snakes Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ζητάω γνώμες σχετικά με πιο από τα δύο να επιλέξω... αυτό ή αυτό ? (πρόκειται για το σύστημα της υπογραφής μου...) Ευχαριστώ εκ των προτέρων ......
karmen1983 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Αυτό που έχεις τα έφτυσε? Επίσης στο πόστ σου δίλημμα δεν βλέπω. Corsair δαγκωτό
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 premier vs corsair.... seriously?
Thanos1972 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ετσι ρε,μοιραστιτε τα +1 εσεις.(αν και αργησατε).....
snakes Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Αυτό που έχεις τα έφτυσε? Επίσης στο πόστ σου δίλημμα δεν βλέπω. Corsair δαγκωτό Το πούλησα για να βάλω κάτι ποιοτικό...! Πιστεύω να το σηκώνει απροβλημάτιστα το pc μου έτσι δεν είναι..?
Thanos1972 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Το πούλησα για να βάλω κάτι ποιοτικό...! Πιστεύω να το σηκώνει απροβλημάτιστα το pc μου έτσι δεν είναι..? Εγκυκλοπεδικα να ξερεις οτι τα Premier παροτι εχουν ονομα ειναι No name τροφοδοτικα.δηλαδη καθε φορα που τον ανοιγεις ειναι σε ενα διλλημα το τροφοδοτικο,να καω τωρα η να το αφησω για αυριο.ενταξει υπερβαλλω λιγο. Το corsair θα το σηκωσει και εαν κανεις και crossfire την 6770 (λεμε τωρα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα