Dark_Lunacy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Χαιρετώ το φόρουμ. Πρόσφατα αγόρασα τον AMD 960t με την GIGABYTE 990XA-UD3, ενώ στο pc έχω 2x Crosair Dominator 1600(8-8-8-24). Ο cpu ξεκλειδώνει τους 6 πυρήνες επιτυχώς. Τώρα είμαι στα 4Ghz χρησιμοποιώντας τους 4 πυρήνες με τις εξής ρυθμίσεις: Πολ/στής 16x FSB 250 CPU VCORE 1.39 Η NB έχει πάει 2500 από 2000 με 1.15V RAM@1332 auto, προς το παρόν. stable με max temps cpu 46 σε full load. Έχω τις εξής απορίες: 1. Όταν πάω τις μνήμες στα 1666 (εργοστ) κ δίνω 1,65V (εργοστ) τρώω error στο OCCT (large data) 2. Είναι καλύτερο να παίξω με τον πολ/στή περισσότερο κ να κατεβάσω το FSB? (FSB230 x18) 3. 4 πυρήνες στα 4Ghz ή 6 κ όσο μπορέσω ν ανέβω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Φίλε μου σου είναι εύκολο να μου πείς ποιά ψύκτρα χρησιμοποίησες για να φτάσεις στα 4 ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ξεκινα με τετραπυρηνο για να δεις που θα φτασεις για να παρακολουθεις και θερμοκρασιες και στους cores.καλυτερα δες ποσο max μπορεις να φτασεις σαν τετραπυρηνο με 1.45 ρευμα ας πουμε με πολλαπλασιαστη,εαν δεν σε αφηνει παραπανω παιξε με πολλαπλασιαστη ψηλα αλλα και με τον fsb Μετα αφου θα εισαι σταθερος δοκιμασε να ξεκλειδωσεις τους πυρηνες και δες εαν εισαι και ετσι σταθερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Lunacy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Φίλε μου σου είναι εύκολο να μου πείς ποιά ψύκτρα χρησιμοποίησες για να φτάσεις στα 4 ;;; Έχω μια Xigmatek Dark knight που απ ότι φαίνεται έχει βγάλει τα λεφτά της θα κάνω αυτό που είπες thano και θα ποστάρω αποτελέσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Lunacy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μετά από 2ωρο στο OCCT και μια ώρα στο PRIME95 δεν έχω error ή warning με multi x20 FSB200. Το μόνο που με απασχολεί είναι οτι σε full load η τάση φτάνει τα 1,49V ενω δίνω 1,45V (το LLC το έχω regular). Να το περιορίσω όσο γίνεται κ να δω που είμαι stable στα 1,45V ακριβώς ή δεν υπάρχει πρόβλημα? Να ξεκινήσω να πειράζω FSB τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Παιξε με το llc πρωτα για να σταθεροποιησεις το ρευμα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 ...αν μπορείς να μειώσεις την load τάση - καλό θα ήταν, ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 γιατι ζοριζεις το συστημα χωρις λογο? απλα ανεβαζε πολλαπλασιαστη χωρις να ανεβαζεις fsb και μνημες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Lunacy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Είμαι στα 4ghz με πολλαπλασιαστή στα 20(χωρίς να έχω πειράξει fsb) και cpu vcore 1,46V stable, με μέγιστες θερμοκρασίες στο 46.Τις μνήμες τις έχω 1333 με τα εργοστασιακά τους timings.Πιστεύω είμαι καλά τώρα αν και δεν κατάλαβα καλά πως δουλεύει το LLC γιατί πάντα έχει απόκλιση από αυτό που δίνω (νομίζω δίνω 1,4350 και γίνεται σε full load 1,46).Να ενεργοποιήσω τους άλλους δύο πυρήνες τώρα και να δώ μέχρι που φτάνω ή να το αφήσω έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα