Jimie Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Η ψύκτρα μιά χαρά χωράει και με τον πάνω ανεμιστήρα ελεύθερο και μνήμες όποιες θέλω όπου θέλω... Έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να πάω σε Σύστημα ΥδρόΨυξης απο τώρα...Στα βαθιά κατευθείαν ;;;; :shock: Και παιδιά μιλάμε για απλά πράγματα όχι extreme καταστάσεις για αυτό το λόγο δεν πήγα και σε ι5 2500κ αν και το καλοκαίρι που το σχεδίαζα ήταν η 1η μου επιλογή... + Υπάρχει πιθανότητα μια 6870 να μου πειράξει το airflow ;;; ή ο 2ος ανεμιστήρας στο ψυγείο ;;; Δεν θα ήθελα να βρεθώ μπροστά σε έναν τσακωμό Insomniacs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Οχι η 6870 δεν σου χαλάει airflow πόσο μάλλον ένα δεύτερο ανεμιστήρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Κανένας δεν βαράει. Απλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αργά ή γρήγορα θα γίνεις θύμα των αποτελεσμάτων των benchmarks και θα αγχώνεσαι και θα στεναχωριέσαι χωρίς λόγο αντί να κάνεις πολλά άλλα ενδιαφέροντα με το νέο σου μηχάνημα. Άσε που τα stress tests δεν είναι για κάθε μέρα και σένα σε κόβω να τα κάνεις κάθε mhz που θα ανεβαίνεις. 1) Ποτέ πρίν μου το ζητήσουν στο foroum δεν ασχολήθηκα με benchmarks 2) Τα Stress Tests τα χρησιμοποιώ όταν παρατηρώ ανωμαλία ή όταν κάνω μεγάλα άλματα στην συχνότητα όπως και στο 1ο o/c... 3) Ναι βαράτε Και γράφω και Αλγεβρα αύριο Ευχαριστώ karmen για την διευκρήνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Και παιδιά μιλάμε για απλά πράγματα όχι extreme καταστάσεις για αυτό το λόγο δεν πήγα και σε ι5 2500κ αν και το καλοκαίρι που το σχεδίαζα ήταν η 1η μου επιλογή... Πριν δεν είπες ότι πήγες σε amd για να δεις πώς είναι? Τεσπα, εγώ πιστεύω ότι μπήκες εδώ, διάβασες τα μύρια όσα για τον σουπερ 960t (που ξεκλειδώνει, κλοκάρει, ψήνει καφέ) και ακολούθησες την μόδα. Είναι όπως και να το κάνουμε και κάπως εναλλακτικό να έχεις amd. Δίνεις γροθιά στο κατεστημένο. Είναι το παλιό "την ανάγκη, φιλοτιμία ποιούμενος". Εικάζω βεβαια, δεν ξερω. 1) Ποτέ πρίν μου το ζητήσουν στο foroum δεν ασχολήθηκα με benchmarks 2) Τα Stress Tests τα χρησιμοποιώ όταν παρατηρώ ανωμαλία ή όταν κάνω μεγάλα άλματα στην συχνότητα όπως και στο 1ο o/c... 3) Ναι βαράτε Ε αφού θα κάνεις μεγάλα άλματα στις συχνότητες, μετά δεν θα τρέξεις και bench για να δεις τις νέες "επιδόσεις". Που θα τις δεις? Αφού στην πραγματική χρήση δεν θα έχει καμία απολύτως διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ε αφού θα κάνεις μεγάλα άλματα στις συχνότητες, μετά δεν θα τρέξεις και bench για να δεις τις νέες "επιδόσεις". Που θα τις δεις? Αφού στην πραγματική χρήση δεν θα έχει καμία απολύτως διαφορά. Στον παλιό έκανα o/c ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ απο ανάγκη... Χρειαζόμουν επεξεργαστική ισχύει αλλά μετά το έκανα χόμπι και αδιαφορώ πλέον τα benchmarks και αυτά με ενδιαφέρουν μόνο 2 πράγματα: 1) Ανάγκη για μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύει 2) Να δώ τον επεξεργαστή να σταθεροποιείται σε περισσότερα GHz απ'ότι είναι στο στοκ. Και τον 960Τ δεν τον σκεφτόμουνα πρίν μου τον προτείνουν παιδιά απο εδώ, στο φόρουμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Στον παλιό έκανα o/c ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ απο ανάγκη... Χρειαζόμουν επεξεργαστική ισχύει αλλά μετά το έκανα χόμπι και αδιαφορώ πλέον τα benchmarks και αυτά με ενδιαφέρουν μόνο 2 πράγματα: 1) Ανάγκη για μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ Τι θα κάνεις ρε συ και έχεις τόση ανάγκη? Σου είπα. Διαφορές μόνο στα benchmarks. 