supermario29 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα. Επειδη ψαχνουμε με την παρεα μου να βρουμε ενα FPS για να παιζουμε παρεα, θα ηθελα να ρωτησω ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο να παρουμε (και γιατι); Ευχαριστω πολυ
nikolas16 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ωχ τι να πει κανεις??? Αυτη η απορια μας εφαγε Καταρχην σε ποια κονσολα θα παιζετε? Αν ειναι για ps3 MW3 ενω για pc παιζουν και τα 2 Λοιπον αν θες να παιρνεις το αυτοματα και να σκοτωνεις κομο -> MW3 Αν θες να παιζεις με τακτικη αργα αργα σε τεραστιους χαρτες -> BF3
naruto14 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ωχ τι να πει κανεις??? Αυτη η απορια μας εφαγε Καταρχην σε ποια κονσολα θα παιζετε? Αν ειναι για ps3 MW3 ενω για pc παιζουν και τα 2 Λοιπον αν θες να παιρνεις το αυτοματα και να σκοτωνεις κομο -> MW3 Αν θες να παιζεις με τακτικη αργα αργα σε τεραστιους χαρτες -> BF3 Λογικά για να έγραψε στο forum με τις κονσόλες ή 360 θα έχει ή ps3. Φίλε supermario εγώ προτείνω bf3 μιας και έχει πολύ ανώτερο multiplayer από το MW3 όπως και γραφικά.
supermario29 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. ΧΒΟΧ360 εχουμε (ξεχασα να το αναφερω).
nikolas16 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 εγω θα επαιρνα το MW3 στην θεση σου το online τοθ BF3 ειναι εξωφρενικα αργο στις κονσολες (δηλαδη κανεις προσευχη μεχρι να βρεις server)
nikosspeed Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 εγω θα επαιρνα το MW3 στην θεση σου το online τοθ BF3 ειναι εξωφρενικα αργο στις κονσολες (δηλαδη κανεις προσευχη μεχρι να βρεις server) πλάκα κάνεις . πάνω από 5 δευτερόλεπτα δεν κάνει να βρει σε εμένα
ToxicGarbage Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 bf3 μακραν καλητερο. bf3 μακραν καλητερο.
mados Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 MW3 ειναι καλυτερο αλλα και το BF3 εχει κανει σημαντικα βηματα προοδου τα τελευταια χρονια...
Tigran Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ήμουν φανατικός με τα COD, ώσπου δοκίμασα φέτος το BF3! Εντάξει... πολύ μπροστά το παιχνίδι. Θα πάρει χρόνια στην Activision να δημιουργήσουν κάτι τόσο ρεαλιστικό. Όσο για το online κομμάτι, η αλήθεια είναι ότι κανονικά δεν πρέπει να γίνεται άμεση σύγκριση μεταξύ τους. Το μεν είναι ένα καθαρά διασκεδαστικό, "γρήγορο" παιχνίδι (MW3 και γενικά η COD σειρά) το δε εστιάζει περισσότερο στο ρεαλιστικό κομμάτι του παιχνιδιού (BF3). Κάποιος που θα παίξει 5-6 φορές BF3 και θα αρχίσει να το μαθαίνει, πιστεύω πάρα πολύ δύσκολα θα ξαναπαίξει COD. Εμένα όλα μου τα φιλαράκια παίζουν ακόμα COD, αλλά παρ'όλα αυτά δεν με ψήνει πλέον να βάλω ούτε το δισκάκι μέσα.
kjtzemis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 στο pc γραφικά πιο έχει ? απο μενα φιλε δοκιμασε με χιλια το bf3 ειναι φοβερο παιχνιδι! αν και ειμαι φαν του COD φετος επειδη εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το bf3 το επαιξα και μου φανηκε παρα πολυ καλο...εξαιρετικα γραφικα,τελειως ηχος,ωραιες πιστες! το mw3 δεν εχω καταφερει να το παιξω! επεισης οσων αφορα το bf3 δεν παιζω online μονο single!
nikolas16 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 πλάκα κάνεις . πάνω από 5 δευτερόλεπτα δεν κάνει να βρει σε εμένα εχεις γρηγορο ιντερνετ τοτε
mtzs Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μακραν οτι καλυτερο εχει βγει τα τελευταια χρονια το BF3 οσον αφορα το gameplay Πολυ καλυτερο σε real time strategy απο το MW3 Θα συμφωνησω με τον kj. Ειναι πολυ ρεαλιστικο παιχνιδι Ασχετο: πεθυμησα FPS με θεμα τον Β παγκοσμιο πολεμο στυλ COD 2
nikolas16 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μακραν οτι καλυτερο εχει βγει τα τελευταια χρονια το BF3 οσον αφορα το gameplay Πολυ καλυτερο σε real time strategy απο το MW3 Θα συμφωνησω με τον kj. Ειναι πολυ ρεαλιστικο παιχνιδι Ασχετο: πεθυμησα FPS με θεμα τον Β παγκοσμιο πολεμο στυλ COD 2 World at War :wub:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα