Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ακουστικα της Creative με την υπογραφη του Fatal1ty, εχω ομως ενα προβλημα. Πολλες φορες, οχι παντα, αφοτου τα εχω συνδεδεμενα για ωρα ο ηχος επιταχυνετε η επιβραδυνετε. Δεν εχω εντοπισει κατι που μπορει να φταιει, δεν εχω καν ιδεα απο που να αρχισω η πως γινετε να συμβενει κατι τετοιο. Μια περιοδο το επιανε συγκεκριμενα μολις ανοιγα συνομιλια στο skype με εναν συγκεκριμενο φιλο μου, ενω με αλλους δεν υπηρχε προβλημα. Χτες μπορεσα και τον πειρα κανονικα, αλλα κατα την διαρκεια της κλησης μου συνεβει δυο φορες. Btw, οταν το παθενει αυτο αν τα αποσυνδεσω και τα ξανασυνδεσω ολα ειναι οκ.

Ειναι plug and play οποτε θεμα με driver δεν φανταζομαι να παιζει. Εχω windows vista home premium, το λαπτοπ ειναι ενα fujitsu amilo pi2512, με on-board καρτα ηχου... Τι αλλο χρειαζομαστε;

Α, και μια σημειωση, τα εχω χρησιμοποιεισει πολυ λιγο σε ενα netbook hp mini 110, με windows 7 starter, χωρις να φανει το ιδιο προβλημα.

Καμια βοηθεια;

Δημοσ.

Τα ακουστικα αυτα ειναι σε usb, αρα αναγγνωριζονται απο το συστημα σου σαν μια επιπλεον καρτα ηχου με μια εξοδο κλπ?

Αν ναι, βαλε νεους drivers.

Δημοσ.

Ναι με usb συνδεονται. Κατεβασα drivers απο το site της creative, ελπιζω να φτιαξει... Ο καιρος θα δειξει.

Προφανος αυτα τα ακουστικα, συμφωνα με το site παντα, ειχανε και καποιο cs εγκαταστασεις μαζι. Εμενα μου τα χαρισε φιλος, αλλα cd δεν ειχε μαζι.Δεν ξερω ακριβος πιο μοντελο ειναι, ελπιζω απο την φοτο να κατεβασα σωστους drivers και να μην υπαρχουν και αλλα ακουστικα με ιδια εμφανιση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...