Προς το περιεχόμενο

HTML > Centering Div

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Προσπαθώ να κεντράρω στη σελίδα μου ένα div και είναι πιο δύσκολο απ' ό,τι φαινόταν. Δοκίμασα με τους εξής τρόπους:

Α ΤΡΟΠΟΣ:

><div style="position:absolute;width:80%" align="center" id="main">

Β ΤΡΟΠΟΣ:

><style type=text/css>
#main{
margin:0 auto;width:80%
}
</style>

Αλλά με κανέναν από τους 2 δεν κέντραρα το div στο κέντρο της σελίδας.

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Αφού το div έχει πλάτος 80%, δοκίμασε margin:0 10% 0 10%;

Υ.Γ. Τα κεφαλαία ΔΕΝ τονίζονται. Ούτε το πρώτο γράμμα όπως λένε μερικοί. Το μόνο σημείο στίξης που βάζουμε σε κεφαλαία είναι τα διαλυτικά.

Δημοσ.
Υ.Γ. Τα κεφαλαία ΔΕΝ τονίζονται. Ούτε το πρώτο γράμμα όπως λένε μερικοί. Το μόνο σημείο στίξης που βάζουμε σε κεφαλαία είναι τα διαλυτικά.

???

Δημοσ.

Για το link της υπογραφής σου είναι.

Αν και αυτό που συζητάμε είναι άσχετο με το θέμα μας, ωστόσο, ως (και) φιλόλογος οφείλω να σου πω πως δεν ήταν δική μου επιλογή, αλλά η προεπιλεγμένη γραμματοσειρά του τίτλου είναι σε κεφαλαία. Δεν μπήκα στον κόπο να το αλλάξω. Εξήγησέ μου κι εσύ βρε παιδάκι μου. Πού να καταλάβω τι εννοείς. Όπως και να 'χει ευχαριστώ και πάλι

Δουλεύει, κάποιο λάθος έχεις κάνει.

Τι να πω. Ίσως κάνω λάθος. Μπορείς να μου γράψεις ακριβως το css για να το κάνω επικόλληση απευθείας στον κώδικα;

Δημοσ.

Και στο css δουλεύει, αλλά αν στο div είχες γράψει εκεί κάτι άλλο, διαφορετικό, προηγείται και δεν «ακούει» το CSS. Πιθανολογώ γι αυτό συνέβη.

Δημοσ.

Γενικά μπορείς να δοκιμάσεις και το παρακάτω, να χρησιμοποιήσεις άλλο ένα div δηλαδή εξωτερικό το οποίο θα κάνει μόνο center.

><div align="center"><div>BLABLA</div></div>

Δημοσ.

Είναι "deprecated" αυτό που λες.

Εφόσον το ζητούμενο πλάτος του div είναι %, τότε αυτό που έδωσα είναι τέλειος τρόπος. Αν ήταν αριθμός pixels τότε θα συζητούσαμε διάφορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...