xolloth Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 βασικα φιλε, εσυ πρεπει να εχεις μεινει στην εποχη των XP, οχι η MS κανεις λαθος,ειμαι απο τους πρωτους που αγοραζουν καθε νεο λειτουργικο της ms. προφανως δεν καταλαβες σε τι ακριβως αναφερομαι.
ektor7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Αντε να βγουν επιτελους κ να κυκλοφορισουν συντομα κ στα tablet με arm cpu!
gkanel Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Για οποιον ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα details για τα Win8 του προτείνω να δει το παρακάτω link. Build Windows
dhmak Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Τί ωραία που θα ήτανε τα Windows 8 μαζί με Aero και MetroUI να επαναφέρανε και το Luna των XP (όλα τα λεφτά, ένας λόγος που καθιερωθήκανε ((εκτός του ότι η MS μας άφησε για ~6 χρόνια χωρίς νέο λειτουργικό)) πιστέυω ήτανε και το ευχάριστο αυτό θέμα τους)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 δόξα τω Θεώ που δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Το MetroUI δεν είναι για Desktop Users, είναι καθαρά για Touch(αφή). Εμείς θα μείνουμε στο κλασικό Interface.
ektor7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Το MetroUI δεν είναι για Desktop Users, είναι καθαρά για Touch(αφή). Εμείς θα μείνουμε στο κλασικό Interface. Εμεις μενουμε προς το παρον στα Win7!
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ από την Beta(Η οποία θα βγει τέλος Φεβρουαρίου) θα έχω Windows 8.
ektor7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ από την Beta(Η οποία θα βγει τέλος Φεβρουαρίου) θα έχω Windows 8. Και εγω,αλλα μονο επειδη εχω touchscreen laptop!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Εμεις μενουμε προς το παρον στα Win7! ε ναι, αφού δεν έχει βγει ακόμα ούτε καν beta win8
ektor7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Eχει να δουλεψει υπερωριες ο θειος,μολις βγουν κανονικα τα 8!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα