μια ιδέα. Μόνο το 8πινο περνάει από μπροστά και αυτό γιατί δεν έχει σχετική τρύπα το case.
pano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ynwa έχεις κάνει overclock τον επεξεργαστή;Αν ναι,βάλτον στα default settings,και ξαναδοκίμασε.
pavlos0160 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Οχι, μια χαρά είναι τα καλώδια. Να και μια photo για να πάρεις μια ιδέα. Μόνο το 8πινο περνάει από μπροστά και αυτό γιατί δεν έχει σχετική τρύπα το case. φιλε και εμενα στο κουτι μου μονο το 8πινο περναει απο μπροστα γιατι δεν φτανει να το βαλω απο πισω...εχω την εντυπωση οτι στο κουτι με τα καλωδια εχει δυο 8πινα ομως αρα νομιζω μπορεις να συνδεσεις και τα δυο για να γινουν ενα μεγαλο ε??
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Και τα καλώδια είναι μια χαρά και οι θερμοκρασίες που πόσταρες παραπάνω. Λάθος ήταν το 60.
Ynwa Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ynwa έχεις κάνει overclock τον επεξεργαστή;Αν ναι,βάλτον στα default settings,και ξαναδοκίμασε. Οχι, όπως είπα και στο πρώτο post σχεδόν όλα στο BIOS είναι στο default. φιλε και εμενα στο κουτι μου μονο το 8πινο περναει απο μπροστα γιατι δεν φτανει να το βαλω απο πισω...εχω την εντυπωση οτι στο κουτι με τα καλωδια εχει δυο 8πινα ομως αρα νομιζω μπορεις να συνδεσεις και τα δυο για να γινουν ενα μεγαλο ε?? Το τροφοδοτικό είχε μέσα 2 Χ 4+4 pin καλώδια αν εννοείς αυτό. Και τα καλώδια είναι μια χαρά και οι θερμοκρασίες που πόσταρες παραπάνω. Λάθος ήταν το 60. Τι εννοείς με το "Λάθος ήταν το 60."?. Πάντως κανένα πρόγραμμα ή game δε εφτασε το CPU πάνω από 65-70 C γι' αυτό μου έκανε εντύπωση το συγκεκριμένο game.
pavlos0160 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Οχι, όπως είπα και στο πρώτο post σχεδόν όλα στο BIOS είναι στο default. Το τροφοδοτικό είχε μέσα 2 Χ 4+4 pin καλώδια αν εννοείς αυτό. Τι εννοείς με το "Λάθος ήταν το 60."?. Πάντως κανένα πρόγραμμα ή game δε εφτασε το CPU πάνω από 65-70 C γι' αυτό μου έκανε εντύπωση το συγκεκριμένο game. ναι εχει 2 x 4+4 αρα δεν γινεται να τα συνδεσω και τα 2 μεταξυ τους ωστε να εχω ενα 4+4 απλα πιο μακρυ??
Ynwa Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 ναι εχει 2 x 4+4 αρα δεν γινεται να τα συνδεσω και τα 2 μεταξυ τους ωστε να εχω ενα 4+4 απλα πιο μακρυ?? Τι να σου πω ιδέα δεν έχω. Δε το έχω δοκιμάσει ποτέ.
Jimie Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Πές μου οτι έχεις το Supercase LX-803 κουτάκι ;;;;
Ynwa Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Πές μου οτι έχεις το Supercase LX-803 κουτάκι ;;;; Γατόνι είσαι! Αν και φαντάζομαι το μισό insomnia το έχει αγοράσει! Για την τιμή του άριστο μπορώ να πω. Και την 7970 χωράει και το cable management καλό είναι(αν εξαιρέσεις το θέμα με το 8πινο) και τροφοδοτικό κάτω. Πολύ vfm case! Τώρα μένει να δω αν θα έχω πρόβλημα με Noctua NH-D14 που έχω σκοπό να αγοράσω.
Jimie Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Γατόνι είσαι! Αν και φαντάζομαι το μισό insomnia το έχει αγοράσει! Για την τιμή του άριστο μπορώ να πω. Και την 7970 χωράει και το cable management καλό είναι(αν εξαιρέσεις το θέμα με το 8πινο) και τροφοδοτικό κάτω. Πολύ vfm case! Τώρα μένει να δω αν θα έχω πρόβλημα με Noctua NH-D14 που έχω σκοπό να αγοράσω. Αν δεν έχεις βγάλει το ενα πλαινό ανεμιστηράκι πιθανότατα θα έχεις... Εγώ γι'αυτό πήρα υδρόψηξη και συγκεκριμένα αυτή: http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=Mjc2OA==&lan=us - - - - http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1281
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα