Προς το περιεχόμενο

Υδρόψυξη ή Αερόψυξη ;;;

Jimie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παιδιά " Don't sweat it " η καρτούλα σηκώνει τα πάντα, έπαιζα Crysis Warhead σε 1280χ1024 σε Medium με καλά fps άρα για προσορινή καλά κάνει. Και ναι ψάχνω βίδες για να βάλω τον δεύτερο ανεμιστήρα... :cry: Μνήμες --> Corsair Vengeance 1600άρες ( θα πάρω ) και

PSU: Corsair 500 Watt Builder Series V2 ( θα πάρω ). Απο κάρτα γραφικών θα περιμένω τις χαμηλότερες 7χχχ μπάς και λένε τίποτα σε καλές τιμές. Μπορεί να πάρω καμια άλλη απο κανά φίλος ίσα-ίσα να σηκώνω κανα Call of Duty...

EPIC!!!! Σηκώνει μεν τα πάντα, αλλά σε 1280 και medium... Ντάξει είσαι! :-D

Άμα είναι να παίζουμε τα παιχνίδια με γραφικά-μωσαϊκά, άστο καλύτερα. Λύση ανάγκης, ναι. όχι ότι είναι και για παραπάνω από NFSU όμως...

Το project μου αρέσει, αλλά φοβάμαι ότι κάποιες επιλογές είναι εγγενώς λανθασμένες. Θα δείξει. Βάλτο μπρος και θα τα ξαναπούμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

EPIC!!!! Σηκώνει μεν τα πάντα, αλλά σε 1280 και medium... Ντάξει είσαι! :-D

Άμα είναι να παίζουμε τα παιχνίδια με γραφικά-μωσαϊκά, άστο καλύτερα. Λύση ανάγκης, ναι. όχι ότι είναι και για παραπάνω από NFSU όμως...

Το project μου αρέσει, αλλά φοβάμαι ότι κάποιες επιλογές είναι εγγενώς λανθασμένες. Θα δείξει. Βάλτο μπρος και θα τα ξαναπούμε.

Τί εννοείς λανθασμένες ;

Τί εννοείς λανθασμένες ;

Στήνεις ένα σύστημα με "ασκήσεις επί χάρτου", παίρνεις κρίσιμες αποφάσεις ρωτώντας τρίτους και κάνεις γραφικές δηλώσεις. Ξεκίνησες από τα κεραμμύδια, φίλε μου και μακάρι να σου κάτσει...

Ήρθε ο 960? Τον έβαλες πάνω να δεις τι κάνει? Αν είναι "κλούβιο" το κομμάτι, τι κάνεις με το OC σου (στα 4Ghz)? Η υδρόψυξη ήρθε? Την έβαλες πάνω να δεις τι θόρυβο κάνει? Μπορεί και να σε καλύπτει άνετα η στοκ μορφή της. Τον έναν Scythe τον δοκίμασες και δε σου αρκεί? Τον θόρυβο τον αντέχεις? Ή νομίζεις ότι τον αντέχεις? Στο καπάκι πας σε push-pull? Νομίζεις ότι θα δεις καμία διαφορά στις θερμοκρασίες (τουλάχιστον τόση που να αξίζει τα εξτρά dB)? WTF?

Δεν ξέρω τι να σου πω, πραγματικά. Δες τα πράγματα λίγο πιο ψύχραιμα γιατί ο ενθουσιασμός είναι κακός σύμβουλος (ειδικά όταν πρόκειται για αγορές στις δύσκολες μέρες που ζούμε).

Δεν τον έχω λειτουργήσει ακόμα γιατί μου λοίπουν πράγματα ΑΛΛΑ όπως και να είναι απο το μηχάνημα που χρησιμοποιούσα εδώ και 6 χρόνια μπροστά του θα είναι σε στύλ : Buggati Veyron VS VW Polo

Επίσης ο θόρυβος που έκανε το παλιό ακουγόταν απο το δωμάτιο στο σαλόνι άρα δεν νομίζω να έχω πρόβλημα με τον θόρυβο του καινούριου όσος και αν είναι. Τέλος, περίμενα χρόνια αυτή την στιγμή και δεν με πειράζει να κάνω κάποιο λάθος που θα μου στοιχίσει απόδοση αρκεί να μήν μου στοιχείσει κι'άλλα χρήματα...

Θα συμφωνήσω και γω με τον navu. Καταρχήν δεν κατάλαβα ποτέ τον συνδυασμό 960t και υδρόψυξη. Oύτε κατάλαβα που είδες ότι ο 960t είναι κάνα τέρας επιδόσεων*. Άλλο θέμα το ότι θα μπορούσες να πας σε i5 + αερόψυκτρα και να έχεις με λίγα λιγότερα χρήματα πολύ καλύτερες επιδόσεις. Εκεί επέλεξες μάρκα, με γεια σου με χαρά σου. Δεν θες intel? Άσε την υδρόψυξη βάλε λίγα ακόμα και πάρε ssd. Τώρα για το ότι θα είναι καλύτερο από το παλιό: Και έναν Pentium E2200 να έπαιρνες, καλύτερος θα ήτανε από τον 6ετιας και θα σου φαινότανε κιόλας. Δεν λέει κάτι αυτό. Επίσης δεν κατάλαβα γιατί πήρες τέτοιο κουτί για να βάλεις υδρόψυξη. Όχι ότι δεν είναι καλό, αλλά για project με νερό δεν νομίζω ότι κάνει (ας πει κάποιος πιο σχετικός περισσότερα.) Καλά, τον green δίσκο τον αφήνω ασχολίαστο.

