kostask91 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 απο μενα υδροψυξη. αφου εχεις και θεμα χωρου . και δεν ειναι και καμια ακριβη, με 50 ευρω παιρνεις αεροψυξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Απλα πραγματα Antec Kuhler H2O 620 Review οποτε στην τιμη που την βρισκεις ειναι πολυ καλα. Εχεις και το θεμα με τον χωρο οποτε προσωρα αφοβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Απλα πραγματα Antec Kuhler H2O 620 Review οποτε στην τιμη που την βρισκεις ειναι πολυ καλα. Εχεις και το θεμα με τον χωρο οποτε προσωρα αφοβα. Τα reviews τα έχω ξεσκίσει το θέμα μου είναι για την δουλειά μου θα κάνει ;;; A Και αν την πάρω απο το Amazon.de θα πληρώσω μόνο τα 55 € έτσι ; Τίποτα έξτρα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Πιστεύω ότι σε 4core ο 960 θα έχει καλύτερα temps από κάποιον 955-965 λόγω TDP αλλά και πάλι αυτό δε σημαίνει ότι θα έχει με άνεση και στύλ τα 4ghz. Αν πέσεις σε καλό κομμάτι απλώς θα τα έχει σχετικά πιο άνετα από κάποιο όχι τόσο καλό. Στο θέμα, πιστεύω, όπως γράφτηκε, ότι η πιο vfm επιλογή θα ήταν μια Α70 αν την έβρισκες σε λογική τιμή (~35€). Είχα στον 955 τα 3,8 χαλαρά με κάτω από 48 βαθμούς (πάνω από 3,8 δε δοκίμασα) Από κει και πέρα, εγώ θα προτιμούσα τη Mugen με ακόμα ένα fan για pull παρά την Antec. Από τις έτοιμες WC πιστεύω πως αξίζουν τον κόπο μόνο η Η80 και η Η100 (την οποία χρησιμοποιώ κιόλας) αλλά ξεφεύγουν απ το budget. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ναι αλλά έχω και πρόβλημα χώρου... Δεν το υπολόγισες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Βγάλε τον έναν πλαϊνό ανεμιστήρα. Έτσι κι αλλιώς δεν θα δεις μεγάλη διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Και να πάω σε ποιά λές ; Α άμα είναι να βάλω 2ο ανεμιστήρα έχεις καποιον να προτείνεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Τη Mugen λέω εγώ μαζί με έναν απ τους δύο αυτούς. Αυτόν http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1417 ή http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1418 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Αμα πας στην υδροψυξη,τον κρατας τον πλαινο ανεμιστηρα για να βαραει επανω στην μητρικη,να υπαρχει και καποιο airflow.εαν βαλεις αεροψυχτρα,ξαναλεμε,δεν εχει προβλημα να τον βγαλεις τον συγκεκριμενο που σου δημιουργει το προβλημα. (κοιτα ποσους ανεμιστηρες εχω στο case μου στην υπογραφη μου.στο πλαι ειναι μονο ενας ενω χωρανε 3). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν παιδιά εδώ είμαστε, τελευταία απόφαση ΝΕΡΟ ή ΑΕΡΑΣ ;;;; Δεν με ενδιαφέρει αν θα κρατήσω ή όχι τον ανεμιστήρα με νοιάζουν απλά οι επιδόσεις και η καλή υγεία του υπολογιστή μου ( η mobo σίγουρα δεν θα στραβώσει έτσι ;;; ) Επίσης άμα για νερό και πάρω την Antec συμφέρει να χώσω και άλλον ανεμιστήρα για push-pull ;;; ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ :shifty: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Οκ,αλλαζω την αρχικη μου αποψη και λεω την υδροψυχτρα που λες με τον δευτερο ανεμιστηρα σε push pull. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ο 2ος ανεμιστήρας σε pull θεωρείται δεδομένος σε οποιαδήποτε λύση και να καταλήξεις. Εγώ τη γνώμη μου στην είπα αλλά για να λέει ο Θάνος WC με τόσο αέρα που έχει στήσει μάλλον θα αξίζει τον κόπο η antec τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Οκ,αλλαζω την αρχικη μου αποψη και λεω την υδροψυχτρα που λες με τον δευτερο ανεμιστηρα σε push pull. :-D Θα κάνει διαφορά έ ;; Και άμα της βάλω και καλό ανεμιστήρα... Με τον κενό χώρο που θα κερδίσω θα αυξηθεί και το airflow μέσα στο κουτί --> χαμηλότερες temps --> καλύτερες επιδόσεις απο αερόψυκτρα Έληξε πάω για την Antec ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ο 2ος ανεμιστήρας σε pull θεωρείται δεδομένος σε οποιαδήποτε λύση και να καταλήξεις. Εγώ τη γνώμη μου στην είπα αλλά για να λέει ο Θάνος WC με τόσο αέρα που έχει στήσει μάλλον θα αξίζει τον κόπο η antec τελικά. Σιγα ρε τον αερα που εχω στησει και τις γνωσεις που εχω Απλα οταν εφτιαχνα αυτον τον υπολογιστη,ειχα στο μυαλο μου οτι πιο value for money υπηρχε εκεινη την περιοδο. (ασε που γουσταρω τον αερα,μου την σπαει να βλεπω στο κουτι αδειες τις θεσεις για τους ανεμιστηρες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Βάγγος οι ανεμιστήρες που μου πρότεινες λένε για αυτή τη δουλειά ; Ή να πάρω κάτι με περισσότερα cfm ;;; (ασε που γουσταρω τον αερα,μου την σπαει να βλεπω στο κουτι αδειες τις θεσεις για τους ανεμιστηρες). +1000000000000 Υπόψιν οτι έχω 2 χ 4-Pin συνδέσεις στη mobo... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα