Orgasmic Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Με μια γρηγορη ερευνα αντεληφθην οτι η πρωτη κανει περισσοτερα πραγματα, αλλα η 2η κανει καλυτερο καφε. Καποιος που να τις εχει δοκιμασει και τις δυο ή να εχει αποψη απο γνωστο?
Physics_Rulez Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Αν έπρεπε να διαλέξω μεταξύ των δύο, δαγκωτό Nespresso. Πολύ καλύτερος καφές. Rosabaya de Colombia, Roma και Ristretto FTW
marmagia Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 μακράν nespresso.. στις πιο πάνω γεύσεις θα πρόσθετα και το limited edition- djana που δυστυχώς τελείωσε τώρα.. πάντως αν τύχει και δοκιμάσεις και τις δυο θα δεις ξεκάθαρα τη διαφορά. μου φαίνεται πολύ "νεροζούμι" η tassimo. προσωπική μου άποψη βέβαια, έχει όμως το πλεονέκτημα ότι μπορείς να φτιάξεις και άλλα ροφήματα πέραν από espresso/ cappuccino.
tasoskont Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 nespresso απο που παιρνετε καψουλες??γιατι 4 ευρω οι 10 λες δεν γα...εται θα παρω αλλα 4 ευρω +4 μεταφορικα δηλαδη 8 ευρω για να πιω 10 καφεδες παρα παει.
kuzko21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 λοιπον εγω την τασιμο... αναμεσα σε αυτες τις δυο που εισαι αναμεσα προτεινω και γω τη nespresso , η tassimo φτιαχνει καλο εσπρεσο με διαφορετικη μεθοδο.(δεν χρησιμοποιει την πιεση αλλα τη γρηγορη περιστροφη του νερου-το αποτελεσμα αρκετα ενδιαφερον)...βεβαια μακροχρονια εγω κατεληξα να πινω μονο εσπρεσο , οποτε θα προτειμουσα να εχω μεγαλυτερη γκαμα στην επιλογη εσπρεσο. τωρα εαν θελεις οντως να τη χρησιμοποιεις για σοκολατες , τσαγια και αλλους καφεδες παρε την τασσιμο , εαν θες μονο εσπρεσο τοτε με κλειστα ματια νεσπρεσο για εμενα.
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 nespresso απο που παιρνετε καψουλες??γιατι 4 ευρω οι 10 λες δεν γα...εται θα παρω αλλα 4 ευρω +4 μεταφορικα δηλαδη 8 ευρω για να πιω 10 καφεδες παρα παει. Γι' αυτό αγοράζουμε κανονική μηχανή χωρίς κάψουλες, ένα κουτί καφέ illy ή whatever και μια χαρά. Διότι η nespresso μας περνάει ολίγον τι για μαλάκες. Μας τις πουλάν και πιο ακριβά απ ότι σε άλλες χώρες ξέρετε. Βέβαια αν μου έτρεχαν απ' τα μπατζάκια και τα έκαιγα στο τζάκι, θα έπινα μόνο nespresso και θα έκανα βουτιά από το βατήρα στην πισίνα με τις κάψουλες.
isim Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ναι ειναι ακριβη η Nespresso, αλλα φτιαχνει καφε και οχι νεροζουμι. Ακομα και τα ροφηματα που φτιαχνει η Tassimo ειναι νεροζουμια με εξειρεση το τσαι
Haldol Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μια μηχανή για σοκολάτα πόσο πάει; Έχω δει σε μαγαζιά να έχουν κάτι μηχανές σαν αυτές του espresso και να κάνουν σοκολάτες (ρόφημα) με το μαρκούτσι που είναι για αφρόγαλα. Παίζει να είναι και μηχανή espresso κανονική, και απλά αντί για καφέ να βάζουν... σκόνη σοκολάτας;
Orgasmic Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 ...με εξειρεση το τσαι ...το οποιο ειναι ετσι κι αλλιως νεροζουμι...
marmagia Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 nespresso απο που παιρνετε καψουλες??γιατι 4 ευρω οι 10 λες δεν γα...εται θα παρω αλλα 4 ευρω +4 μεταφορικα δηλαδη 8 ευρω για να πιω 10 καφεδες παρα παει. ή πας στις μπουτίκ και παίρνεις όσες χρειάζεσαι ή αν κάνεις μια και καλή παραγγελία απο 15 κάψουλες και πάνω τα μεταφορικά είναι δωρεάν (για επαρχία νομίζω είναι απο 20 κάψουλες και πάνω).
VampireKiSS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ποια μηχανή nespresso (οικονομική) θα προτείνατε? Στο ebay πάντως βρήκα επαναχρησιμοποιήσιμες κάψουλες και άδειες σε μεγάλες ποσότητες που τις γεμίζεις με ό,τι καφέ θέλεις. Μια μηχανή για σοκολάτα πόσο πάει; Έχω δει σε μαγαζιά να έχουν κάτι μηχανές σαν αυτές του espresso και να κάνουν σοκολάτες (ρόφημα) με το μαρκούτσι που είναι για αφρόγαλα. Παίζει να είναι και μηχανή espresso κανονική, και απλά αντί για καφέ να βάζουν... σκόνη σοκολάτας; Μηχανή εσπρέσο είναι. Βάζει στο μπρίκι γάλα, σοκολάτα σε σκόνη και το ζεσταίνει στον ατμό (εκείνο το μαρκούτσι που λες). Τίποτα ιδιαίτερο. Αν θες να φτιάξεις σένια σοκολατίτσα στο σπίτι βάλε στο μπρίκι μισό φλυτζάνι εβαπορέ, μισό νερό και 2-3 γεμάτες (βαρβάτες, όχι τσιγκουνιές) σοκολάτα σε σκόνη κάρντμπουρι (από το σούπερ μάρκετ). Για πιο δυνατή γεύση βάλε λίγο περισσότερο εβαπορέ και λιγότερο νερό. Χτύπα και κανένα σιρόπι καραμέλα και έκανες υπερπαραγωγή. Μετά θα έρχονται σπίτι σου οι φίλοι για σοκολάτα.
Chrisxxx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 http://www.groupon.gr/deals/special-deal/coffeeplanet-kimboatmos-sidedeal/3115474?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_36&a=1656 καμια γνώμη γι' αυτη;
Apoll Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μήπως θα ήταν καλό να γυρίσετε στον ελληνικό και τον φραπέ; Γιατί εκεί το κόβω με την πτώχευση.
VampireKiSS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ο Ελληνικός για 'μένα είναι αγαπημένος αλλά ασύμφορος. Για να γίνει οκ βάζω 2 κουταλιές καφέ/φλυτζάνι (κανονικό). Όσο για φραπέ.. καλύτερα να το γυρίσω σε τσάι.
mikekouk Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μήπως θα ήταν καλό να γυρίσετε στον ελληνικό και τον φραπέ; Γιατί εκεί το κόβω με την πτώχευση. σωστός!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα