Αλέκος_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά! Προσπαθώ να κεντράρω στη σελίδα μου ένα div και είναι πιο δύσκολο απ' ό,τι φαινόταν. Δοκίμασα με τους εξής τρόπους: Α ΤΡΟΠΟΣ: ><div style="position:absolute;width:80%" align="center" id="main"> Β ΤΡΟΠΟΣ: ><style type=text/css> #main{ margin:0 auto;width:80% } </style> Αλλά με κανέναν από τους 2 δεν κέντραρα το div στο κέντρο της σελίδας. Ευχαριστώ πολύ
PCharon Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Αφού το div έχει πλάτος 80%, δοκίμασε margin:0 10% 0 10%; Υ.Γ. Τα κεφαλαία ΔΕΝ τονίζονται. Ούτε το πρώτο γράμμα όπως λένε μερικοί. Το μόνο σημείο στίξης που βάζουμε σε κεφαλαία είναι τα διαλυτικά.
Αλέκος_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Υ.Γ. Τα κεφαλαία ΔΕΝ τονίζονται. Ούτε το πρώτο γράμμα όπως λένε μερικοί. Το μόνο σημείο στίξης που βάζουμε σε κεφαλαία είναι τα διαλυτικά. ???
Αλέκος_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 ??? Αυτό με τους τόνους και τα σημεία στίξης δεν εννοήσα
Αλέκος_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά ούτε αυτό δούλεψε... Δεν περίμενα να είναι τόσο πολύπλοκο.
Αλέκος_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Για το link της υπογραφής σου είναι. Αν και αυτό που συζητάμε είναι άσχετο με το θέμα μας, ωστόσο, ως (και) φιλόλογος οφείλω να σου πω πως δεν ήταν δική μου επιλογή, αλλά η προεπιλεγμένη γραμματοσειρά του τίτλου είναι σε κεφαλαία. Δεν μπήκα στον κόπο να το αλλάξω. Εξήγησέ μου κι εσύ βρε παιδάκι μου. Πού να καταλάβω τι εννοείς. Όπως και να 'χει ευχαριστώ και πάλι Δουλεύει, κάποιο λάθος έχεις κάνει. Τι να πω. Ίσως κάνω λάθος. Μπορείς να μου γράψεις ακριβως το css για να το κάνω επικόλληση απευθείας στον κώδικα;
Αλέκος_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 ><div style="margin:0 10% 0 10%"> </div> οκ! δουλευει. Εγω το έβαζα μέσα στο css γι αυτο δε δουλευε.
PCharon Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Και στο css δουλεύει, αλλά αν στο div είχες γράψει εκεί κάτι άλλο, διαφορετικό, προηγείται και δεν «ακούει» το CSS. Πιθανολογώ γι αυτό συνέβη.
SlackulatoR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Γενικά μπορείς να δοκιμάσεις και το παρακάτω, να χρησιμοποιήσεις άλλο ένα div δηλαδή εξωτερικό το οποίο θα κάνει μόνο center. ><div align="center"><div>BLABLA</div></div>
PCharon Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Είναι "deprecated" αυτό που λες. Εφόσον το ζητούμενο πλάτος του div είναι %, τότε αυτό που έδωσα είναι τέλειος τρόπος. Αν ήταν αριθμός pixels τότε θα συζητούσαμε διάφορα.
SlackulatoR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Γι αυτό είπα γενικά, σε μία σελίδα που δούλευα εχθές, το div align δεν λειτουργούσε και έτσι το έλυσα, απλά το αναφέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα