Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ιδού η απορία... Δίνω μέχρι 60€ και τα πράγματα τα λέω στην υπογραφή, άμα μου απαντήσετε σας παρακαλώ πάρα πολύ κάντε μου και μια πρόταση για μνήμες να ταιριάζουν με την ψύκτρα :cry: Εννοείτε ότι όσο φθηνότερο τόσο το καλύτερο παιδιά :shifty:

Έχω σκεφτεί ως τώρα:

1. ANTEC Kuehler H2O 620 Liquid Cooling

2. Xigmatek Gaia SD1283 CPU Kühler

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Την gaia την βρισκεις και απο Ελληνικο μαγαζι στα ιδια λεφτα.με μετρια προς καλη αεροψυχτρα ειναι και σιγουρα δεν θα συγκριθει με την υδροψυξη που εβαλες.Φυσικα υπαρχουν ακι καλυτερες αεροψυχτρες στα λεφτα που δινεις.

Εαν μπορουσες να ανεβεις budget λιγο τοτε απο εμενα η Thermalright Silver Arrow η την καλυτερη αεροψυχτρα που υπαρχει Noctua NH-D14

Δημοσ.

Αυτές είναι πολύ μεγάλες... Η υδρόψυξη δεν λεέι τίποτα δηλαδή ;;; Καμια καλή αερόψυκτρα αλλά όχι γομάρι να χωράνε μνήμες...

Δημοσ.

Μια χαρα θα εισαι με Low profile Μνημες.απορω γιατι καποιος αγοραζει αυτες με τα ψηλα heatsinks.απο δεν προσφερουν κατι παραπανω.

Η υδροψυξη ειναι υδροψυξη με οτι αυτο συνεπαγεται.

Αλλα οι συγκεκριμενες 2 αεροψυχτρες ειναι καλυτερες απο την υδροψυξη αυτη.

Δημοσ.

Αλλα οι συγκεκριμενες 2 αεροψυχτρες ειναι καλυτερες απο την υδροψυξη αυτη.

Και γομαρότερες :-D απο αυτή επίσης... Δεν θα κάνω και oc να φτάσω τα 5.0GHz ένα απλό στα 4 το πολύ... Απλά θέλω να τον κάνω και 6-πύρηνο...

Δημοσ.

εγω θα του προτεινα την corsair Α70 που την εχω και εγω και ειναι και φθηνη, αλλα μολις ειδα οτι δεν πολυκυκλοφορει .γιατι ετσι ? βγηκε απο τη μοοδα?

Δημοσ.

http://www.amazon.de...28011272&sr=1-1

Αλλά επίσης γομάρι και ΠΟΛΥ βαριά...

δε συγκρινεται με τη noctua σε ογκο , και αν υπηρχε ακομα στα καταστηματα στα 38 ευρω δε θα το συζητουσες καν. αν και αυτη ειναι γομαρι τοτε πολυ φοβαμαι οτι μονο η μαμισια η μια υδροψυξη σου κανει :P

Δημοσ.

Τι σε πειραζει που ειναι γομαροψυχτρες?δεν θα στραβωσει η μητρικη.

Δες και αυτες

1, Thermalright True Spirit 120 30.00€

2, Thermalright HR-02 Macho 42.00€

3, Thermalright True Spirit 140 43.00€

4, Scythe Mugen 3 SCMG-3000 46.00€

Ειναι και το ρευμα που θα χρειαστεις για να εισαι stable στα 4.0

Ασε που οσο μικροτερες οι θερμοκρασιες τοσο καλυτερα.

Edit:επισης δεν το λες απλο το 4αρι ghz.1 ghz παραπανω απο το στοκ εισαι και δεν ξερεις τι θα χρειαστει για να φτασεις εκει γιατι μπορει ο επεξεργαστης σου να κοπηκε απο 6 πυρηνο γιατι οντως ειχε καποιο προβλημα.

Δημοσ.

Τι σε πειραζει που ειναι γομαροψυχτρες?δεν θα στραβωσει η μητρικη

Αυτό φοβόμουν πάνω απόλα, επίσης χώρο απο το σοκετ ως τα πλαινά ανεμιστηράκια έχω 14 cm. το max...

thano η antec υδροψυξη που εβαλε ο jimie ποια η γνωμη σου ? και γενικα για τις antec τις υδροψυξεις ?

Όντως...

Δημοσ.

Μια χαρα υδροψυξη ειναι η antec.νομιζω οτι ειναι πιο πανω απο την corsair H-50 για λιγο και πλησιαζει την Η-60.εαν κανω λαθος διορθωστε με.

Σαν εταιρια ειναι παρα πολυ καλη.τουλαχιστον απο οτι διαβαζω στο ιντερνετ αυτη την γνωμη εχω σχηματισει.

Jimie ο χωρος που εχεις απο το πλαι ειναι λιγος.καλυτερα να βγαλεις στα πλαινα ανεμιστηρακια εαν ειναι να αλλαξεις ψυχτρα εκτος και εαν βαλεις την υδροψυξη που λες.

Δημοσ.

Ουσιαστικά το ένα είναι που εμποδίζει...Βάζω εικόνες σε 2 λεπτά...

Στην 2 εικόνα το πάνω ανεμιστηράκι είναι αυτό που κόβει 2,5 εκ.

Η υδρόψυξη αξίζει στα 50€ ;;;

p3101121427.th.jpg

p310112142701.th.jpg

Δημοσ.

Αξιζει η συγκεκριμενη στα 50 ναι.πηγαινε σε αυτην τοτε.

(απλα εγω θα επαιρνα μεταξυ μιας σχεδον αριστης αεροψυχτρας και μιας low level υδροψυξης,την αεροψυχτρα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...