pOLoS Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 York B530 Heavy Duty Incline/Decline Bench 85€ με δωρεάν μεταφορικά !!!, στο επίσημο site ~200ευρώ ο πάγκος φαίνεται αρκετά στιβαρή κατασκευή και έχει πολύ καλές κριτικές , έχω ξενερώσει που δεν έχω χώρο για να τον πάρω το εντυπωσιακό είναι ότι το στέλνουν δωρεάν , το δέμα ζυγίζει 28 Kg , ποιο πολλά θα κοστίζει να το στείλουν από όσο το πουλάνε
denthnpalevw Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 εβαλες super saver delivery???? εμενα κανονικα μου το βγαζει χωρις μεταφορικα..
pOLoS Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 25 Λίρες μου λέει για Ελλάδα! Link στο checkout , επιλέγει Free super saver delivery και έχει δωρεάν μεταφορικά
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Απο οτι καταλαβα ειναι χωρις τα βαρακια,τροχαλιες κτλ...οποτε δεν το βλεπω και καμμια τρελη προσφορα.
mamep Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 στο checkout , επιλέγει Free super saver delivery και έχει δωρεάν μεταφορικά My fault guys!
panoskir Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Απο οτι καταλαβα ειναι χωρις τα βαρακια,τροχαλιες κτλ...οποτε δεν το βλεπω και καμμια τρελη προσφορα. Το συγκεκριμενο δεν ειναι πολυμηχανημα για να εχει τροχαλιες ενας παγκος ειναι για να κανεις πιεσεις στηθους incline/decline.Εσυ πρεπει να παρεις την 20κιλη μπαρα και τα κιλα.Απο τα reviews που διαβασα πρεπει να εχει καποιο θεμα με την θεση των χεριων οταν κανεις πιεσεις στηθους αλλα η τιμη ειναι πολυ καλη.
gpapadakis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 York B530 Heavy Duty Incline/Decline Bench 85€ με δωρεάν μεταφορικά !!!, στο επίσημο site ~200ευρώ ο πάγκος φαίνεται αρκετά στιβαρή κατασκευή και έχει πολύ καλές κριτικές , έχω ξενερώσει που δεν έχω χώρο για να τον πάρω το εντυπωσιακό είναι ότι το στέλνουν δωρεάν , το δέμα ζυγίζει 28 Kg , ποιο πολλά θα κοστίζει να το στείλουν από όσο το πουλάνε Υπαρχει και αυτος που ειναι σπαστος και μαζευει. Αν δεν βαλεις και το εξαρτημα για τα ποδια ειναι ακομα πιο μαζεμενος. http://www.amazon.co.uk/York-Fitness-5612-B500-Bench/dp/B000N3T0SC/ref=pd_sim_sg_17 Μπαρα 10κιλη θελετε, η 20κιλη (ολυμπιακη) ειναι πολυ μακρια και σχετικα επικινδυνη για αυτους τους παγκους. Στο επικλινες επιπεδο δεν εμπιστευομαι κανενα παγκο αυτης της κατηγοριας τιμης, ειναι ασταθεις, τελειως ξαπλωτοι καντε ο,τι θελετε. Εχω ενα παρομοιο της πλακας στο γκαραζ και αντεχει και εμενα (100kg) ξαπλωτο και 140kg βαρη χωρις προβλημα. Μεσα στο σπιτι δεν κανω γιατι αμα γλυστρησει κανα βαρος θα γινει ζημια. Εννοειται οτι θελει πολυ καλο σφιξιμο στη συναρμολογηση.
Avatar_GR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Είχε πέσει κάπου στις 85 λίρες παλιότερα ο πάγκος αν θυμάμαι καλά,οπότε θα ξαναπέσει κάποια στιγμή... Μπορεί να πάρει και μήνες βέβαια να πέσει... Εγώ πού ήθελα κάτι βασικό και φτηνό πάντως πείρα αυτόν εδώ και είναι πολύ καλός για τα λεφτά του http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005GTCBWU/ref=oh_o00_s00_i00_details Όταν τον αγόρασα είχε 30λίρες=36 ευρώ!
pOLoS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Είχε πέσει κάπου στις 85 λίρες παλιότερα ο πάγκος αν θυμάμαι καλά,οπότε θα ξαναπέσει κάποια στιγμή... Μπορεί να πάρει και μήνες βέβαια να πέσει... Εγώ πού ήθελα κάτι βασικό και φτηνό πάντως πείρα αυτόν εδώ και είναι πολύ καλός για τα λεφτά του http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005GTCBWU/ref=oh_o00_s00_i00_details Όταν τον αγόρασα είχε 30λίρες=36 ευρώ! τσάμπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα