Προς το περιεχόμενο

Dgn2000 RMA

JohnFNP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε τι γιατί. Βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν κανα φράγκο παραπάνω πριν ακολουθήσουν κι αυτοί το eshop...

Φαντάζομαι πως το 2200 κοστίζει 16€ απ όσο είχα αγοραστεί το 2000 και δεν πείστηκαν πως μπορούσαν να το αντικαταστήσουν χωρίς επιπλέον χρέωση βάσει του δικαιώματος "αντικατάστασης με παρόμοιο προϊόν".

Δημοσ.

Βασικά έκοψαν πιστωτικό στην τιμη του tp-link και λίγο παραπάνω.Επειδή ήθελα να ξεμπερδέυω,το δεχτηκα και το πήρα.Αυτό που θα κυνηγούσα σίγουρα είναι η μείωση της εγγύησης απο εφ'όρου ζωής σε 3 χρόνια,επειδή αυτοί θέλανε να μου αλλάξουν απο netgear σε tp-link.Πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπια η μείωση τις εγγύησης.Όταν πηγα ήμουν έτοιμος να ζητήσω να μου δώσουν γραπτά το λόγο τις μείωσης εγγύησης με υπογραφή απο υπέυθυνο.Ευτυχώς δεν χρειάστηκε.Αφου έχουν αποφασίσει να δίνουν εγγύηση εφ όρου ζωής,ας το κάνουν σωστά.

Δημοσ.

οπως ανεφερα χτες ειχα αλλαξει και εγω το DGN2000 με εναν DGN2200.

βρηκα την αποδειξη τωρα μετα την αλλαγη γιατι με εβαλε σε σκεψεις το θεμα του φιλου.

λοιπον το DGN2000 αν θυμαμαι καλα το ειχα παρει κοντα στα 80 ευρω απο το καταστημα της Πανεπιστημιου.

οταν πηγα και ζητησα να μου το αλλαξουν στο καταστημα Περιστεριου ειπαν θα το κρατησουν να επιβεβαιωσουν οτι καηκε και θα μου το αλλαζαν με ενα DGN2200. μετα απο 3 μερες με ειδοποιησαν να παω να παρω το DGN2200 το οποιο μαλιστα μου εδωσαν ενα κουτι χωρις το προστατευτικο ναϋλον-ζελοφαν που εχουν ολα γυρω τους και τους ειπα θελω ενα τυλιγμενο και η αληθεια ηταν οτι με στραβοκοιταξαν κιολας διχως να ειναι η ιδεα μου.

μου λενε πηγαινε κατω με το ταδε χαρτι-αποδειξη αλλαγης, να παρεις την νεα αποδειξη και ελα να το παραλαβεις, τα γνωστα διαδικαστικα δηλαδη.

μονο που η αποδειξη παιδες γραφει 30 ευρω ενω στο ραφι η τιμη του τοτε πριν κανενα 6μηνο ηταν κοντα στα 70 ευρω πανω κατω.

δεν εδωσα σημασια στην αποδειξη γιατι αυτο που με ενοιαζε ηταν οτι εγγραφε οτι καλυπτεται απο εγγυηση εφ' ορου ζωης, αλλα μετα απο αυτο που περιγραφει οτι βιωσε ο φιλος νομιζω πως θα εχω και εγω προβλημα.

PS: ασχετο με το παρον θεμα αλλα ειναι της ιδιας αντιμετωπισης.

πριν 2 μηνες πηρα εναν Caviar Black 500gb Sata 3 στα 125 ευρω με εγγυηση εφ' ορου ζωης.

και ειχα ρωτησει τον πωλητη αμα μου χαλασει σε κανενα χρονο με τι δισκο θα μου τον αλλαξουν, γιατι οι τιμες ειναι ανεβασμενες στους δισκους (οπως ειναι γνωστο - πλημμυρες) και αργοτερα θα ξαναπεσουν στα φυσιολογικα επιπεδα οι τιμες. και μου ειχε απαντησει οτι θα παρω τον ιδιο αν υπαρχει οσο και να κοστιζει τοτε. και του πεταω τοτε το πονηρο και αν χαλασει σε 3-4 χρονια αυτος ο δισκος μπορει να μην παραγεται πλεον η να μην υπαρχει αποθεμα, οποτε τι θα μου δωσετε? και μου απαντα εναν δισκο ιδιων προδιαγραφων. αρα του λεω εναν δισκο που μπορει να κοστιζει κοντα στα 70 ευρω μιας και θα ξαναπεσουν οι τιμες και οχι εναν δισκο των 125 ευρω. αλλωστε μετα απο 3-4 χρονια ενας δισκος των 125 ευρω μπορει να ειναι ανωτερος απο εναν δισκο τωρινο των 125 ευρω.

Δημοσ.

Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα ότι και να γράφει η απόδειξη και όσο δεν έχει καταργηθεί το dgn2200.Εκτός αν κάνουν κανα τρελό και τώρα που υπάρχει η version 3 αυτου του ρούτερ πουν οτι η version 1 έχει καταργηθεί και την τιμολογήσουν με καμμια 30 ευρώ.

Πάντως στους σκληρούς,αν εξαιρέσεις αυτο που έγινε τελευταία,συνήθως δεν βγαίνεις χαμένος.Αυτή την περίοδο σίγουρα θα προσπαθήσουν να κερδίσουν ότι μπορούν,είτε απο τις αλλαγές είτε απο τις πωλήσεις δίσκων.

Δημοσ.

[...]Αυτή την περίοδο σίγουρα θα προσπαθήσουν να κερδίσουν ότι μπορούν,είτε απο τις αλλαγές είτε απο τις πωλήσεις δίσκων.

Πάντα (τουλάχιστον κάποιοι) προσπαθούν να κερδίσουν ό,τι μπορούν. Παλιότερα κοστολογώντας πχ τον δίσκο στην νέα τιμή, τώρα κοστολογώντας τον στην παλιά.

Δημοσ.

Πάντα (τουλάχιστον κάποιοι) προσπαθούν να κερδίσουν ό,τι μπορούν. Παλιότερα κοστολογώντας πχ τον δίσκο στην νέα τιμή, τώρα κοστολογώντας τον στην παλιά.

Σωστά.Απλά τώρα το έχουν παρακάνει και δεν μπορούν να το "καλύψουν" ωστε να μην το καταλαβουμε.Είναι η ίδια τακτική που γίνετε με τα καύσιμα.

Δημοσ.

και εγω ειχα το DGN2000 το οποιο ηταν σκυλι και μου καηκε απο διακοπη ρευματος και μου το αντικατεστησαν με εναν DGN2200 το οποιο οταν μου τον αλλαξαν εκανε λιγοτερο απο οσο εκανε το DGN2000 οταν το πρωτοαγορασα.

να πω οτι απο το DGN2200 δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος γιατι ειχα προβληματα αποσυνδεσεων και αναγκαστηκα να βαλω ενα Siemens CL-110 για να σταθεροποιηθω και του καρφωσα πανω το DGN2200 μονο και μονο για να εχω και Wifi που το χρειαζομαι.

απο τοτε τα εχω ετσι μεταξυ τους και δε ξερω αν εστρωσε καθολου το DGN2200 (γιατι ειχα δηλωσει και 3 φορες βλαβη στον ΟΤΕ).

και με τις αποδειξεις ειχε παιχτει και εμενα κατι αλλα δε θυμαμαι που τις εχω . νομιζω μου ειχαν κοψει αποδειξη στη μιση τιμη οταν μου αντικατεστησαν το ενα με το αλλο και δεν εδωσα σημασια γιατι ειχα ικανοποιηθει που απο το DGN2000 πηγα στο DGN2200

στις αποδειξεις οτι και να γραψουν δεν εχεις προβλημα εκτος αν ξανακαει το νεο που εχεις παρει και μετα πανε να κοψουν πιστωτικο

ζήτα το netgear πίσω και στείλτο εσύ στη Netgear αν δεν σε νοιάζουν τα μεταφορικά...

η καλυτερη λυση απλα οταν εχεις κατι Lifetime που δεν ξερω αν εξω ειναι lifetime η ειναι της ελληνικης αντιπροσωπειας και του πλαισιου πατεντα νευριαζεις και λες γιατι να το στειλω εξω??

Απο ότι διάβασα θα πρέπει πρώτα να συνεννοηθώ τηλεφωνικά και μετά να το στείλω.Ασε που δεν είμαι και πολύ εξοικειωμένος με αυτά.Θα το προσπαθήσω απο εδώ και βλέπουμε.Εξάλλου μέσα στα χρήματα που πλήρωσα όταν το αγόρασα,ήταν και η εγγύηση.

αλλα αμα ηταν τελικα να σου διναν το tp link τοτε....καλυτερα εξω

Πόσο .... είναι πια. Δηλ. αν τους πάει κάποιος δίσκο που έκανε 50€ και τώρα έχει 120€, πιστεύει ότι υπάρχει μια στο δεν-ξέρω-πόσο να του προτείνουν πιστωτικό 120€; Θα του πουν, δεν παίζει δίσκος, πάρε πιστωτικό 50€ και αγόρασε δισκέτες.

υποτιθεται οτι δεν προσπαθουν να το πανε με τα λεφτα αλλα προσπαθουν να σου δωσουν κατι που ειναι παραπλησιο σε αυτο που ειχες εστω και αν ειναι αλλη μαρκα.βεβαια ποσο παραπλησιο το tp link με το netgear ειναι αλλη ιστορια.

να τους πάει ταυτόχρονα, ένα δίσκο και το router, στον έναν να κόβουν πιστωτικό στην τιμή απόδειξης και στον άλλο στην "τωρινή", να τραβάς τα μαλλιά σου...

