Thanos1972 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 :cry: :shock: Ειδες,μην τον ακους εσυ.κανε overclocking αγορι μου.εχει λεφτα αυτος οποτε δεν του χρειαζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ντάξει, θα αποκτησει μεν κάτι γρήγορο, αλλά γρήγορα είναι και κάτι καγκούρικα σκατοπειραγμένα (σαν τον επεξεργαστή του τζιμι) honda civic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ιντελ και BMW πανε πακετο.καλα σε καταλαβα εγω. Ασε μας εμας με τους AMD και τα 40χρονα σαραβαλακια μας να κανουμε overclocking και σε cpu και σε αμαξι.χαχαχα. Jimie για κανενα punto σε κοβω.εκεινο ποσο το εχεις?600 αλογα? Car No1 --> VW Polo 1995 Απο τα πιο ανθεκτικά μοντέλα που κατασκευάστηκαν ποτέ. --> Pentium Car No2 --> Toyota RAV4 2,000cc 2009 --> Phenom Car No3 --> VW Golf GTI 2.000cc ( Αυτό είναι του θείου αλλά λέει θα μου το δίνει ) --> Core i5 Ντάξει, θα αποκτησει μεν κάτι γρήγορο, αλλά γρήγορα είναι και κάτι καγκούρικα σκατοπειραγμένα (σαν τον επεξεργαστή του τζιμι) honda civic. Εεεεε μην μιλάς έτσι για τον επεξεργαστή μου...Τον πληγώνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ελα τωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ όταν τον κοιτάζω σκέφτομαι αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ελα τωρα... Καλό κι αυτό αλλά επειδή είναι παλιός πιο πολύ για στρογγυλοφάναρο μου κάνει http://www.mybike.gr/topic/39247-%CE%BF-%CF%83%CF%89%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B1%CF%82/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Χαχαχα ναι αλλα αυτο που εβαλες δεν ειναι στρογγυλοφαναρο.χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό είναι όμως: Και με την τιμημένη motorsport πάνω. Τζίμι που είσαι ρε συ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ωωωω ρε φιλε,νιατα.το ειχε ενα φιλαρακι.και αυτες οι εξατμισεις ηταν........... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Αυτέ ήταν φτηνές. Ωραίες ήταν οι kaerker (το πρώτο e είναι umlaut) και φυσικά η χρυσοτάμπελη zebrig. Στο θέμα μας τώρα. Όταν ο τζίμι φτάσει στα 6 το ασχημόπαπο θα γίνει κύκνος: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 ρε σεις ΕΛΕΟΣ όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Πωπωπω πως το εκανε την ΑΕ86 ετσι.ελεος ειναι ο τυπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Τι, άρχισαν πάλι οι ειδοποιήσεις? Πωπωπω πως το εκανε την ΑΕ86 ετσι.ελεος ειναι ο τυπος. Κάπως έτσι θα γίνει και το supercase μάλλον. :devil: Καρμεν εσένα σου φαίνονται ίσως άσχετα όλα αυτά αλλά θα τα καταλάβεις όλα όταν αναπτύξω την θεωρία μου σχετικά με την χρησιμοποίηση του υπολογιστή (της ταχύτητάς του) ως φαλικού συμβόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Εγώ και πάλι έτσι θα το βλέπω: Μήπως να έπερνα αυτό το ψυγείο ;;; Θα τον έφτανα ΑΝΕΤΑ ΣΤΑ 6 ΧΑΧΑΧ Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2012 από Jimie Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα