Προς το περιεχόμενο

Playstation 3D Display

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link

Μόνο αυτό βρήκα και εγώ που λέει τέρμα κάτω αν δεις "Release in Europe has been delayed into 2012. No precise date is known but it's expected to be around March."

Αλλά δεν μου άρεσε καθόλου αυτό το πράγμα -_- τόσο πολύ το θέλεις εσύ? 24' είναι η οθόνη!δλδ τη παραπάνω θα σου προσφέρει από τις κανονικές τηλεοράσεις? :/

Δημοσ.

Link

Μόνο αυτό βρήκα και εγώ που λέει τέρμα κάτω αν δεις "Release in Europe has been delayed into 2012. No precise date is known but it's expected to be around March."

Αλλά δεν μου άρεσε καθόλου αυτό το πράγμα -_- τόσο πολύ το θέλεις εσύ? 24' είναι η οθόνη!δλδ τη παραπάνω θα σου προσφέρει από τις κανονικές τηλεοράσεις? :/

Φυσικά και δεν την θέλω για τηλεόραση αλλά για tv monitor και για καμία σύνδεση με κονσόλα. Είναι εντυπωσιακή η τεχνολογία που προσφέρει αλλά η τιμή είναι εξωφρενική. Στην ουσία πληρώνεις το Simul-View. Πάνω από 350 max δεν πρόκειται να δώσω. Και πάλι στα 300 θα το σκεφτώ. Πιο κάτω είναι καλή τιμή. Εξάλλου LG οθόνες με παθητικά γυαλιά στοιχίζουν 249 ευρώ. Και είναι και tv αν δεν κάνω λάθος. :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτήν είχα στο μυαλό μου. Η μόνη "μεγάλη" διαφορά τους είναι η μία ίντσα (23" αυτή, 24" η playstation 3D display). Τελικά είναι τηλεόραση ή όχι? :fear:

Δημοσ.

Η lg dm2350 είναι hybrid monitor δηλαδή είναι και τα 2.

είναι οθόνη που έχει tv tuner. Ορίστε και ένα review

http://www.enternity.gr/Article/LG-DM2350D-PZ/4363.html?page=1

Σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ την ίδια,αλλά για χρήση σε pc - gamings movies.

έχει ομως tn panel και δεν μπορώ να αποφασίσω..

lg dm2350 ή dell u2412 ?

οεο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...