Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα σας. Έχω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα και προσφεύγω για άλλη μια φορά στην βοήθειά σας. Ίσως πολλοί από σας γνωρίζετε το http://web.itc.auth.gr/portal/start/

Μέσα από αυτήν την σελίδα γίνονται οι δηλώσεις μαθημάτων (όχι βιβλίων) για τις σχολές του ΑΠΘ. Φίλη αφού έκανε την δήλωση και την έστειλε μετά ανακάλυψε ότι υπήρξε πρόβλημα κατά την αποστολή, καθώς η δήλωση δεν έφτασε ποτέ στην γραμματεία της σχολής της.

Το μεγάλο ερώτημα είναι το εξης: Μπορεί να ανακτήσει την σελίδα που ειχε κάνει την δήλωση ώστε να την εκτυπώσει για αποδεικτικό, έστω και τώρα? Χρησιμοποιεί τον Firefox σε windows 7 και δεν κάνει clear history. Eδώ να σημειώσω ότι την πρώτη φορά που μπαίνει κανείς, ζητάει να κατεβάσει κάτι πιστοποιητικά (άρα μάλλον πρόκειται για ασφαλή σύνδεση).

Δεν έχω πρόσβαση αυτήν την στιγμή στον υπολογιστή της (θα έχω σύντομα) αλλά απ ότι μου περιέγραψε, ο firefox κρατάει μόνο την τελευταία φορά που μπήκε στη σελίδα. Και δυστυχώς ξαναμπήκε.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

φιλε ενας φιλος μου επαθε το ιδιο. παραμονες εξεταστικης συνειδητοποιησε οτι η δηλωση μαθηματων που ειχε κανει δεν ειχε καταγραφει? ουτε και αυτος ξερει. δεν υπηρχε. ηταν σαν να μην ειχε κανει. αποδεικτικο δεν ειχε κρατησει. πηγε στη γραμματεια της σχολης και τελικα εκανε επιτοπου εκεινη την ωρα μια δηλωση . ιδιως αν εχει παρει συγγραμματα του εξαμηνου που ειναι η φιλη σου σιγουρα θα της επιτρεψουν να κανει τωρα τη δηλωση. γιατι δηλωση συγγραματων δεν μπορεις να κανεις αν δεν εχεις κανει δηλωση μαθηματων πρωτα

Δημοσ.

τοτε θα εγινε λαθος με τη δηλωση της . αχρηστοι αυτοι της γραμματειας , λες και δε ξερουν οτι το συστημα τους ειναι για τον @@@@@@ ας βοηθοθσαν τη κοπελα μη τρεχει για τις βλακειες τους. στο πολυτεχνειο σε μας μια χαρα του εκανε τη δηλωση 2-3 μερες πριν την εξεταστικη, εκει δε μπορουν? τι να πεις. κατα πασα πιθανοτητα θα δεχτουν οι καθηγητες απλα οι βαθμοι σε αυτα που θα γραψει θα περαστουν την επομενη χρονια , αφου δηλωσει τα μαθηματα .

Δημοσ.

Σε τέτοιες φόρμες δεν αποθηκεύονται δεδομένα τοπικά και όταν κλείσει η φόρμα δεν μπορεί να γίνει ανάκτηση για λόγους ασφάλειας.

Αν ξανακάνει login δεν μπορεί να ανακτήσει το αποδεικτικό;

Θα έπρεπε να κρατήσει έστω ένα print screen ή μια εκτύπωση σελίδας πριν κλείσει την φόρμα. Τώρα δεν νομίζω να μπορεί να γίνει κάτι.

Δημοσ.

Εγώ χλωμό το βλέπω για να μην πω είμαι 99.99% σίγουρος ότι δεν μπορεί να γίνει ανάκτηση.

Αν όμως υπάρχει κάποιος που νομίζει ότι μπορεί να γίνει κάτι ας το πει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...