Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου ηρθε,ξεκινα να δουμε....

Πόσες φορές και σε πόσα πόστ θα σας το πώ ;;; ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ :shock:

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλα ναι....ψευτη. :P

Δώστε μου λίγες βδομάδες ακόμα να μαζέψω τα λεφτά και σας υπόσχομαι αποτελέσματα που θα τρίβετε τα μάτια σας.

Δημοσ.

Jimmie τι γίνεται? Ήρθαν όλα τα parts? Τι λέει το θηρίο?

Ακόμα μαζεύω λεφτά Δεινόσαυρε... Χάλια μαύρα, μου λοίπουν μνήμες και τροφοδοτικό ακόμα και για VGA θα έχω μια 8600GT nvidia που μου είχε ξεμείνει... Μόλις ολοκληρώσω θα βάλω αποτελέσματα και εικόνες στο αρχικό ποστ για την σύνθεση.

Δημοσ.

Παιδιά " Don't sweat it " η καρτούλα σηκώνει τα πάντα, έπαιζα Crysis Warhead σε 1280χ1024 σε Medium με καλά fps άρα για προσορινή καλά κάνει. Και ναι ψάχνω βίδες για να βάλω τον δεύτερο ανεμιστήρα... :cry: Μνήμες --> Corsair Vengeance 1600άρες ( θα πάρω ) και

PSU: Corsair 500 Watt Builder Series V2 ( θα πάρω ). Απο κάρτα γραφικών θα περιμένω τις χαμηλότερες 7χχχ μπάς και λένε τίποτα σε καλές τιμές. Μπορεί να πάρω καμια άλλη απο κανά φίλος ίσα-ίσα να σηκώνω κανα Call of Duty...

Δημοσ.

Η 8600gt ηταν ο λογος που προσωπικα μισησα την Nvidia και εγινα fanboy της ΑΤΙ στις καρτες.απο 8600gt σε 3850 ηταν τεραστια η διαφορα.

XAXXAXAXA Δοκίμασε απο 8600GT DDR2 σε 6670 DDR5 ΧΑΧΑΧΑΑΧΑ <--- ΕΓΩ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ :shock:

Καμια ιδέα για τις βίδες ;;

Δημοσ.

Μάλλον m3 βίδες θες για να βάλεις τον δεύτερο ανεμιστήρα

Δώσε μία φώτο με τις βίδες που έχει το cooler για τον ένα και μέτρα αν μπορείς την διάμετρο τους και γράψε το εδώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...