*Σε όλα τα διεθνή fora ο 960t συγκρίνεται με τον i3. Και όχι μόνο γιατί έχουν την ίδια τιμή... Άσε που και στα παιχνίδια που θα λιώνεις λογικά ο i3 είναι καλυτερος.

ΥΓ. Αν δεν τον πας στα 6, δεν...

ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕΕΕΕ Πρώτη μου σύνθεση είναι, και απλά ΓΟΥΣΤΑΡΑ ( no offence παιδιά σας σέβομαι όλους ) υδρόψυξη. Επίσης θα βάλω και SSD απάνω και τον σκληρό θα τον αλλάξω μόλις πέσουν οι τιμές. Άλλο ένα πράγμα --> Δέν ήθελα να ξαναπάω σε Intel, ήθελα να δοκιμάσω και AMD και τέλος ήθελα να έχω 4-Πύρηνο γιατί και πρίν έναν 2-πύρηνο είχα Ε6300 Pentium ή κάτι τέτοιο ( Η μόνη αναβάθμιση πρίν το 2011 που δεν ανέφερα μιας και πήγα απο Pentium D σε Pentium Dual-core :eek: ). Έχοντας πεί αυτά ελπίζω να καταλάβεται οτι σαν την πρώτη μου σύνθεση και με την προυπόθεση οτι είμαι ακόμα 18 χρονών ζητάω την κατανόησή σας...

+++ Αργότερα που οι 6-πύρηνοι θα είναι περισσότερο λειτουργικοί ήθελα να έχω μία πιθανότητα για έναν...

Θα συμφωνήσω και γω με τον navu. Καταρχήν δεν κατάλαβα ποτέ τον συνδυασμό 960t και υδρόψυξη.

Αν έχει σκοπό να τον κλοκάρει γιατί όχι; Αντί να βάλει μία γομάρα αερόψυχτρα επέλεξε την έτοιμη λύση μιας υδρόψυξης

Άλλο θέμα το ότι θα μπορούσες να πας σε i5 + αερόψυκτρα και να έχεις με λίγα λιγότερα χρήματα πολύ καλύτερες επιδόσεις.

ι5+αερόψυχτρα= 190+30=220ευρώ

960Τ+υδρόψυξη=110+65=175 ευρώ

Με λίγα λιγότερα δεν θα έπαιρνε την λύση που είπες αλλά θα είχε καλύτερες επιδώσεις; Σαφέστατα και ΝΑΙ

Επίσης δεν κατάλαβα γιατί πήρες τέτοιο κουτί για να βάλεις υδρόψυξη. Όχι ότι δεν είναι καλό, αλλά για project με νερό δεν νομίζω ότι κάνει (ας πει κάποιος πιο σχετικός περισσότερα.) Καλά, τον green δίσκο τον αφήνω ασχολίαστο.

Αν μιλάμε για το έτοιμο cooleraki της Antec Kuhler γιατί να μην κάνει το συγκεκριμένο κουτί;

Κατα τα άλλα θα συμφωνήσω και με το Navu και καλά θα κάνεις να μετριάσεις λίγο τον ενθουσιασμό και να σκεφτείς λίγο ψύχραιμα. Κάτσε να έρθουν τα πράγματα όλα, να στήσεις με το καλό το μηχάνημα και εκεί θα φανει τι χρειάζεται. Τότε θα μπορούμε να συζητάμε βάση γεγονότων και όχι υποθέσεων

Ναι, οκ, απλά τα 50 τα θεώρησα λίγα λιγότερα. Όπως το πάρει κανείς. Κατά τα άλλα νομίζω ότι από σένα διάβασα τη θεωρία των μεταξωτών βρακιών. Αν το κουτί κάνει οκ, δεν θα επιμείνω.

Ναι, οκ, απλά τα 50 τα θεώρησα λίγα λιγότερα. Όπως το πάρει κανείς. Κατά τα άλλα νομίζω ότι από σένα διάβασα τη θεωρία των μεταξωτών βρακιών. Αν το κουτί κάνει οκ, δεν θα επιμείνω.

Μεταξωτά βρακιά και επιδέξιοι κώλοι ναι απο μένα το διάβασες. Αλλά τα μεταξωτά βρακιά αν είναι ένας 960Τ τότε πάω πάσο.

Μην ξεχνάς ότι έβαλα 2600k εκει μέσα ΑΛΛΑ όχι με καμια τουμπανάτη κάρτα γραφικών που θα μου έκανε το airflow μαντάρα και ούτε έχω σκοπό να βάλω κάτι παραπάνω.

Οταν όμως στήνονται μηχανήματα των 1400 και 1600 ευρώ και βλέπω κουτί των 40 ευρώ ε ναι τρελαίνομαι. Γιατί το hardware που θα μπει μέσα απλά θα πνίγεται. Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα στα 2

ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕΕΕΕ

Κανένας δεν βαράει. Απλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αργά ή γρήγορα θα γίνεις θύμα των αποτελεσμάτων των benchmarks και θα αγχώνεσαι και θα στεναχωριέσαι χωρίς λόγο αντί να κάνεις πολλά άλλα ενδιαφέροντα με το νέο σου μηχάνημα. Άσε που τα stress tests δεν είναι για κάθε μέρα και σένα σε κόβω να τα κάνεις κάθε mhz που θα ανεβαίνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...