Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα ρε παιδιά, ξέρετε τι μου έχει λήψει πολύ από την εποχή των xp? Που μπορούσες να εχεις ταυτόχρονα και digital αλλά και analog audio out. Αυτό αν επαναφέρανε.....

Δημοσ.

Γιατι τοDAZ για καποιο περίεργο λόγο,δεν μπορεί να το αγοράσει..

force reactivation γενικά και μετά στο site της ms νομίζω microsoft.com/genuine για να ξανακάνει έλεγχο

Γενικά εγώ θα πρότινα στον οποιοδήποτε πάει να βάλει 7 enterprise και kms με office 2010 pro plus... δεν έχει ποτέ πρόβλημα και δεν δουλεύει με bios emu

Δημοσ.

force reactivation γενικά και μετά στο site της ms νομίζω microsoft.com/genuine για να ξανακάνει έλεγχο

Γενικά εγώ θα πρότινα στον οποιοδήποτε πάει να βάλει 7 enterprise και kms με office 2010 pro plus... δεν έχει ποτέ πρόβλημα και δεν δουλεύει με bios emu

μπορεις να με ενημερώσεις επι του προσωπικού πανω σε αυτό;

Δημοσ.

themes να δουμε ποτε θα αλλαξει η ms,απο την εποχη των ΧΡ παραμενουν τα ιδια,και στην preview που ειχα δοκιμασει ,μια απο τα ιδια,

λευκο φοντο με ελαχιστες παλιες επιλογες για τα παραθυρα[μοβ-μαυρο],καμμια εμπνευση για πιο ομορφη παρουσιαση των thubnails των παραθυρων,αλλα και γενικα ολου του template του καθε παραθυρου.

βασικα φιλε, εσυ πρεπει να εχεις μεινει στην εποχη των XP, οχι η MS

Δημοσ.

Το μόνο που θα ήθελα να δω (από εποχή ΧΡ μάλιστα) είναι όταν κάνουμε ένα folder sort by name να έχει το κάθε γράμμα την δική του κατηγορία. Για παράδειγμα Α-Β-Γ και όχι Α-Γ όπως είναι από εποχή vista. Να βάλουν επιλογή για το range βασικά να μπορεί να διαλέξει ο καθένας πόσα γράμματα θέλει να έχει το κάθε sort group.

Δημοσ.

Εγώ θέλω απλά να έχουν καλύτερη και πιο καθαρή εσωτερική διαχείριση αρχείων/registry και να είναι γρήγορα και ελαφρυά. Ούτε aero ούτε τρελά animations. Τα windows όπως είναι τώρα, θεωρείται δεδομένο ότι χρειάζονται κάθε τόσο format. Γίνεται να παραμένουν γρήγορα και λειτουργικά όπως την πρώτη μέρα;

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα windows όπως είναι τώρα, θεωρείται δεδομένο ότι χρειάζονται κάθε τόσο format.

pebkac ftw!

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί ψέματα λέω? είναι θέμα χρήστη, εκτός αν εννοούσες για εποχές WinXP...

εδώ και χρόνια κάνω format μόνο όταν αλλάζω μητρική ή δίσκο για OS, τόσο l33t είμαι? ούτε κατά διάνοια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...