2) Να δώ τον επεξεργαστή να σταθεροποιείται σε περισσότερα GHz απ'ότι είναι στο στοκ. Κι ας πεθάνεις? Θα έχεις καταφέρει κάτι μοναδικό? Και τον 960Τ δεν τον σκεφτόμουνα πρίν μου τον προτείνουν παιδιά απο εδώ, στο φόρουμ. Καλά, γι αυτό ήμουν σίγουρος. Που να τον δεις. Αφού για αποσυρση τον πάει η amd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Α) Παραπάνω επεξεργαστική ισχύεις μπορεί να χρειαστεί ανα πάσα στιγμή για οποιονδήποτε λόγο... Β) Είμαι 18 χρονών, δεν σκέφτομαι τον θάνατο απο τώρα Και ναι για εμένα θα είναι μοναδικό, δεν με ενδιαφέρει τί θα λέει ο υπόλοιπος κόσμος, όσο για εμένα το μηχάνημά μου είναι Turbo έ τότε είναι Turbo .οτι και αν λένε οι άλλοι. Στο κάτω-κάτω εγώ το χρησιμοποιώ και με τα δικά μου standards. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Α) Παραπάνω επεξεργαστική ισχύεις μπορεί να χρειαστεί ανα πάσα στιγμή για οποιονδήποτε λόγο... Β) Είμαι 18 χρονών, δεν σκέφτομαι τον θάνατο απο τώρα Και ναι για εμένα θα είναι μοναδικό, δεν με ενδιαφέρει τί θα λέει ο υπόλοιπος κόσμος, όσο για εμένα το μηχάνημά μου είναι Turbo έ τότε είναι Turbo .οτι και αν λένε οι άλλοι. Στο κάτω-κάτω εγώ το χρησιμοποιώ και με τα δικά μου standards. Α) Έλα τώρα.... αφού και συ ξέρεις ότι δεν είναι έτσι. Β) Μην ακούς τον κόσμο. Turbo θα είναι. Και στα 6 θα πάει. Κι αν δεν πάει, αν εσύ αποφασίσεις ότι πήγε, αυτό μετράει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Α) Έλα τώρα.... αφού και συ ξέρεις ότι δεν είναι έτσι. Β) Μην ακούς τον κόσμο. Turbo θα είναι. Και στα 6 θα πάει. Κι αν δεν πάει, αν εσύ αποφασίσεις ότι πήγε, αυτό μετράει. Στο Α τί εννοείς ;;;; Αν εννοείς οτι το o/c δεν προσφέρει στις επιδόσεις, με τα δικά μου o/c πάντως ως τώρα πάντα μου δίνανε ένα boost σε performance... Και για το Β σε ευχαριστώ που με καταλαβαίνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Εγραψα ενα ολοκληρο κατεβατο αλλα το εσβησα γιατι ειλικρινα κουραστικα. παρε ιντελ κοσμε τζαμπα ειναι. Edit:Δεινοσαυρε τι αυτοκινητο εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΙΝΤΕΕΕΕΛΛΛΛ την βαρέθηκα, η αλλαγή κάνει καλό . Επίσης, κάτι άκυρο με την συζήτηση και σχετικό με το θέμα, ο ανεμιστήρας που έχει πάνω θα βοηθάει ή το αντίθετο αν κάνω push-pull στο ψυγείο ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Edit:Δεινοσαυρε τι αυτοκινητο εχεις? BMW 320 Ε46 αλλά γιατί ρωτάς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 BMW 320 Ε46 αλλά γιατί ρωτά? :cry: :shock: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 BMW 320 Ε46 αλλά γιατί ρωτάς? Ιντελ και BMW πανε πακετο.καλα σε καταλαβα εγω. Ασε μας εμας με τους AMD και τα 40χρονα σαραβαλακια μας να κανουμε overclocking και σε cpu και σε αμαξι.χαχαχα. Jimie για κανενα punto σε κοβω.εκεινο ποσο το εχεις?600 αλογα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Βασικά πρέπει να την αλλάξω τώρα γιατί το αντίστοιχο της e46 είναι ο i5 750 και σ αυτόν τον τομέα αναβαθμίστηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα