Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο 2ος είναι καλύτερος όσον αφορά το cfm αλλά και κάνει και λίγο περισσότερο θόρυβο απ τόν άλλο πού είναι πραγματικά αθόρυβος.

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να χρησιμοποιήσω αυτόν post-220151-0-75314200-1328017996_thumb.jpg για pull για αρχή ;;;

Ποσός με ενδιαφέρει ο θόρυβος να σου πώ την αλήθεια.

Δημοσ.

Ποσα amperes ειναι?καπου θα το γραφει στο αυτοκολλητο.δες και τις 2 πλευρες.

μην ειναι κανεναν 0.10+ εαν ειναι καμια 0.30+ τοτε ναι βαλε τον.λιγο μπακαλιστικος τροπος αλλα....δεν δινει πληροφοριες ο ανεμιστηρας.

Δημοσ.

Μπα μόνο 12V λέει, δεν πειράζει έτσι κι αλλιώς το σύστημα θα ολοκληρωθεί σε 2~3 βδομάδες τότε παίρνω και κάποιον καλό ανεμιστήρα, πάντως αυτός που έχει πάνω είναι 82 cfm ! ! ! ! ! ! ! ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Για την PK-1 έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.

Σκοπεύω να τη δοκιμάσω κάποια στιγμή αλλά συνέχεια το αναβάλω γιατί βαριέμαι να πάω στο Πλαίσιο.

Εγώ πάντως τώρα έχω την ceramique και μπορώ να πω πως είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Αμα πάρω την PK-1 θα πάρω 2 για να μήν πάνε στράφη τα μεταφορικά ( No Plaisio in Ioannina :cry: ) και θα μου ερθουν στα 6€ αλλιώς η Xilence θα μου ερθει 6€ χωρίς μεταφορικά και το GetItNow είναι δίπλα μου, τί να κάνω τώρα ; Γνώμες για την Xilence εδώ: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808882

Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει καμία απ τις 2 αλλά έχω ακούσει καλά λόγια για την pk-1 όπως σου είπα.

Καλύτερα να ακούσουμε και κάποιον που τις έχει δοκιμάσει.

Πάντως τα σχόλια στο e-shop είναι τουλάχιστον τραγικά (όχι στο συγκεκριμένο, γενικώς).

Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει καμία απ τις 2 αλλά έχω ακούσει καλά λόγια για την pk-1 όπως σου είπα.

Καλύτερα να ακούσουμε και κάποιον που τις έχει δοκιμάσει.

Πάντως τα σχόλια στο e-shop είναι τουλάχιστον τραγικά (όχι στο συγκεκριμένο, γενικώς).

χαχαχαχαχαχαα +1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτα η pk1 δεν κανω λαθος ειναι η καλυτερη παστα που μπορεις να βαλεις.η τουλαχιστον ηταν καποια στιγμη.

Εαν θελεις ποσοτητα γιατι σε βρισκω και λιγο ανησυχο πνευμα,παρε μια caramique 2,το μεγαλο σωληναριο και τελειωσες με το θεμα παστας για ολη σου την ζωη.

Επεξ/σία από Thanos1972

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...