flokia Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 μου έστειλαν σε μήνυμα αυτό:Βρίσκεστε στο στάδιο ενεργοποίησης της υπηρεσίας σας. Ως ημερομηνία πιθανής ενεργοποίησης ορίστηκε η 10-02-2012. Σε αυτό το στάδιο ολοκληρώνεται η παραλαβή του εξοπλισμού σας με τον τρόπο που έχετε επιλέξει. Παράλληλα, θα λάβετε μέσω sms τους κωδικούς ενεργοποίησης της υπηρεσίας. Είναι απαραίτητη η εγκατάσταση του εξοπλισμού μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία, προκειμένου να λειτουργήσει η υπηρεσία. (σημερα μου ηρθε και το μοντεμ.) Πρέπει να κάνω κάτι εγώ τώρα ή απλά περιμένω?
Marria Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Απλως περιμενεις και στις 10 του μηνος βαζεις και τον εξοπλισμο. Καλη ενεργοποιηση
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 μπορεις να τον βαλεις και απο τωρα πανω απλα δεν θα συγχρονισει.δεν παθαινει κατι.
theo93 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 εγω οταν εκανα την συνδεση ειχε ερθει ενας τεχνικος απο την εταιρια οπου εκανε την εγκατασταση. θα ηθελα να ρωτησω κ εγω κατι, εχω 2play της cyta και δεν εχω συνδεσει τηλεφωνικη συσκευη ακομα , αμα συνδεσω αλλα δεν κανω κλησεις , μονο δεχομαι , θα επιβαρυνθω με κανενα αλλο παγιο????
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 εγω οταν εκανα την συνδεση ειχε ερθει ενας τεχνικος απο την εταιρια οπου εκανε την εγκατασταση. θα ηθελα να ρωτησω κ εγω κατι, εχω 2play της cyta και δεν εχω συνδεσει τηλεφωνικη συσκευη ακομα , αμα συνδεσω αλλα δεν κανω κλησεις , μονο δεχομαι , θα επιβαρυνθω με κανενα αλλο παγιο???? αν ειναι νεα γραμμη επειδη συνηθως θελει μεικτονομιση ερχεται και τεχνικος.αλλιως συνηθως οι περισσοτερες εταιρειες απλα στελνουν το ρουτερ και τερμα η αμα ζητησεις τεχνικο τον πληρωνεις εκει. κατα τα αλλα οχι δεν θα επιβαρυνθεις με αλλο παγιο.μπορει να την εχεις μονο για εισερχομενες.το ιδιο και σε forthnet Οταν καποιος παει σε economy.Μπορει να την βαλει πανω για να δεχεται κλησεις και αμα χρειαστει να καλεσει απλα χρεωνεται.και εσυ την εχεις για εισερχομενες και για περιπτωση αναγκης που αμα κανεις κληση απλα θα χρεωθεις.
theo93 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 αν ειναι νεα γραμμη επειδη συνηθως θελει μεικτονομιση ερχεται και τεχνικος.αλλιως συνηθως οι περισσοτερες εταιρειες απλα στελνουν το ρουτερ και τερμα η αμα ζητησεις τεχνικο τον πληρωνεις εκει. κατα τα αλλα οχι δεν θα επιβαρυνθεις με αλλο παγιο.μπορει να την εχεις μονο για εισερχομενες.το ιδιο και σε forthnet Οταν καποιος παει σε economy.Μπορει να την βαλει πανω για να δεχεται κλησεις και αμα χρειαστει να καλεσει απλα χρεωνεται.και εσυ την εχεις για εισερχομενες και για περιπτωση αναγκης που αμα κανεις κληση απλα θα χρεωθεις. οντως ηταν νεα γραμμη... ευχαριστω για την απαντηση...
Marria Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Πολυ Cyta παιζει τελευταια, τα πιο πολλα θεματα για αυτην αναφερονται ...
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 οντως ηταν νεα γραμμη... ευχαριστω για την απαντηση... ναι εκει ερχεται τεχνικος και δεν πληρωνεις επειδη ειναι υποχρεωτικο να ερθει για να κανει την μεικτονομιση.απλα πληρωνεις στην cyta συνηθως παραπανω τελη ενεργοποιησης απο οτι το να γινει μεταφορα διοτι και η cyta θα πληρωσει οσο ξερω παραπανω τον οτε.γιατι στην περιπτωση νεας γραμμης πρεπει να βγει και τεχνικος του οτε εξω για να ενωσει γραμμες κτλ ενω στην περιπτωση μεταφορας απο την μια εταιρεια στην αλλη επειδη ο χαλκος ειναι ο ιδιος απλα ο τεχνικος στον γενικο κατανεμητη αλλαζει τα καλωδια και σε 5 λεπτα εισαι ετοιμος.δεν χρειαζεται να βγει καποιος εξω. Πολυ Cyta παιζει τελευταια, τα πιο πολλα θεματα για αυτην αναφερονται ... ειναι φτηνη οποτε μπηκε δυναμικα ειναι η αληθεια.αν και διαφορα παραπονα για bandwidth και αλλα παραπονο για τα ρουτερ που δινει που ειναι κλειδωμενα κτλ και οτι δεν παιζουν σωστα τα port forward Κτλ.για το Thomson πχ ελεγαν οτι δεν παιζει το port forward σωστα.σιγουρα το Thomson δεν φταιει μια που εχω κανει απειρα Port forward σε Thomson σε αλλες εταιρειες και ολα μια χαρα.οποτε ισως κατι με την cyta Ποιος ξερει.και αλλοι παραπονιουνται που εχει μονο voip telephony
flokia Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 λοιπόν σήμερα υποτίθεται θα γινόταν η σύνδεση.σύνδεσα το ρούτερ μπήκα κανονικά ωστόσο μου λέει οτι έχω περιορισμένη πρόσβαση στο ίντερνετ.μπήκα στο mycyta για να δω τι παίζει και στην εξέλιξη αιτήματος λέει σύντομα κοντά σας,ενώ την προηγούμενη βδομάδα που μπήκα είχε ακριβώς τα βήματα μέχρι την ενεργοποίηση..καμιά βοήθεια γιατι δεν έχω και τηλέφωνο για να επικοινωνήσω!! edit:παρέλειψα καποια βήματα όσον αφορά την ενσύρματη σύνδεση,θεώρησα οτι δε χρειάζεται,ε?
