Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα μ' ενδιέφερε πολύ να μάθω το κόστος κατασκευής μια σύγχρονης, λειτουργικής και "ντιζαινάτης" ιστοσελίδας έυρεσης εργασίας τύπου Kariera.gr, χωρίς όμως να περιλαμβάνει την Online βάση βιογραφικών όπως το kariera.gr. Αυτό που μ' ενδιαφέρει είναι η ιστοσελίδα απλά να λειτουργεί σαν μεσολαβητής μεταξύ υποψήφιου και εργοδότη, και μέσω της ιστοσελίδας τα βιογραφικά σημειώματα να φτάνουν στο Mail του εργοδότη. Επίσης, να περιλαμβάνει μια "εσωτερική μηχανή αναζήτησης" (μάλλον αδόκιμος όρος) που να φιλτράρει σε κάποιο βάθμο τα βιογραφικά σύμφωνα με τα κριτήρια που θα θέτει ο χρήστης πχ γεωγραφικά κριτήρια -για αγγελίες που να αφορούν το νομό αττικής κτλ. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλή επιτυχία κατ αρχήν :)

Αν και είμαι web designer και όχι developer μπορώ να σου πώ τα κόστη της δικής μου εργασίας, που έχει να κάνει με το "ντιζαϊνάτης" που αναφέρεις.

Λοιπόν, αν θες μια αξιοπρεπή δουλειά, το design (μόνο photoshop δηλαδή) πρέπει να το υπολογίζεις από 2 έως 2.5 χιλιάρικα - τελείως χονδρικά.. Αλλά μιλάμε για κάτι ασύγκριτα πιο ποιοτικό από αυτό του kariera.gr. Πριν από αυτό θες εναν information architect που να σου κάνει τα wireframes και τα σχετικά, και τέλος έναν developer που να στο προγραμματίσει. Αυτό πάντα αν θες να κάνεις σοβαρές business. Από εκεί και πέρα, μπορείς να βρεις και τιμή "πακέτο" 500€. Αλλά θα είναι κρίμα τα λεφτά, πιστεψε με.

Αν θες να κάνεις τη διαφορά, επένδυσε από την αρχή σωστά. Αλλιώς θα σε φάει ο ανταγωνισμός. Επίσης, βάλε και ένα κονδύλί 1000€ σε usability tests. Πάντα μιλάμε για σοβαρες business ;)

Δημοσ.

@Paoad

Καλό θα ήταν να μας πεις περίπου τι budget διαθέτεις για να γίνει κάτι τέτοιο. Έχε υπόψη σου ότι το μεγαλύτερο κομμάτι θα κοστίσει η προώθηση του και όχι η κατασκευή. Αν δεν έχεις σκεφτεί τον τρόπο προώθησης ή ότι θα δίνεις ένα καλό ποσό στην αρχή για διαφήμιση, τότε δεν έχει νόημα καν να πληρώσεις για να τη φτιάξεις. Φιλικά πάντα :D

Δημοσ.

Δηλαδή, να υπολογίζω κανένα 5000ε για να γίνει η δουλειά απολύτως σωστά. Μάλιστα. Σ'ευχαριστώ πολύ pixle, ήσουν αρκετά διαφωτιστικός

@alexitsios

Να σου πω την αλήθεια η προώθηση είναι το λιγότερο που με προβληματίζει. Βάση του πλάνου και σύμφωνα με τα δεδομένα της εποχής και την οικονομική συγκυρία, αν καταφέρω και υλοποιήσω αυτό που έχω στο μυαλό μου θα πάει πύραυλος... με πολύ λιγότερα έξοδα προώθησης απ'όσο μπορείς να φανταστείς.

Δημοσ.

Κατά την άποψη μου αυτό που θα έπρεπε να σε απασχολεί είναι η προώθηση και όχι τόσο η κατασκευή. Αν θέλεις πες μας τι ακριβώς χρηστικότητα θέλεις να έχει το site σου και μπορώ να σου βγάλω ένα quote αν θέλεις για πόσο θα το κοστολογούσα εγώ.

Δημοσ.

@alexitsios

Δεν μπορώ να σου απαντήσω περί χωρητικότητας γιατί αυτά είναι τεχνικά θέματα στα οποία δεν είμαι και πολύ καταρτισμένος. Πάντως πήρα τις απαντήσεις που έψαχνα περί κόστους...Η προώθηση δεν με προβληματίζει, γιατί το έχω σπουδάσει το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Φιλικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...