evagelou Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα σας! μολις βγηκε η επιδοτηση μου στα 500 στην vodafone και αναρωτιεμαι πιο κινητο να τσιμπησω.... εχουμε κ λεμε! galaxy SII galaxy Note Htc sensation beats audio Samsung google nexus για iphone δεν το σκεφτομαι καν...πεταμενα λεφτα...ειχα το 3gs και το 4αρι και τζιφος... ακουω γνωμες!δεκτες ολες! ευχαριστωωω! (καλα χρυσα τα windows phone αλλα δεν...δουλεψα το lumia 800 αλλα τα *παραθυρα* δεν μαρεσουν)
panakart Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Αφου βγαζεις εκτος windows phones...απο αυτα εγω θα προτειμουσα το S2 καθαρα λογο μεγεθους και τιμης απο τα υπολοιπα "θυρια". Αν σου αρεσει να έχεις κατι σαν Tablet phone που θα το κουβαλας στην τσαντουλα του..πας σε note.
evagelou Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 δεν εχω προβλημα με το ποσο μεγαλο θα ειναι.....!το htc k nexus?δεν τα εχω δουλεψει καθολου αυτα....
alpo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δεν είναι υποχρεωτικό να πάρεις κινητό. Αν δε θες σώνει και καλά καινούργιο κινητό, υπάρχει και η άλλη επιλογή. Πας στο Πλαίσιο, κάνεις ανανέωση συμβολαίου (Vodafone και Cosmote) και παίρνεις την επιδότησή σου σε πιστωτικό. Έτσι μπορείς να αγοράσεις ότι άλλο θες από εκεί. Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο... αλλά καλό είναι να το ξέρεις.
makfil Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα σας! μολις βγηκε η επιδοτηση μου στα 500 στην vodafone και αναρωτιεμαι πιο κινητο να τσιμπησω.... Δεν ξέρω εάν το κάνει η Voda αλλά στην Wind κάθε χρόνο μετατρέπω την επιδότηση σε 12 μηνιαίες εκπτώσεις στο λογαριασμό.
evagelou Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δεν ξέρω εάν το κάνει η Voda αλλά στην Wind κάθε χρόνο μετατρέπω την επιδότηση σε 12 μηνιαίες εκπτώσεις στο λογαριασμό. το ξερω αυτο αλλα δεν μαρεσει!!! χαχα θελω κανα κινητακι.... αν οντως ισχυει αυτο με το πλαισιο εφυγα να παρω το evo 3D που το χουν προσφορα....
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 το ξερω αυτο αλλα δεν μαρεσει!!! χαχα θελω κανα κινητακι.... αν οντως ισχυει αυτο με το πλαισιο εφυγα να παρω το evo 3D που το χουν προσφορα.... Ισχύει. Πας εκεί, τους λες πως ενδιαφέρεσαι για ανανέωση συμβολαίου και επιδότηση και σε ενημερώνουν για τα περαιτέρω. Οπότε χτυπάς το evo και σου μένει και υπόλοιπο.
evagelou Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ισχύει. Πας εκεί, τους λες πως ενδιαφέρεσαι για ανανέωση συμβολαίου και επιδότηση και σε ενημερώνουν για τα περαιτέρω. Οπότε χτυπάς το evo και σου μένει και υπόλοιπο. το evo καλο δεν ειναι μωρε? για τα λεφτα που ζηταει το πλαισιο!θελω να παρω και ενα τροφοδοτικο + μια ψυκτρα και θα μου μεινουν και καμια 60αρια ευρω ακομα υπολοιπο...σωστος?(το εβο διπηρυνο ειναι εεε?)
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μια χαρά είναι το evo ως vfm. Ok το sgs2 είναι καλύτερο, αλλά εξαρτάται εσύ τι θέλεις.
evagelou Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 το πλαισιο το εχει 600 ομως.... αν το χε κοντα στα 400 θα το τσιμπαγα αλλα 600 πολλα για το s2....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα