Jimie Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά αν έχει χρησιμοποιήσει κανείς την συγκεκριμένη πάστα πείτε μου αποτελέσματα. Ευχαριστώ Θα χρησιμοποιηθεί με την Antec Kuhler H2O 620 + PHENOM II 960T ( OC )
karmen1983 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μια χαρά είναι. Αν όχι η καλύτερη μία από τις καλύτερες.
Jimie Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Βρε karmen πήγα πρίν να σου στείλω πμ γιατί θυμόμουν που μου είχες πεί κάτι αλλά δεν μπορούσα να σου στείλω και λέω " Άμα ανοίξω θέμα standard θα απαντήσει 1η 1η " Να σου πώ συμφέρει να δώσω 6€ για 2 τέτοιες γιατί μόνο σε πλαίσιο τις βρίσκω και δεν έχω εδώ στα Γιάννενα και θα με χρεώσει 3€ μεταφορικά και 2 χ ΡΚ-1 = 6€ ....
karmen1983 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ποια μαγαζιά έχεις στα Γιάννενα? Για το πμ sorry Αλλά έχει γεμίσει το Inbox Μου. Δεν απαντάω στην ώρα μου τελευταία σε πμ και με έχουν τρελάνει
Jimie Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Απο μαγαζιά έχω: 1. GetItNow.gr 2. YOU.GR 3.Multirama 4.e-shop Και για το πμ σιγά αφού σου λέω ήξερα οτι στο συγκεκριμένο θέμα θα απαντούσες Μιάς και σε πέτυχα τώρα να σου πώ οι Vengeance είναι καλές ;
Vaggos02 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Αν επιτρέπεται, να απαντήσω κι εγώ; Καλές οι vengeance αλλά για oc δεν είναι κάτι το τρομερό. Και μην ενθουσιάζεσαι απ τις ψύκτρες! Για μόστρα είναι!
Jimie Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Καλά για τις ψύκτρες το ξέρω, αλλά αφού ο 960Τ είναι ξεκλείδωτος οι μνήμες πιθανότατα δεν θα παίξουν ρόλο στο oc ΑΛΛΑ για παν ενδεχόμενο πείτε και καμια άλλη. Και παρακαλώ να μείνουμε και στο θέμα PROLIMATECH PK-1 NANO Ευχαριστώ
karmen1983 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ναι και μια και θα πας σε υδρόψυξη από ότι λες δεν έχεις θέμα και με το ύψος τους Για την πάστα αν θες την γνώμη μου γιατί το πολυφιλοσοφούμε με τις πάστες πήγαινε και πάρε μία και βάλε. Το αν θα έχεις 2-3 βαθμούς διαφορά δεν νομίζω να είναι τόσο σημαντικό για σένα ώστε να πληρώσεις 10+ευρώ με τα μεταφορικά. Δεν νομίζω να είσαι ο extreme overclocker Που πάει ακόμα και για τον 1 βαθμό
Jimie Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δέν είναι η θερμοκρασία το θέμα μου η προστασία είναι ( Μη - ηλεκτροαγώγιμη, να μην λιώνει κάθε φορά όπως οι έτοιμες κτλπ. ) Για μνήμες λές να πάω για Vengeance ;
karmen1983 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μη - ηλεκτροαγώγιμη, να μην λιώνει κάθε φορά όπως οι έτοιμες Αλλο το μη ηλεκτρικά αγώγιμη και άλλο αυτό που πιστεύω ότι εννοείς. Ετοιμες εννοείς αυτές που έχουν επάνω οι ψύχτρες; Δεν αντιμετώπισα ποτέ θέμα με αυτές και σε μερικές μάλιστα η πάστα που έχουν επάνω είναι ΑΨΟΓΗ Οσο για το ηλεκτρικά μη αγώγιμη ε δεν νομίζω να έχεις θέμα. Δεν θα βάλεις την πάστα στην vga να αγχώσεσαι. Ολόκληρο cpu είναι Τεσπα την γνώμη μου στην είπα. Αν θες να δώσεις πιο πολλά στα μεταφορικά από ότι στην πάστα go for it
Jimie Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Θα κάτσω για αρχή με την έτοιμη και αργότερα αν δώ μείωση επιδόσεων αλλάζω... Και για μνήμες πάω για Vengeance. Ευχαριστώώώώ
caution Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μην έχεις τρελές προσδοκίες από τις vengeance @ ο/c και επίσης beware γιατί είναι ψηλές
Jimie Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μην έχεις τρελές προσδοκίες από τις vengeance @ ο/c και επίσης beware γιατί είναι ψηλές Για άλλη μία φορά το λέω ο 960Τ είναι ξεκλείδωτος άρα ο ρόλος των μνημών είναι ανύπαρκτος στο oc τουλάχιστον μέχρι ένα σημείο. Και έτσι κι αλλιώς νερό παρήγγειλα άρα το ύψος στα παπάκια μου
Vaggos02 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Για άλλη μια φορά να σου πούμε ότι δεν υπάρχει oc μόνο στη cpu.
Jimie Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Αφού δεν θα πειράξω το FSB οι μνήμες γιατί να θιχτούν ;;; Θα ανεβάσω καθαρά τον multiplier στη CPU και θα προσπαθήσω να μείνω μακριά απο NorthBridge, PCI και Μνήμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα