αντώνηςασαπ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα..Γνωρίζει καποιος σιγουρα να μου πει αν μια κάρτα γραφικών ή μητρική ,αν είναι στα τελευταία της μπορεί να χαλάσει τελείως με τον ηλεκτρολογικό έλεγχο του τεχνικού;Γιατι μου λένε αυτό απο το κατάστημα... Ευχαριστώ
kostaks3 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Αμα στειλουνε κανενα τεχνικο ασχετο λογικο ειναι.Δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο.Απλα μην τους προτιμας για ελεγχο επειδη θα στην κανουν την ζημια και μετα θα σου λενε δεν στο καλυπτουμε (αποψη μου)
Thanos1972 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Τι εννοεις?σου δουλευε η καρτα και πηγες για ελεγχο ολο τον υπολογιστη και ηταν στα τελευταια του? Η σου εκανε παιχνιδια με artifacts η καρτα και απλα την πηγες να την δουνε και τους εμεινε στα χερια? Γιατι εαν ηταν στα τελευταια της και εισαι γκαντεμης,με ενα stress test μπορει να ψοφησε τελειως.
αντώνηςασαπ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Αμα στειλουνε κανενα τεχνικο ασχετο λογικο ειναι.Δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο.Απλα μην τους προτιμας για ελεγχο επειδη θα στην κανουν την ζημια και μετα θα σου λενε δεν στο καλυπτουμε (αποψη μου) Το θέμα ειναι οτι τους προτίμησα και τώρα μου λένε αυτο!Και δε ξέρω τι να κάνω..Αν αυτο ισχύει.!Αν μάθω οτι δεν ισχύει κάτι μπορώ να του πω!
alexkoukou Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Πάντος άμα σε ενδιαφέρει καινούρια μητρική τσέκαρε εδώ http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/46282-dfi-lanparty-lt-x48/ http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/47612-p5kc-6600-ddr2/ αλλιώς για κάρτα http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/43398-ati-radeon-xfx-hd-5770/
αντώνηςασαπ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Τι εννοεις?σου δουλευε η καρτα και πηγες για ελεγχο ολο τον υπολογιστη και ηταν στα τελευταια του? Η σου εκανε παιχνιδια με artifacts η καρτα και απλα την πηγες να την δουνε και τους εμεινε στα χερια? Γιατι εαν ηταν στα τελευταια της και εισαι γκαντεμης,με ενα stress test μπορει να ψοφησε τελειως. Λοιπόν τους το πήγα διότι το λάπτοπ είχε προβλημα με bsod,αλλαξα καρτα γραφικών αλλα και πάλι κολλούσε..Άλλαξαν και μητρική αλλα και πάλι είχε πρόβλημα..Οπότε επέλεξα να μή κάνω κατι άλλο..Μου επιστρέφουν τα μισά χρήματα,αλλα μου λένε οτι το λάπτοπ δε θα ανοιγει!
bluesattack Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Εχει εγγυηση το laptop ?Λογικα θα εκαναν και restore το λειτουργικο .Αν εχει εγγυηση εγω θα ελεγα να επιμεινεις , να το παρεις οπως πρεπει , φτιαγμενο και λειτουργικοτατο.
kostaks3 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν τους το πήγα διότι το λάπτοπ είχε προβλημα με bsod,αλλαξα καρτα γραφικών αλλα και πάλι κολλούσε..Άλλαξαν και μητρική αλλα και πάλι είχε πρόβλημα..Οπότε επέλεξα να μή κάνω κατι άλλο..Μου επιστρέφουν τα μισά χρήματα,αλλα μου λένε οτι το λάπτοπ δε θα ανοιγει! Αααααα.Εγω νομιζα απ'το προηγουμενο θεμα σου,οτι δεν το ειχες παει.Τωρα πλακα κανεις ετσι;Σου ειπαν οτι το λαπτοπ δεν θα ανοιγει κ σου δωσαν τα μισα λεφτα;
αντώνηςασαπ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Εχει εγγυηση το laptop ?Λογικα θα εκαναν και restore το λειτουργικο .Αν εχει εγγυηση εγω θα ελεγα να επιμεινεις , να το παρεις οπως πρεπει , φτιαγμενο και λειτουργικοτατο. Δεν έχει.Αυτο είναι το θέμα..Αυτη η ιστορία κραταέι 4 μήνες ρε παιδια με τα παρε-δώσε.Και μου λένε αυτο τώρα!!Να είμαι τόσο γκαντέμης ! Αααααα.Εγω νομιζα απ'το προηγουμενο θεμα σου,οτι δεν το ειχες παει.Τωρα πλακα κανεις ετσι;Σου ειπαν οτι το λαπτοπ δεν θα ανοιγει κ σου δωσαν τα μισα λεφτα; Αυτό μου το είπε σήμερα στο τηλέφωνο.Αυριο θα πάω να του μιλήσω απο κοντά γιατι αυτό είναι ανεπίτρεπτο..Το ξέρω οτι είναι παράλογο!
Prof_Chaos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Το θέμα ειναι οτι τους προτίμησα και τώρα μου λένε αυτο!Και δε ξέρω τι να κάνω..Αν αυτο ισχύει.!Αν μάθω οτι δεν ισχύει κάτι μπορώ να του πω! οταν το πήγες δουλευε η κάρτα; αν ναι τότε χωρίς δευτερη κουβέντα ειναι δικο τους πρόβλημα που χάλασε στα χέρια τους... Αν δεν το δέχονται φασαρία..δεν γινεται αλλιώς . Και να μας πείς το σερβις που συμπεριφέρετε έτσι σε πελάτης να γνωρίζουμε
αντώνηςασαπ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 οταν το πήγες δουλευε η κάρτα; αν ναι τότε χωρίς δευτερη κουβέντα ειναι δικο τους πρόβλημα που χάλασε στα χέρια τους... Αν δεν το δέχονται φασαρία..δεν γινεται αλλιώς . Και να μας πείς το σερβις που συμπεριφέρετε έτσι σε πελάτης να γνωρίζουμε Ναι το λαπτοπ είχε πρόγλημα με μπλέ οθόνες..Αρχικα μου είπαν οτι έφταιγε η γραφικών..Αλλα και πάλι κολλούσε και λένε οτι έχει πρόβλημα μητρικής..Με νέα μητρική μου λένε έχει πάλι πρόβλημα και τους λέω οκ στείλτο πίσω και αύριο θα μου επέστρεφαν τα μισά της χρέωσης.Πέρασα σήμερα και μου λέει ''Το λάπτοπ παίζει να μην ανοίγει καν''Και του λέω εγω στο έδωσα σε κατάσταση που άνοιγε και μου λέει με τον έλεγχο του τεχνικού η κάρτα(δεν είπε πια)χάλασε τελείως...Δε ξέρω που το έχουν στείλει ,εγω το είχα παρει multirama ,το είχε στείλει σε αντιπροσωπεία!
Thanos1972 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ωραια και εσυ μπορεις να 'υποθεσεις' οτι σου εβγαλαν την μητρικη και την καρτα γραφικων απο πανω,τα εβαλαν σε καποιο αλλο ιδιο με το δικο σου και σου εβαλαν τα χαλασμενα του αλλου,πισω σε εσενα.Ωραια λογικη δεν ειναι? Τι παει να πει τα μισα χρηματα?για να σου δινουν τα μισα χρηματα αρα δεχοντε οτι εχουν κανει μ@λ@κια αυτοι.ετσι δεν ειναι? ΑΠΑΙΤΕΙΣ η επισκευη η αντικατασταση του laptop.
αντώνηςασαπ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ωραια και εσυ μπορεις να 'υποθεσεις' οτι σου εβγαλαν την μητρικη και την καρτα γραφικων απο πανω,τα εβαλαν σε καποιο αλλο ιδιο με το δικο σου και σου εβαλαν τα χαλασμενα του αλλου,πισω σε εσενα.Ωραια λογικη δεν ειναι? Τι παει να πει τα μισα χρηματα?για να σου δινουν τα μισα χρηματα αρα δεχοντε οτι εχουν κανει μ@λ@κια αυτοι.ετσι δεν ειναι? ΑΠΑΙΤΕΙΣ η επισκευη η αντικατασταση του laptop. Επειδή όλο αυτο κράτησε 4 μήνες και καλά μου λέει μπορώ να σ επιστρέψω μόνο αυτό το ποσό...Φυσικά τη λογική σου τη σκέφτηκα και εγώ..Πιστεύεις οτι θα καταφέρω κάτι ;;Αφου αν έγινε αυτο που λέει αυτός εγώ δε μπορώ να το αποδείξω κάπως....
vagos456 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Άμεση αντικατάσταση ή καταγγελία στο INKA! Έτσι θα τους έλεγα,και έτσι πρέπει να πεις! Διαλέγεται και παίρνεται! Έτσι πές τους! Μαγαζί να σου πετύχει,τους απατεώνες!
αντώνηςασαπ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Αντικαταστάση του λάπτοπ 2 χρόνων;Σιγα μη μου πούνε ναι!Δύσκολα τα πράγματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα