dream reaper Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα Insomaniacs ! Θελω να φτιαξω ενα Gaming machine και αν παιζει συντομα . Έχω ειδη σκευτει κατι αλλα θα 'θελα να μου πειται προτασεις σαν να μην σας το ειπα αυτο. Ποσό που διαθέτουμε :800-850ε (max) Χρήση υπολογιστή : Gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Adobe Photoshop, DJ Κονσόλες(δεν έχω κάποια συνγκεκριμένη στο μυαλό μου) Χρειαζόμαστε οθόνη: Ναι. Ειμαι αναμεσα σε Dell P2312H και Dell U2312HM και θελω γνωμη για ποια ειναι καλυτερη. Η U2312HM εχει IPS panel αλλα η P2312M ειναι στα 5ms ποια να παρω??? Χρειαζόμαστε πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι: Πληκτρολόγιο θέλω ενα απλό προς το παρόν: Logitech K360, Ηχοσύστημα έχω το Logitech X-210 και ποντίκι εχω το Razer Lachesis . Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε, μέρος απ' όπου θ΄αγοράσουμε τα κομάτια και εάν η συναρμολόγηση θα γίνει στο κατάστημα: Νέο Ψχχικό και θα τα πάρω απο Digital Horizon για διάφορους λόγους. Επίσης το παιδί θα μου κάνει και την σύνθεση (αν και εχω στήσει αρκετές φορές) για να έχει και εγκύηση ολο τι συστημα απ΄εκεινον για ο παραμικρο πρόβλημα. Τέλος σας προαναγγέλω οτι δεν φέρνει Corsair (άσχετο , Θα 'θελα να εχει μεσα SSD δισκο αν γινεται). Λειτουργικό σύστημα: Σκεφτόμουν κάτι σε Intel core i5 2400 αλλα εαν θα μου προτινατε κατι σε τοσα λευτα χαιρομαι .
Michaels_V2 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 m/b:Link cpu:Link ram:Link ssd:Link monitor:Link psu:Link keyboard:Link τωρα...ηταν δυσκολη συνθεση με αυτα που ζητας(λογω χρηματων)!σκληρο δισκο δν αξιζει,παιρνεις τωρα ssd και σου μενει!οταν πεσουν οι τιμες στους μηχανικους τοτε οθονη σου πρωτεινω αυτη γιατι την εχω και ειναι καλη! επεξεργαστη αυτον λογω gaming και εφαρμογες καρτα γραφικων!αρχισε να ψαχνεις αγγελιες για μια καλη προσφορα!!!με μια 6950 αρχοντας θα εισαι! στα προτεινω απο skroutz για να ξερεις σε τι τιμες παιζουν και να τα παρεις στην χαμηλοτερη!!
overpower Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 επισκευτηκα την σελιδα και ειδα οτι δεν εχει τιποτα...πως θα φτιαξεις συστημα?Link αυτο εδω δεν ειναι? αν επιτρεπεται που ειπες οτι θες να ειναι απο εκει το συστημα,αν αυτο το παιδι ειναι φιλος σου,δεν νομιζω οτι θα αξιζει να δωσεις και 100 ευρω παραπανω (χωρις να ξερω τιμες,αλλα δεν νομιζω οτι θα ειναι φθηνα) οσο για την συναρμολογηση,ειτε το φτιαξεις εσυ ειτε το παιδι,η εγγυηση παντα υπαρχει.
karmen1983 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 θα θεωρηθώ κακιά αν το θεωρήσω διαφήμιση?
Michaels_V2 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 δεν νομιζω!!αλλα δεν εχει και λογο!εχει κανα προιον η ιστοσελιδα? παρολα αυτα αν ειναι γνωστος του τοτε μπορει να τα παρει σε καλες τιμες!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 θα θεωρηθώ κακιά αν το θεωρήσω διαφήμιση? Εγώ θα θεωρηθώ κακός αν τον προτρέψω να πάρει κονσόλα;
dream reaper Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ο τυπος επειδη ειναι και προγραμματιστης και ειναι ολη μερα και δουλευει δεν προλαβεινει να το αναβαθμισει και να το λειτουργησει (μ*****α) και δεν ειναι διαφημηση. εχω τους λογους μου που θα τα παρω απο εκει. ο τυπος απλα δεν φερνει corsair......... και επισης οι τιμες ειναι καλες και εμενα θα μου κανει και μεγαλη εκπτοση οποτε συμφερει...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ναι, αλλά δεν γίνεται να σου προτείνουμε κάτι εφόσον δεν έχει προϊόντα στο site του. Επίσης με τιμές άλλων καταστημάτων αυτό που θες δεν βγαίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα