JohnFNP Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα. Εχω αφησει ενα netgear dgn2000 στο σερβις(Πλαισιο) μετα απο καποια προβληματα που παρουσιασε και μου ειπαν οτι θα γινει αντικατασταση. Κανονικα ποιο δικαιουμαι να πάρω;Επειδη δεν υπαρχει πια στον καταλογο πιο θα ειναι το ποσο που θα πρεπει να παρω αν ζητησω πιστωτικό; Αν κάποιος ξέρει κάτι ας απαντησει.Ευχαριστω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 ζήτα το DGN2200...
JohnFNP Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Εχω ελπιδες;Βασικα αυτο θα ζητησω έστω και αν είναι να πληρώσω κατι παραπάνω.Ειχα διαβασει καπου τελευταια οτι τα αλλάζανε με κατι tplink.Μπορουν να το αλλαζουν με προιον αλλης εταιρίας τη στιγμη που υπαρχει αντιστοιχο της ιδιας(netgear)αν και ειναι λιγο καλυτερο: Εξαλου όταν το ειχα παρει ειχε πιο ακριβα απο οτι εχει τωρα το 2200.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 προφανώς δεν πληρώνεις τπτ, αν σου ζητήσουν διαφορά ζήτα τα λεφτά σου πίσω και μη δεχτείς πιστωτικό...
JohnFNP Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 ThReSh ευχαριστω για τις απαντήσεις. Ελπιζω να πανε ολα καλα.Απλα διαβάζω διάφορα και ανησνχώ.
JohnFNP Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Σημερα με πηραν απο πλαισιο.Μου δινουν λενε για αντικατασταση το tp-link TD-W8961ND. Οταν τους ειπα για πιστωτικο,μου ειπαν οτι θα ειναι στην αξια που εχει τωρα το dgn2000 που ειναι 12 ευρω!!!! Μου λεει οτι αντιστοιχα χαρακτηριστικα εχει το TD-W8961ND και οταν του λεω οτι και το dgn2200 εχει αντιστοιχα χαρακτηριστικα μου απανταει οτι αυτο του προτεινουν σαν αντικατασταση του dgn2000.Ακομα η αποδειξη που θα μου δωσουν θα εχει το ποσο των 12 ευρω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 το πιστωτικό είναι στην τιμή της απόδειξης, για ρώτα τους τι κάνουν με τους δίσκους που έχουν ανέβει οι τιμές του? κόβουν στην απόδειξη ή στην τωρινή τους τιμή? όχι όπου συμφέρει τα λαμόγια... Αν συνεχίσουν να επιμένουν στείλε mail στη netgear...
ikskarda Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 και εγω ειχα το DGN2000 το οποιο ηταν σκυλι και μου καηκε απο διακοπη ρευματος και μου το αντικατεστησαν με εναν DGN2200 το οποιο οταν μου τον αλλαξαν εκανε λιγοτερο απο οσο εκανε το DGN2000 οταν το πρωτοαγορασα. να πω οτι απο το DGN2200 δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος γιατι ειχα προβληματα αποσυνδεσεων και αναγκαστηκα να βαλω ενα Siemens CL-110 για να σταθεροποιηθω και του καρφωσα πανω το DGN2200 μονο και μονο για να εχω και Wifi που το χρειαζομαι. απο τοτε τα εχω ετσι μεταξυ τους και δε ξερω αν εστρωσε καθολου το DGN2200 (γιατι ειχα δηλωσει και 3 φορες βλαβη στον ΟΤΕ). και με τις αποδειξεις ειχε παιχτει και εμενα κατι αλλα δε θυμαμαι που τις εχω . νομιζω μου ειχαν κοψει αποδειξη στη μιση τιμη οταν μου αντικατεστησαν το ενα με το αλλο και δεν εδωσα σημασια γιατι ειχα ικανοποιηθει που απο το DGN2000 πηγα στο DGN2200
JohnFNP Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Πήγα σήμερα να πάρω το ρουτερ.Τελικά πήγα να πάρω το tp-link αφου δεν δέχτηκαν να μου δώσουν το dgn2200.Κοιτάω την απόδειξη και βλέπω οτι η εγγυηση για το tp-link είναι 3 χρόνια,ενω για αυτο που είχα αλλα και για όλα τα καινουρια netgear είναι εφ'όρου ζωής.Τους το λέω και η απάντηση ήταν η ίδια,δλδ μόνο με αυτο το προιόν γίνεται η αντικατάσταση.Βέβαια αφού απο ότι κατάλαβα μέσα σε δυόμιση χρόνια σχεδόν μηδενίζεται η αξία του κάθε ρούτερ δεν με ένοιαξε και τόσο(όχι οτι δεν δικαιούμαι την εγγύηση εφ'όρου ζωής),ρωτάω αν το tp-link έχει τη δυνατότητα για multiple ssid όπως είχε το netgear και χρησιμοποιούσα.Το έψαξαν και δεν ήταν σίγουροι.Τελίκα μου είπαν να το δω και αν δεν έχει αυτή τη δυνατότητα να τους το πάω πίσω και θα μιλήσουν με τα κεντρίκα να δουν τη μπορούν να κάνουν.Το κοίταξα και αυτο το μοντέλο δεν έχει multiple ssid.Ετσι άυριο εχει συνέχεια.Με το dgn2000 ήμουν πολυ ευχαριστημένος πάντος και δεν θα είχα προβλημα ακομα και να μου έδιναν ένα ίδιο ακόμα και μεταχειρισμένο που να δουλέυει καλά.Αλλα όχι να μου αλλάξουν εταιρία με το έτσι θέλω.Εγω μπορει να είμαι τρελός-πορωμένος με μια μάρκα και να παίρνω μόνο τα προιόντα της.Γιατι να μου το αλλάξουν με το ζόρι,ειδικα όταν μιλάμε για δικτυακά προιόντα που υπάρχει θέμα και με την συμβατότητα.Οφείλω να πω οτι και ο τεχνικός και ο υπευθυνος του καταστήματος ήταν πολύ ευγενικοί και ασχολήθηκαν με το θέμα.Το πρόβλημα είναι οι εντολές που έχουν πάρει απο "πάνω".
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 ζήτα το netgear πίσω και στείλτο εσύ στη Netgear αν δεν σε νοιάζουν τα μεταφορικά...
JohnFNP Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Απο ότι διάβασα θα πρέπει πρώτα να συνεννοηθώ τηλεφωνικά και μετά να το στείλω.Ασε που δεν είμαι και πολύ εξοικειωμένος με αυτά.Θα το προσπαθήσω απο εδώ και βλέπουμε.Εξάλλου μέσα στα χρήματα που πλήρωσα όταν το αγόρασα,ήταν και η εγγύηση.
antonl Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 [...] μου ειπαν οτι θα ειναι στην αξια που εχει τωρα το dgn2000 που ειναι 12 ευρω!!!! [...] Ακομα η αποδειξη που θα μου δωσουν θα εχει το ποσο των 12 ευρω. Πόσο .... είναι πια. Δηλ. αν τους πάει κάποιος δίσκο που έκανε 50€ και τώρα έχει 120€, πιστεύει ότι υπάρχει μια στο δεν-ξέρω-πόσο να του προτείνουν πιστωτικό 120€; Θα του πουν, δεν παίζει δίσκος, πάρε πιστωτικό 50€ και αγόρασε δισκέτες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 να τους πάει ταυτόχρονα, ένα δίσκο και το router, στον έναν να κόβουν πιστωτικό στην τιμή απόδειξης και στον άλλο στην "τωρινή", να τραβάς τα μαλλιά σου...
JohnFNP Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Τελικά τα κατάφερα και πήρα τελικά το dgn2200.Εστω και πληρώνοντας 16 ευρω παραπάνω.Πάντος τα ελληνικά καταστήματα φροντίζουν να καταστρέφουν έναν απο τους κύριους λόγους που έχουν απομείνει για να αγοράσει κάποιος κάτι απο "φυσικό" κατάστημα στην ελλάδα.Εγγύηση-επικοινωνία. Μας στέλνουν απο μόνοι τους,διαλύοντας όποια επιφυλαξη έχουμε,σε ebay,amazon και σε μαγαζια απο όλο τον κόσμο,αφού δεν έχουμε να χάσουμε και πολλά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 γιατί 16 euro? σου έκοψαν πιστωστικό στην τιμή της απόδειξης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα