geotrian Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα, προχθες διαπιστωσα οτι οι φωτογραφιες που ειχα αποθηκευμενες σε εναν εξωτερικο σκληρο λειπουν ενω ολα τα αλλα αρχεια ειναι εκει αθικτα...μπορει καποιος να με βοηθησει αν υπαρχει καποιο προγραμμα με το οποιο θα μπορεσω να ανακτισω τα χαμενα δεδομενα μου? ειναι πολυ σημαντικες αυτες οι φωτογραφιες για μενα...λογω της δουλειας μου... Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
washcloud Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δοκίμασε με το Recuva που είναι και δωρεάν, γι' αρχή.
geotrian Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 σε ευχαριστω......καλο το προγραμμα δουλεψε....αλλα δεν μου ανεκτησε ολες τις φωτο...μηπως εχει καποιος κατι καλυτερο να μου προτεινει??
washcloud Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Το καλύτερο είναι το Active File Recovery, αλλά η έκδοση που παρέχει το site του είναι shareware και (στην ουσία) δεν ανακτά (απλά σου δείχνει αποτελέσματα). Είτε τρέχεις αυτό για να δεις αν βρίσκει περισσότερα και μετά είτε το αγοράζεις, είτε το βρίσκεις πλήρως λειτουργικό, "με τον γνωστό τρόπο" - είτε ξεκινάς....ανάποδα.
geotrian Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 οκ φιλε δοκιμαζω το Active File recovery και επανερχομαι αμα εχω κανενα ζητημα.....αυτη ειναι η τελευταια λυση ή εχω και αλλη ευκαιρια?
washcloud Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μία και μόνη. Ή μάλλον, η καλύτερη. Αν αυτό δεν, μην περιμένεις από άλλο. Στην καλύτερη εφαμιλλά του, αλλά όχι καλύτερα.
geotrian Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 καταλαβα φιλε...ας ελπισουμε οτι θα γινει δουλεια...αλλιως ετοιμαζω βαλιτσες για να μεταναστευσω.....
washcloud Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 ...τί διάλο, σκαναρισμένη Πράσινη Κάρτα είχες μέσα...;
geotrian Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 χαχα οχι φωτογραφιες απο μια ηλεκτρολογικη εγκατασταση και τωρα επειδη θελουμε να κανουμε κατι εργασιες σε ενα σημειο θελαμε να ξεραμε που περναν τα πλακε τα καλωδια.......αντε να δουμε.....
washcloud Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Εύχομαι να τις βρεις καρντάση, για να μην χρειαστεί να τρέχεις και στα εξωτερικά... (..πάντως, έτσι για την ιστορία, εφάμιλλα -ως προς την "σκαναριστική ιδιότητα" τους έστω- του AFR, είναι, με τη σειρά, τα : Recover My Files, File Scavenger, Get Data Back που προειπώθηκε, Easy Recovery Pro... Aν δεν τις βρει το AFR, και δε θες να πεις "δεν προσπάθησα", τρέξε κι απ' αυτά, αλλά να μην έχεις τρελλές ελπίδες...) ...και τώρα που το βλέπω καλύτερα το αρχικό ποστ, αν το θέμα είναι ότι σβύστηκαν οι φώτος, και μετά γράφτηκαν άλλα πράγματα στον δίσκο, πολύ χλωμό το βρίσκω να ανακτηθούν περισσότερες... Υπ' όψιν, τρέχεις το "Super Scan" του AFR, κι όχι το "Quick"...
geotrian Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 ναι το super scan ετρεξα.....οχι δεν εχω γραψει απο πανω αλλα δεδομενα........
washcloud Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Περίεργο - μήπως είχε κι άλλος πρόσβαση στον δίσκο...;
geotrian Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 οχι κανεις αλλος....απορω πως σβηστηκαν....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα