Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 4 pc & τα έχω κουμπομενα επάνω σε ένα switch dlink που αυτο με την σειρά του κουμπωνει σε ένα μοντεμ ρουτερ της πλάκας (crypto).

Ποιο απο τα παρακάτω να επιλέξω έτσι ώστε να είναι κ σταθερή η γραμμή & να μην τρώει αποσυνδεσεις;

http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=DSL&filter-758=1&filter-760=1

Με βολεύει το eshop γιατι δεν θα χρεωθω έξοδα αποστολής. Δεν θέλω κάτι πολυ ακριβό.

Δημοσ.

Εκτός μπορούσες να πας εκτος εshop θα σου πρότεινα την δοκιμασμένη λύση του vigor 2700vg και σε πολύ καλή τιμή , πολύ καλό και σταθερό router ,απλα το μονο που θα χρειαστεί απο εσένα ειναι να του αλλάξεις το firmware που έχει για να βάλεις της μάνας του και θα παίξει μια χαρά. Οδηγίες θα σου δώσουμε εδώ δεν ειναι καθόλου δύσκολο :)

Tώρα αν έπρεπε να πάρω κατι απο eshop θα πήγαινε στο ZYXEL P-661HW-D1 αλλα ειναι αρκετά ακριβό 92 euro, για αυτό σου προτείνο το vigor 2700vg.

Επίσης οσο αναφορά την γραμμή σου ισως να βελτιώσει την σταθερότητα ενα καλύτερο router αλλα ειναι και καθαρά θέμα γραμμής γιατι αν εισαι μακρία απο το dslam και γενικά παίζουν και αλλα προβλήματα δεν θα κάνει και πολλά το καλύτερο router, απο την άλλη ομως ειτε έχεις καλή γραμμή η πχο ενα καλύτερο router απο το crypto μονο καλό θα κάνει !

Τώρα γενικά πως εισαι εχεις αποσυνδέσεις, εχει γενικά προβλήματα ?

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απάντηση αλλα το ebw δεν το εμπιστεύομαι καθόλου, σύμφωνα με αυτα που έχω διαβάσει & δεν θέλω να μπλέξω αν χρειαστω εγγύηση.

Το zyxel καλο βέβαια αλλα ξεφεύγει πολυ στην τιμη του.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Έχω 4 pc & τα έχω κουμπομενα επάνω σε ένα switch dlink που αυτο με την σειρά του κουμπωνει σε ένα μοντεμ ρουτερ της πλάκας (crypto).

Ποιο απο τα παρακάτω να επιλέξω έτσι ώστε να είναι κ σταθερή η γραμμή & να μην τρώει αποσυνδεσεις;

http://www.e-shop.gr...=1&filter-760=1

Με βολεύει το eshop γιατι δεν θα χρεωθω έξοδα αποστολής. Δεν θέλω κάτι πολυ ακριβό.

επισης μετα δεν θα χρειαστεις το switch αφου ολα τα ρουτερ εχουν 4 ethernet Πανω.με το συγκεκριμενο καταστημα δεν ξερω τι εχεις διαβασει γενικα (ειχε ανοιξει καποιος ενα θεμα πραγματι για το καταστημα αλλα θα μου πεις για ποιο καταστημα δεν εχει ανοιχτει θεμα) αλλα α.απειρα ατομα εχουν αγορασει αυτο το vigor.

β.ατομα που το brickaran(προβλημα παρτιδας) το αλλαξαν χωρις παρατραγουδα.δεν ειναι μονο ενα καταστημα.και για το eshop μπορω να πω παραπονα πχ.για μενα +1 σε αυτο το ρουτερ .η τιμη του ειναι οτι καλυτερο.αλλιως μετα σε φτηνο αμα θες κανα Netgear 2200 η 1100 αν το βρεις η το 2000.η σε Κανα zyxel 660 πας μετα.οι αποσυνδεσεις βεβαια μπορει οπως ειπε και ο spank να ειναι και θεμα γραμμης η να λειπει κανα φιλτρο σε κανα συναγερμο κτλ.κατα τα αλλα αυτα τα ρουτερακια ειναι μια χαρα.

Εκτός μπορούσες να πας εκτος εshop θα σου πρότεινα την δοκιμασμένη λύση του vigor 2700vg και σε πολύ καλή τιμή , πολύ καλό και σταθερό router ,απλα το μονο που θα χρειαστεί απο εσένα ειναι να του αλλάξεις το firmware που έχει για να βάλεις της μάνας του και θα παίξει μια χαρά. Οδηγίες θα σου δώσουμε εδώ δεν ειναι καθόλου δύσκολο :)

Tώρα αν έπρεπε να πάρω κατι απο eshop θα πήγαινε στο ZYXEL P-661HW-D1 αλλα ειναι αρκετά ακριβό 92 euro, για αυτό σου προτείνο το vigor 2700vg.

Επίσης οσο αναφορά την γραμμή σου ισως να βελτιώσει την σταθερότητα ενα καλύτερο router αλλα ειναι και καθαρά θέμα γραμμής γιατι αν εισαι μακρία απο το dslam και γενικά παίζουν και αλλα προβλήματα δεν θα κάνει και πολλά το καλύτερο router, απο την άλλη ομως ειτε έχεις καλή γραμμή η πχο ενα καλύτερο router απο το crypto μονο καλό θα κάνει !

Τώρα γενικά πως εισαι εχεις αποσυνδέσεις, εχει γενικά προβλήματα ?

+1 για το vigor.

οσο για το αν ειναι σταθερη η γραμμη του τωρα να το πω αλλιως.η λεξη crypto με τις λεξεις σταθεροτητα,καλο ρουτερ και αυτα ειναι αντιθετες λεξεις.το crypto Το μονο που μπορει να συνδυαστει ειναι με την λεξη cryFto η με την λεξη cry-pto -κοινως κλαψτο η με την λεξη

Cry-fAto .φατο και κλαψε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...