αυτο θελω να σε δω να το κανεις thresh

γιατί 16 euro? σου έκοψαν πιστωστικό στην τιμή της απόδειξης?

απλα θα σου πουν διαφορα επειδη ειναι καλυτερο.ευκαιρια για λεφτα.αλλο που το πλαισιο θα γυρισει το Netgear 2000 στην αντιπροσωπεια και θα παρει Netgear 2200 η εστω κατι σε Netgear.

οπως ανεφερα χτες ειχα αλλαξει και εγω το DGN2000 με εναν DGN2200.

βρηκα την αποδειξη τωρα μετα την αλλαγη γιατι με εβαλε σε σκεψεις το θεμα του φιλου.

λοιπον το DGN2000 αν θυμαμαι καλα το ειχα παρει κοντα στα 80 ευρω απο το καταστημα της Πανεπιστημιου.

οταν πηγα και ζητησα να μου το αλλαξουν στο καταστημα Περιστεριου ειπαν θα το κρατησουν να επιβεβαιωσουν οτι καηκε και θα μου το αλλαζαν με ενα DGN2200. μετα απο 3 μερες με ειδοποιησαν να παω να παρω το DGN2200 το οποιο μαλιστα μου εδωσαν ενα κουτι χωρις το προστατευτικο ναϋλον-ζελοφαν που εχουν ολα γυρω τους και τους ειπα θελω ενα τυλιγμενο και η αληθεια ηταν οτι με στραβοκοιταξαν κιολας διχως να ειναι η ιδεα μου.

μου λενε πηγαινε κατω με το ταδε χαρτι-αποδειξη αλλαγης, να παρεις την νεα αποδειξη και ελα να το παραλαβεις, τα γνωστα διαδικαστικα δηλαδη.

μονο που η αποδειξη παιδες γραφει 30 ευρω ενω στο ραφι η τιμη του τοτε πριν κανενα 6μηνο ηταν κοντα στα 70 ευρω πανω κατω.

δεν εδωσα σημασια στην αποδειξη γιατι αυτο που με ενοιαζε ηταν οτι εγγραφε οτι καλυπτεται απο εγγυηση εφ' ορου ζωης, αλλα μετα απο αυτο που περιγραφει οτι βιωσε ο φιλος νομιζω πως θα εχω και εγω προβλημα.

PS: ασχετο με το παρον θεμα αλλα ειναι της ιδιας αντιμετωπισης.

πριν 2 μηνες πηρα εναν Caviar Black 500gb Sata 3 στα 125 ευρω με εγγυηση εφ' ορου ζωης.

και ειχα ρωτησει τον πωλητη αμα μου χαλασει σε κανενα χρονο με τι δισκο θα μου τον αλλαξουν, γιατι οι τιμες ειναι ανεβασμενες στους δισκους (οπως ειναι γνωστο - πλημμυρες) και αργοτερα θα ξαναπεσουν στα φυσιολογικα επιπεδα οι τιμες. και μου ειχε απαντησει οτι θα παρω τον ιδιο αν υπαρχει οσο και να κοστιζει τοτε. και του πεταω τοτε το πονηρο και αν χαλασει σε 3-4 χρονια αυτος ο δισκος μπορει να μην παραγεται πλεον η να μην υπαρχει αποθεμα, οποτε τι θα μου δωσετε? και μου απαντα εναν δισκο ιδιων προδιαγραφων. αρα του λεω εναν δισκο που μπορει να κοστιζει κοντα στα 70 ευρω μιας και θα ξαναπεσουν οι τιμες και οχι εναν δισκο των 125 ευρω. αλλωστε μετα απο 3-4 χρονια ενας δισκος των 125 ευρω μπορει να ειναι ανωτερος απο εναν δισκο τωρινο των 125 ευρω.

με το ρουτερ θα εχεις λιγο θεμα οτι ισως προσπαθησουν να σου βρουν μετα κατι που εχει 30 ευρω αν δεν σου βρουν κατι παραπλησιο σε δυνατοτητες.για το δισκο συνηθως παει επισης σε παραπλησιο η σε κατι καλυτερο ελαχιστα.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι είδα lifetime που προσφέρουν. σε αναγκάζουν να δίνεις λεφτά για να σου αλλάξουν το router με άλλο της netgear, ρε ουστ τα λαμόγια...

Δημοσ.

ναι είδα lifetime που προσφέρουν. σε αναγκάζουν να δίνεις λεφτά για να σου αλλάξουν το router με άλλο της netgear, ρε ουστ τα λαμόγια...

Indeed.και η Netgear θα επρεπε να ξερει οτι μετα απο κανα χρονο δεν γινεται να υπαρχει το ιδιο μοντελο.η ας κραταγαν spare να τα δινουν δεν ξερω.παντως απο το να παρει tp link καλυτερα που εστω και με διαφορα πηρε netgear.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...