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 λοιπόν σήμερα υποτίθεται θα γινόταν η σύνδεση.σύνδεσα το ρούτερ μπήκα κανονικά ωστόσο μου λέει οτι έχω περιορισμένη πρόσβαση στο ίντερνετ.μπήκα στο mycyta για να δω τι παίζει και στην εξέλιξη αιτήματος λέει σύντομα κοντά σας,ενώ την προηγούμενη βδομάδα που μπήκα είχε ακριβώς τα βήματα μέχρι την ενεργοποίηση..καμιά βοήθεια γιατι δεν έχω και τηλέφωνο για να επικοινωνήσω!! edit:παρέλειψα καποια βήματα όσον αφορά την ενσύρματη σύνδεση,θεώρησα οτι δε χρειάζεται,ε? το περιορισμενη συνδεση μπορει να ειναι οτι το pc σου δεν βλεπει το ρουτερ επειδη το κοβει κανα firewall κτλ η οτι δενεχει παιξει ακομα το ιντερνετ.πανω στο ρουτερ αναβει τολαμπακι του ιντερνετ καιτο λαμπακι του συγχρονισμου?στο interface του ρουτερ μπαινεις με την ip που γραφει στο manual??ποιο ρουτερ εχεις?
flokia Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 τελικά κάτι έπρεπε να κάνουν απο τη cyta πρώτα και γι αυτό δε συγχρίνιζε..ήρθαν σήμερα μου έκαναν τη σύνδεση τελοσπάντων και τώρα απλά σέρνεται...ή μάλλον δεν μπορώ να μπώ καν στο ίντερνετ μου λέει αδυναμία σύνδεσης..είναι επειδή έγινε σήμερα η σύνδεση ή πρέπει να κάνω κάτι?
poulinos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 τελικά κάτι έπρεπε να κάνουν απο τη cyta πρώτα και γι αυτό δε συγχρίνιζε..ήρθαν σήμερα μου έκαναν τη σύνδεση τελοσπάντων και τώρα απλά σέρνεται...ή μάλλον δεν μπορώ να μπώ καν στο ίντερνετ μου λέει αδυναμία σύνδεσης..είναι επειδή έγινε σήμερα η σύνδεση ή πρέπει να κάνω κάτι? αλλο δεν συγχρονιζει αλλο περιορισμενη συνδεσιμοτητα που μπορει να ειναι οτι το Pc σου δεν εχει παρει Ip.κανονικα πρεπει να παιζεις.πανω στο ρουτερ εχουν αναψει online Η οτι αλλο εχει και dsl?σε Ipconfig σε command prompt τι σου βγαζει το Pc σου?στο μενου του ρουτερ μπαινεις?τι ρουτερ εχεις??κατι μοιριζομαι οτι το Pc δεν βλεπει το ρουτερ.
flokia Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 αλλο δεν συγχρονιζει αλλο περιορισμενη συνδεσιμοτητα που μπορει να ειναι οτι το Pc σου δεν εχει παρει Ip.κανονικα πρεπει να παιζεις.πανω στο ρουτερ εχουν αναψει online Η οτι αλλο εχει και dsl?σε Ipconfig σε command prompt τι σου βγαζει το Pc σου?στο μενου του ρουτερ μπαινεις?τι ρουτερ εχεις??κατι μοιριζομαι οτι το Pc δεν βλεπει το ρουτερ. λοιπον ολα τα λαμπακια ειναι αναμενα οτι πρεπει δηλαδη να αναψει..μπαινει στο ιντερνετ αλλα μετα απο 5 λεπτα ας πουμε στην καλυτερη περιπτωση αρχιζει και σερνεται και αποσυνδεεται..το ρουτερ ειναι adb (πρωτη φορα το βλεπω)..αυτα..καμια συμβουλη.?
poulinos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 οταν αποσυνδεεται βλεπεις να σβηνουν λαμπακια η οχι?οταν αποσυνδεεται μπαινεις στο μενου του ρουτερ η οχι?για να δουμε τι γινεται.ενα pc Εχεις με καλωδιο η περισσοτερα?καποιο απο αυτα με wireless??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα